Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά!

13 Οκτωβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που ξεκινά!

Από τον Πέρρη Κρητικό / Περιοδικό TV24

ΚΡΙΟΣ
Οι μέρες που ακολουθούν αποκτούν νόημα και μεταφέρουν ένα αισιόδοξο κλίμα, μια ευκαιρία, ένα άνοιγμα, πρόταση ή κέρδος στη ζωή των τυχερών γεννημένων 8 Απριλίου. Ολοι μπορείτε να κάνετε μικρά βήματα προόδου και οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν να έχετε πιο αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Πιο καλές για όλους η Παρασκευή και το Σάββατο, που θα σας δώσουν χρόνο να ασχοληθείτε με ό,τι σας ανεβάζει.

ΤΑΥΡΟΣ
Κάποιο χειροπιαστό κέρδος ή μια καθαρή και φιλόδοξη πρόταση με καλές προοπτικές θα έχουν πολλοί από εσάς τις μέρες αυτές, καθώς οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση και θα βελτιώσουν το κλίμα στους επαγγελματικούς σας χώρους. Με εξαίρεση τους πιεσμένους Ταύρους της 13ης/5ου, οι υπόλοιποι θα έχετε μια αποδοτική εβδομάδα που θα μπορούσε να σας φέρει και καλύτερα έσοδα αν κάνετε ελεύθερο επάγγελμα. Η Κυριακή δείχνει πολύ θετική συναισθηματικά για εσάς του Απριλίου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι καλές όψεις της Αφροδίτης από το Ζυγό με Δία και Ερμή, θα δώσουν αιτίες ψυχολογικής ανόδου και συναισθηματικής χαράς στους γεννημένους από 8 και 16/6ου αλλά και σε όλους η θετική αυτή εβδομάδα ανοίγει ένα παράθυρο στο φως και δείχνει μια έξοδο διαφυγής από όσα σας στριμώχνουν, κυρίως επαγγελματικά. Εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε τη δυνατότητα να τα ξαναπείτε με άτομα του χθες και να νιώσετε ικανοποίηση μέσα από μιας μορφής δικαίωσης από τις εξελίξεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, που είναι οι πιο καλές μέρες για όλους, θα βρείτε χρόνο για να καλύψετε συναισθηματικές ή άλλες σας ανάγκες και να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης από το Ζυγό με Δία και Ερμή, θα κάνουν ευχάριστο το κλίμα στον οικογενειακό σας χώρο και πιθανά θα σας φέρουν ευχάριστες επισκέψεις. Ακόμα, τις μέρες αυτές για πολλούς θα υπάρξει μια αιτία που σας ηρεμεί σε σχέση με τις οικονομικές σας ανασφάλειες.

ΛΕΩΝ
Οι καλές όψεις της Αφροδίτης από το Ζυγό με Δία και Ερμή, θα βοηθήσουν την εβδομάδα αυτή τις επικοινωνίες και τις συναντήσεις σας. Τους Λέοντες της 10ης Αυγούστου, η εβδομάδα τους φέρνει απέναντι σε μια ευκαιρία και τους δίνει μια απρόσμενη ευχάριστη έκπληξη, είδηση, γνωριμία και γενικά τύχη. Από το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκινά ένα ευνοϊκότερο 7ήμερο για όλους και για ό,τι σχεδιάζετε. Μόνο οι γεννημένοι 15/8ου πρέπει να είστε πολλοί προσεκτικοί σε όλους τους τομείς τις μέρες αυτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ καλές για τα οικονομικά σας κυρίως είναι οι μέρες που ακολουθούν, καθώς οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα βοηθήσουν αυτό τον τομέα αλλά και θα δώσουν σε κάποιους τη δυνατότητα να έχουν ένα μικρό απόκτημα ή να πάρουν ένα δώρο. Οι γεννημένοι 14, 15, 16/9ου να προσέχετε ενδοοικογενειακές εντάσεις αλλά και πού ανοίγετε την πόρτα σας τις μέρες αυτές. Αυξημένη κοινωνικότητα έως και ενδοσκοπικές τάσεις έως το Σάββατο και πολύ καλή για όλους η Κυριακή 19 του μήνα.

