Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άντρας Ζυγός βγαίνει…ραντεβού με τα 11 ζώδια!

10 Οκτωβρίου 2014
Άντρας Ζυγός βγαίνει…ραντεβού με τα 11 ζώδια!
Ένας άντρας Ζυγός, αφηγείται τις εντυπώσεις του από το πρώτο του ραντεβού με τις 11 κυρίες του ζωδιακού!

Miss ΚΡΙΟΣ: Αν και είναι πολύ έξυπνη κοπέλα, κάποια στιγμή, θα πρέπει να ενοχλήθηκε από κάτι, γιατί ένιωσα ένα σκούντημα στο στομάχι... Περίεργο... Ήμουν τόσο προσεχτικός στα λόγια μου...

Miss ΤΑΥΡΟΣ: Χαζεύαμε και οι δυο βιτρίνες στο δρόμο και κοίτα να δεις που συμφωνούσαμε σε όλα! Αν δεν ήταν κι αγύριστο κεφάλι...

Miss ΔΙΔΥΜΟΣ: Έξυπνη, όμορφη, με μπρίο και νάζι! Αχ, και τι δε θα έκανα για να περάσω το υπόλοιπο του βίου μου μαζί της! Με κέρδισε με τα λόγια της!

Miss ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που με τάιζε με το ζόρι στο πρώτο ραντεβού, θα ξαναβγώ μαζί της μόλις χάσω τα 3 κιλά που πήρα. Μα τι κατάσταση κι αυτή!

Miss ΛΕΩΝ: Πολύ μου άρεσε! Ιδιαίτερα το ευχαριστήθηκα όταν με θάρρος είπε στον μπροστινό να σιωπάσει στο σινεμά! Εγώ μούγγα! Που να τολμήσω!

Miss ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Σπιρτόζα την βρίσκω και πολύ ενδιαφέρουσα. Θα της προτείνω να πάμε και εκδρομή μαζί αν βρει χρόνο στο πρόγραμμά της. Τόσα πράγματα έχει αυτή η κοπέλα να κάνει! Άραγε να της ξανατηλεφωνήσω ή μήπως να μην την πιέζω?...

Miss ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μου έριξε μερικά θανατηφόρα βλέμματα... Της αρέσω, δε γίνεται. Ή αυτό, ή καλύτερα να κάνω υποχώρηση. Μπα, μάλλον θα υποχωρήσω. Μου έριξε κι άλλο βέλος με το βλέμμα της!

Miss ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα πάντα όλα μ αυτήν την κοπέλα! Με εξιτάρει πολύ, απλά ελπίζω να είναι έτοιμη για σοβαρή σχέση. Σκέφτομαι να δεθώ μαζί της... Ή όχι.. Ή ναι...

Miss ΑΙΓΟΚΕΡΟΣ: Παγοκολόνα να ήταν, πιο ζεστή θα ήταν! Με απόπαιρνε με την πρώτη ευκαιρία! Τι ήταν αυτό! Και να φανταστείς, δε της χάλασα χατίρι!

Miss ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ο ένας κόβει, ο άλλος ράβει! Σου μιλάω για τέτοιο δέσιμο! Ευτυχώς που δεν κολλάω στις δηλώσει ανεξαρτησίας που έκανε καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού, και τις προσπέρασα κανονικότατα!

Miss ΙΧΘΥΣ: Πολύ μου άρεσε! Θα της προτείνω να ξαναβγούμε! Αρκεί να πάψει να με λέει Αχιλλέα. Τάσο με λένε..


astrology

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share