Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρίγωνο Ουρανού - Δία - Άρη: Η ώρα των τολμηρών έφτασε!

10 Οκτωβρίου 2014
Τρίγωνο Ουρανού - Δία - Άρη: Η ώρα των τολμηρών έφτασε!

Tο μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς μεταξύ του Ουρανού από τον Κριό, του Δία από τον Λέοντα και του Άρη από τον Τοξότη φαίνεται να λειτουργεί το χρονικό διάστημα από τις 25 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 15 Οκτωβρίου 2014, και επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους των παραπάνω ζωδίων και ωροσκόπων. Το συγκεκριμένο τρίγωνο θα φέρει άμεσες, γρήγορες και εκρηκτικές εξελίξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, θα αποτελέσει το έναυσμα για την αρχή νέων καταστάσεων και θα δηλώσει πως υπάρχουν άνθρωποι που καταπιέζονται, οι οποίοι θα διεκδικήσουν το προσωπικό τους μερίδιο στην ευτυχία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολές και εντάσεις, σε κινήσεις εντυπωσιασμού και έντονου εγωισμού, να φουντώσει τα πάθη αλλά και να ανάψει τον πόθο σε άτομα που νιώθουν πως έχασαν το ενδιαφέρον τους για τη ζωή.

Ο τρόπος με τον οποίο θα επηρεάσει το τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς κάθε ζώδιο ξεχωριστά παρουσιάζεται αναλυτικά παρακάτω.

Κριός: Δράση! Το πύρινο τρίγωνο μεταξύ του Άρη από τον Τοξότη, του Δία από τον Λέοντα και του Ουρανού από το ζώδιό σου φαίνεται να ευνοεί τη λήψη αποφάσεων και την ανάληψη δράσεων που θα μπορούσαν ακόμα και να σοκάρουν. Βρίσκεσαι στο σημείο που αναζητάς πάτημα για να κάνεις το επόμενο βήμα μετά από όσα συνέβησαν την περασμένη άνοιξη, και είστε έτοιμοι ακόμα και για μια απόδραση από σχέσεις και συνεργασίες που δεν οδηγούν εκεί όπου είχες σχεδιάσει. Η πρόκληση να ακολουθήσεις τα χνάρια ενός ατόμου που θα μπορούσε να μπει στη ζωή σου σαν κομήτης παύει να αποτελεί σενάριο επιστημονικής φαντασίας, από τη στιγμή που σκέφτεσαι το αύριο μαζί του. Ίσως πρέπει να επιχειρήσεις να βρεθείς κοντά σε αυτή τη νέα προοπτική, να τολμήσεις να περάσεις μερικές ημέρες έχοντας ένα νέο πρόγραμμα. Έτσι, θα αποφασίσεις συνειδητά αν θα περάσεις στο επόμενο στάδιο ή αν θα παραμείνεις σε γνώριμα λημέρια. Πάντως, είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις να δοκιμάσεις την τύχη σου όσον αφορά το νέο δρόμο που ανοίγεται μπροστά σου.

Ταύρος: Πορεία σε μονόδρομο. Το τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς μπορεί να προκαλέσει αναστάτωση έμμεσα στη ζωή σου, πιθανόν επηρεάζοντας τη ροή της ενέργειας μέσα στο σπίτι σου, την υγεία σου ή την ψυχολογική σου κατάσταση. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις ανθρώπους που πιθανόν να βρίσκονται και στο άμεσο περιβάλλον σου, οι οποίοι θα δείξουν επαναστατικά σημάδια και διάθεση για επιβολή νέων κανόνων σε καταστάσεις που είχες συνηθίσει να έχεις υπό έλεγχο. Ίσως πρέπει να σταθείς απέναντι από αποφασιστικά άτομα, να χρειαστεί να ακολουθήσεις τις προτροπές τους για αγορές ή την ανακαίνιση του σπιτιού σου, ή να πρέπει να συμφωνήσεις με τα νέα σχέδια που παρουσιάζουν στη δουλειά σου, και σε αφορούν έμμεσα. Αυτό που χρειάζεται όμως να έχεις κατά νου πάνω απ' όλα είναι πως κάποιοι αποφάσισαν να αλλάξουν τους κανόνες, και αυτό μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σου ισορροπία. Οι διεκδικήσεις και οι εντάσεις είναι κάτι που δεν μπορείς να αποτρέψεις, γι' αυτό είτε χόρεψε στο χορό που σου ζητάνε είτε απλώς αποχώρησ διακριτικά.