ΖΥΓΟΣ
Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή από το δικό σας ζώδιο θα δώσουν εξαιρετικές μέρες, κυρίως σε εσάς του β΄ 15νθημέρου, που μπορείτε να βρεθείτε κερδισμένοι τόσο σε συναισθηματικά όσο και σε οικονομικά θέματα. Η Αφροδίτη θα φέρει μια μικρή συναισθηματική άνοιξη στη ζωή των γεννημένων 11 έως 18/10ου μέχρι την Κυριακή αλλά και τη δυνατότητα να κάνετε βελτιωτικές κινήσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Γι' αυτό είναι πολλοί οι Ζυγοί που θα νιώσουν τις μέρες αυτές ότι κάποιος τους νοιάζεται στ' αλήθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέχρι και το πρωινό της Πέμπτης θα έχετε καλή διάθεση και θα ξεπερνάτε εύκολα σχετικά τα όποια δύσκολα παρουσιάζει η καθημερινότητά σας. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή, βοηθούν μυστικές υποθέσεις, κρυφές σχέσεις και μεταφέρουν μηνύματα που ηρεμούν κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες. Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε, οι πιο πολλοί τουλάχιστον, κλειστή διάθεση και την ανάγκη να απομακρυνθείτε για λίγο από τον κόσμο. Πιέσεις και εμπόδια θα έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι 14 και 15 /11ου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη τις μέρες αυτές αγκαλιάζει τη ζωή των γεννημένων 9, 10 και 11/12ου σε όλους τους τομείς. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή θα φέρουν ευχάριστες προσκλήσεις και συναντήσεις με καλούς φίλους. Κάποιοι θα βρεθείτε σε νέες παρέες με πολύ ενδιαφέροντα άτομα. Ολα θα είναι ακόμα πιο καλά για εσάς από την Πέμπτη το απόγευμα και μετά που θα περάσει η Σελήνη στο Λέοντα και θα εκτοξεύσει τη διάθεσή σας, καθώς θα έχετε τελειώσει με τις όποιες δεσμευτικές σας υποχρεώσεις και θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με αυτά που πραγματικά σας ευχαριστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με εξαίρεση τους πιεσμένους της 1ης Ιανουαρίου που εξακολουθούν να βρίσκονται στο μάτι του κυκλώνα, για τους πολλούς οι θετικές μέρες που ακολουθούν και οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή, μπορούν να φέρουν πολύ καλές επαγγελματικές και οικονομικές αποδόσεις. Σε κάποιους θα δοθεί η ευκαιρία να προβάλετε μια δημιουργία σας ή να προβληθείτε οι ίδιοι. Φροντίστε να αφιερώσετε χρόνο και να είστε συνεργάσιμοι και θετικοί απέναντι στα αιτήματα των συντρόφων σας. Απολαύστε μια πολύ καλή για όλους Κυριακή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή από το Ζυγό, όχι μόνο θα προσθέσει στη γοητεία σας αλλά και θα δώσει ταίρι στους μόνους και τις μόνες του 2ου 15νθημέρου ή και άλλες χαρές συναισθηματικές, ευχάριστα μηνύματα ακόμα και από άτομα που έρχονται ή ζουν μακριά. Οι μέρες έως την Πέμπτη βοηθούν να κλείσετε εκκρεμότητες κάθε μορφής και από την Παρασκευή ευνοούν τις συντροφικές σας σχέσεις. Πιέσεις και αυξημένες επαγγελματικές, κοινωνικές ή και οικογενειακές υποχρεώσεις θα έχουν όλες τις μέρες οι γεννημένοι 10 και 11/2ου.

ΙΧΘΥΕΣ
Τη Δευτέρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με οικογενειακά θέματα ή με το χώρο που ζείτε. Από το πρωινό της Τρίτης ξεκινά το πιο δημιουργικό για εσάς διήμερο, που βοηθά τις όποιες επιδιώξεις σας τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά. Οι καλές όψεις της Αφροδίτης με Δία και Ερμή από το Ζυγό και η θετικότητα των ημερών ευνοούν επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας θέματα. Παρ' όλα αυτά, πολλοί θα είστε αρκετά εσωστρεφείς και σε πολλές περιπτώσεις άδικα καχύποπτοι με τους γύρω σας.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share