Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 14/10/2014, by F’Ariel!

14 Οκτωβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 14/10/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Δε ξέρω τι μας ξημέρωσε ακόμα, δεν έχω ιδέα! Να υποθέσω μια φοβερή και τρομερή ημέρα;; Να φανταστώ τη θετική ενέργεια, όμορφη και δροσερή να μας κάνει παρέα;; ή το Κρόνο κάποιον να κατασπαράζει από την άλλη, γιατί έτσι του γουστάρει, χρόνια τώρα;; Άντε να πάει στο Τοξότη, γιατί αρκετά έχουμε βασανιστεί εμείς οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι!! Δε θα απομείνει και τίποτα στο τέλος.. Ούτε καλημέρα δε θα λέμε σε λίγο.. το προσμένω και αυτό..

Η διαίσθηση της γυναίκας.. Τόσο δυνατή, τόσο μοναδική, τόσο μαγευτική, που τη βρίσκω και κάπως ανεξήγητη, αφού ξέρει, την αλήθεια πάντα τη ξέρει.. Ήμουν σίγουρη, το είχα δει το όνειρο και έχω δει και τη συνέχεια.. Όμως ρίχνω στάχτη στα μάτια, γιατί το ζητούμενο δεν είναι να πιάσω τα ηνία και να ολοκληρώσω την αποστολή αυτή, αλλά είναι να δω τι θα κάνεις εσύ για αυτό.. Δε γίνεται να σου προσφέρω το πιάτο, έτσι όπως εσύ το θες. Θέλω να μου το ζητήσεις πρώτα. Πρέπει να μάθω, να καταλάβω, να διαπιστώσω, να σε δω να προσπαθείς, γιατί η αποστολή αυτή είναι κοινή. Αφορά και τους δυο. Και έχεις όλα τα φόντα χρυσό μου, για μια λαμπερή νίκη.. αλλά με το Κρόνο παρέα, δε το βλέπω..

Αναρωτιέμαι αν αξίζεις τόση πολύ αγάπη.. Αν όλα αυτά τα λόγια σε αγγίζουν κάπου, γιατί η αλήθεια είναι ότι το ψύχος καλά κρατεί μέσα στη καρδιά σου.. Να ντύνεσαι καλά μωρό μου.. μη κρυώσεις κιόλας.. σε χρειάζομαι!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share