Δίδυμοι: Aνοίγονται νέοι ορίζοντες. Η συγκυρία του μεγάλου τριγώνου στα ζώδια της Φωτιάς φαίνεται να σε ευνοεί. Είναι ικανή να ανοίξει ένα νέο κόσμο μπροστά στα μάτια σου. Μπορεί κάτω από την επιρροή του να ξεκινήσεις μια νέα δουλειά και να ανακαλύψεις «μέρη» που δεν είχες φανταστεί πως υπάρχουν. Πιθανόν να αποφασίσεις να παρακολουθήσεις εκπαιδευτικά σεμινάρια, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν σκαλοπάτι για να πετύχεις άνοδο στην καριέρα σου. Ίσως πάλι να προκύψει μια νέα γνωριμία με ερωτική χροιά, που θα ήταν ικανή συνθήκη για να μπει φωτιά σε μια ζωή που έχει πληγεί από τη ρουτίνα. Αυτό που έχεις μεγάλη ανάγκη είναι μια «ηλεκτροπληξία», και αυτή δεν αργεί να φανεί. Η ηλεκτροπληξία, όμως, συνεπάγεται και τον κίνδυνο του ρεύματος που διαπερνά το σώμα και το κατακαίει. Προσπάθησε να το θυμάσαι αυτό.

Καρκίνος: Δοκιμασίες στο προσκήνιο. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς ίσως να σε αναγκάσει να διαπιστώσεις τις αντοχές σου σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο. Πιθανότατα να αναλάβεις να φέρεις εις πέρας οικονομικές υποχρεώσεις ιδιαίτερα απαιτητικές, θεωρώντας πως με αυτόν τον τρόπο επενδύεις σε γνωριμίες, γνώσεις και δράσεις που πιθανόν να οδηγήσουν την καριέρα σου ένα βήμα παραπέρα. Ίσως πάλι να θελήσεις να βελτιώσεις την εικόνα σου και να ξεκινήσεις εντατική γυμναστική, με στόχο να αλλάξεις την εικόνα σου μέχρι το τέλος του έτους. Επίσης, είναι πιθανό να αναλάβεις και μια δεύτερη επαγγελματική υποχρέωση, που θα μπορούσε εύκολα να σε φέρει στα όρια των αντοχών σου. Θα κληθείς να θέσεις προτεραιότητες, να ιεραρχήσεις καταστάσεις στη ζωή σου. Μην ξεχνάς πως η προσωπική σου ζωή θα περάσει σε δεύτερη μοίρα έως τις 15 Οκτωβρίου.

Λέων: Δείτε την ευρύτερη εικόνα. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς θα σε κάνει πρωταγωνίστρια σε μια σειρά από γεγονότα και δράσεις που θα μπορούσαν φέρουν την εξέλιξη στη ζωή σου. Επειδή είναι αρκετά εύκολο να κερδίσεις τις εντυπώσεις την περίοδο του τριγώνου, μπορεί να αισθανθείς πως δεν χρειάζεται να παλέψες για να έχεις όφελος. Η αλήθεια είναι πως τραβάς πάνω σου τις ευκαιρίες σαν μαγνήτης, σε ερωτικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό μπορεί να σημαίνει πως θα επισημοποιήσεις τη σχέση σου, ίσως και λόγω μιας εγκυμοσύνης, ή πως θα φλερτάρεις έτσι που θα κερδίσεις όποιο άτομο κι αν προσπαθείς να κατακτήσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ανοίξουν πόρτες και προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα, να έχεις προτάσεις για να ασχοληθείς με μια νέα δραστηριότητα ή να αναλάβεις σημαντικό ρόλο στην εργασία που ήδη έχεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη μείνεις στις εντυπώσεις, χάνοντας έτσι την ουσία. Η λάμψη της επιφάνειας δεν σε αφήνει να εστιάσεις εκεί όπου υπάρχει πραγματικός πλούτος. Εκμεταλλεύσου τις περιστάσεις για ένα κέρδος πέρα από το εφήμερο!

Παρθένος: Κοίταξε μέσα σου. Το ιδιαίτερα απαιτητικό για εσένα τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς έχει δύο αναγνώσεις: Η πρώτη αναφέρεται στο καθαρά πρακτικό κομμάτι, σ' εκείνο που έχει να κάνει με απαιτήσεις και εντάσεις μέσα στο σπίτι ή στη σχέση σου. Κάποιο άτομο βάλθηκε να δυναμιτίσει το κλίμα με στόχο να εξελίξει τη σχέση σου, να ζητήσει απαντήσεις σε ερωτήματα που βαλτώνουν την κατάστασή σου, να επιδιώξει να κάνει δυναμική έξοδο ή αποφασιστικό comeback. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί στο χώρο της εργασίας σου, όπου πρέπει να ισορροπήσεις σε ένα έδαφος που κάποιοι άλλοι ορίζουν ως στέρεο, ή το οποίο δονείται επικίνδυνα. Το δεύτερο επίπεδο ανάγνωσης είναι περισσότερο ψυχολογικό. Είναι μάλλον η κατάλληλη ώρα να αντιμετωπίσεις άγχη και φοβίες σου, να έρθεις αντιμέτωπη με ό,τι σε κρατάει πίσω και σε καθηλώνει συναισθηματικά, τη μοναξιά ή τη σχέση σου, που φέρνει στην επιφάνεια τραύματα. Η εποχή είναι κατάλληλη για ενδοσκόπηση, έχοντας όμως τη βοήθεια ανθρώπων που μπορούν να ξεκλειδώσουν την ψυχή σου.

Ζυγός: Μαζί, για την εξέλιξη. Με αφορμή το ιδιαίτερα ευνοϊκό πύρινο τρίγωνο, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανοίξετε τον κύκλο των γνωριμιών σου. Μπορεί να ξεκινήσεις ένα νέο κύκλο εκπαίδευσης και ταυτόχρονα να ενταχθείς σε ένα περιβάλλον με ενδιαφέροντες ανθρώπους, που θα μπορούσαν να σε επηρεάσουν θετικά στον τρόπο που σκέφτεσαι. Ίσως πάλι να προσθέσεις στην ημέρα σου δραστηριότητες και να γίνεις έτσι και πιο κοινωνική, συμμετέχοντας σε κάτι που απολαμβάνεις πολύ, βάζοντας για λίγο σε δεύτερη μοίρα ατομικές επιδιώξεις και προσωπικές σχέσεις. Μπορεί να γίνεις μέλος μιας ομάδας που έχει νέο στόχο και προοπτικές. Στον ερωτικό τομέα, μπορεί να υπάρξουν νέα σχετικά με την απόκτηση οικογένειας, ή να συναντήσεις ένα άτομο που θα μπορούσε να βάλει φωτιά στα θεμέλια της σχέσης σου. Αυτό που έχει σημασία είναι να νιώσεις πως εξελίσσεσαι μαζί με κάποιο άλλο άτομο, διαφορετικά ένα εφήμερο φλερτ μπορεί να αποκτήσει ένταση που θα ξεφουσκώσει με την πάροδο του χρόνου.

Σκορπιός: Μοναδική ευκαιρία! Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία να κατοχυρώσεις κέρδη από τις προσπάθειες που έκανες το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Τόλμησε να ζητήσεις κάτι περισσότερο από τη δουλειά σου αν πιστεύεις πως είσαι σε θέση να αποχωρίσεις από εκεί που βρίσκεσαι και να βρεθείς σε ένα νέο περιβάλλον. Φρόντισε να μην κρυφτείς στις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν και θα σου ζητήσουν να αναλάβεις πρωτοβουλίες. Έτσι άλλωστε θα αποδείξεις την ικανότητά σου να οδηγείς τις καταστάσεις όταν οι υπόλοιποι κρύβονται. Κάνε κάποιες αγορές που θα βελτιώσουν το χώρο σου ή τόλμησε να πραγματοποιήσεις ένα ταξίδι. Τέλος, στον προσωπικό τομέα, εκφράσου πιο ανοιχτά απ' όσο συνηθίζεις. Με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις τις πραγματικές διαθέσεις σου.

Τοξότης: Στο προσκήνιο... Είσαι η πρωταγωνίστρια του μεγάλου τριγώνου στα ζώδια της Φωτιάς, είναι ώρα να πέσει ο προβολέας πάνω σου. Βγαίνοντας από ένα δύσκολο καλοκαίρι, από μια περίοδο κατά την οποία κλειστήκες στον εαυτό σου ή σε ένα περιβάλλον όπου έπρεπε να αποδείξεις τις ικανότητές σου, θα διεκδικήσει το μερίδιο που σου υποσχέθηκαν, ή που θεωρείς πως αξίζεις. Ολοκληρώνοντας έναν επαγγελματικό κύκλο, θα κάνεις εντυπωσιακό comeback με μια απόφαση που μπορεί να ξαφνιάσει ή να τρομοκρατήσει κάποιους γύρω σου. Φεύγοντας μακριά από το σπίτι ή τον τόπο σου, αλλάζοντας το δρόμο της καριέρας σου, φέρνοντας στην επιφάνεια ταλέντα που δεν φαινόταν πως διαθέτεις, θα κάνεις το αποφασιστικό βήμα για να βρεθείς μπροστά και όχι πίσω από τις εξελίξεις. Και έχοντας δοκιμάσει να αντέξεις σε ένα δύσκολο κλίμα στην προσωπική σου ζωή, έχοντας χτυπηθεί κάτω για να απαντήσεις σε αγωνιώδη ερωτήματά σου σχετικά με τη δυσκαμψία της σχέσης σου, μπορείς να βγείς και πάλι μπροστά, επενδύοντας σε μια νέα γνωριμία που θα βάλει και πάλι σε κίνηση τη ζωή σου. Με το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς, δοκίμασε όχι μόνο τις δικές σου αντοχές απέναντι στην αλλαγή αλλά και αυτές των κοντινών σου ανθρώπων. Μόνο έτσι θα αντιληφθείς ποιοι ακολουθούν.

Αιγόκερως: Χόρεψε στο ρυθμό. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς είναι κάπως ενοχλητικό για εσένα, αφού σε αναγκάζει να χορέψεις στο ρυθμό που επιβάλλουν άνθρωποι που δεν θεωρείς σοβαρούς και φερέγγυους. Έτσι, θα αναγκαστείς να δώσεις άμεσες απαντήσεις σε θέματα που προκύπτουν και αφορούν το σπίτι ή τη σχέση σου. Θα πρέπει να δώσεις χώρο και χρόνο σε ένα άτομο που φαίνεται πρόθυμο να σηκώσει στους ώμους του υποχρεώσεις που εσύ δεν είσαι βέβαιη ότι μπορεί να φέρει εις πέρας. Ίσως πάλι να πρέπει να αντιδράσεις άμεσα σε προβλήματα που θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα, και καλείσαι να επιδείξεις καλά αντανακλαστικά. Αυτό που μαθαίνεις αυτή την εποχή είναι να εμπιστεύεσαι ανθρώπους που διαθέτουν έμπνευση και διάθεση για δράση, χωρίς πολλές περιστροφές. Έχε την ευκαιρία να δείς τη ζωή μέσα από θετική ματιά, οπότε μήπως να αφήνες για λίγο στην άκρη το σκεπτικισμό σου και να χόρευες σε ρυθμούς που είναι κάπως έντονοι για τα γούστα σου; Γιατί διαφορετικά θα πρέπει να βρεθείς στο παρασκήνιο μέχρι να περάσει το κύμα ενθουσιασμού από δίπλα σου.

Υδροχόος: Aλλαγή εδώ και τώρα! Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς σάς επηρεάζει θετικά, κυρίως ανοίγοντας νέους δρόμους σε συμμαχίες και σχέσεις και οδηγώντας σε αποχωρισμούς, αν έχεις βαλτώσει, χωρίς πολλά παρατράγουδα. Τονίζει τη διάθεση να γευτείς τη ζωή μέχρι την τελευταία σταγόνα. Μια νέα ερωτική γνωριμία μπορεί να ταράξει θετικά τα νερά, προσθέτοντας ταχύτητα και ενδιαφέρον σε μια «επίπεδη» κατάσταση, ίσως και επίπονη, που έχεις βιώσει στον επαγγελματικό ή τον οικογενειακό τομέα. Αυτή θα μπορούσε να φέρει τα πάνω κάτω, αλλά εσύ θα το έχεις επιλέξει. Ίσως πάλι να ξεκινήσεις μια νέα εκπαιδευτική δραστηριότητα, μια απασχόληση που θα προσθέσει αλατοπίπερο στη ζωή σου και θα σε βοηθήσει να αφήσεις πίσω τις δύσκολες συγκυρίες που αντιμετωπίσες στον επαγγελματικό στίβο. Θα πρέπει όμως να προσέξεις μήπως ανοίγεσαι στις προοπτικές περισσότερο απ' όσο αντέχουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, γιατί είναι πιθανό να αφήσεις πίσω σας άτομα που σε ενδιαφέρουν πραγματικά.

Ιχθύες: Έξω από τα νερά σου. Το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια της Φωτιάς μπορεί να σε αγχώσει, αναγκάζοντάς σε να κινηθείς με ταχύτητα και παίρνοντας πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα. Μπορεί να βιαστείς να κάνεις κάποιες επενδύσεις σε χρόνο και χρήμα, χωρίς να είσαι σίγουρη πως θα φέρεις εις πέρας ό,τι αναλαμβάνεις. Ίσως χρειαστεί να επιταχύνεις το ρυθμό στην καθημερινότητά σου και να βάλεις έτσι την υγεία σου σε κίνδυνο. Μπορεί πάλι να πρέπει να ασχοληθείς με περισσότερες δραστηριότητες για οικονομικούς λόγους ή επειδή σου προσφέρουν μια καλύτερη θέση στην υπάρχουσα εργασία σου, με στόχο να ξεχωρίσεις. Γενικά, καλείσαι να λειτουργήσεις πιο έντονα απ' όσο έχεις συνηθίσει, κι αυτό είναι κάτι που ίσως να σε εξουθενώσει.

Από τον Γιώργο Σοφιάνη
www.signingstars.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share