Κυριακή, 08 Δεκεμβρίου 2019

Ζώδια και σχέσεις: Πως αντιμετωπίζουν τον χωρισμό, την ζήλεια και τον έρωτα;

3 Οκτωβρίου 2014
Ζώδια και σχέσεις: Πως αντιμετωπίζουν τον χωρισμό, την ζήλεια και τον έρωτα;

Κεραυνοβόλοι έρωτες: Ποια ζώδια ερωτεύονται με την πρώτη ματιά;
Τα ζώδια που ερωτεύονται εύκολα, γρήγορα αλλά και κεραυνοβόλα, είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Τοξότες αλλά και οι Υδροχόοι. Οι Σκορπιοί, ερωτεύονται και αυτοί από την πλευρά τους με την πρώτη ματιά, όμως λειτουργούν πιο συγκρατημένα και καχύποπτα μέχρι να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη προς το άτομο που ενδιαφέρονται.

Ποια ζώδια έχουν πολλές απαιτήσεις στον έρωτα;
Τα ζώδια της Γης, δηλαδή οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι προσπαθούν αρκετές φορές να εκλογικεύουν τα συναισθήματά τους και έχουν αρκετές απαιτήσεις από το ερωτικό τους ταίρι. Οι Ταύροι, ζητούν έναν σύντροφο που θα τους καλύπτει συναισθηματικά, θα διαθέτει μία εκλεπτυσμένη παρουσία αλλά παράλληλα θα πληροί τις προϋποθέσεις για να ζήσει μαζί του μία άνετη ζωή. Οι Παρθένοι, έχουν δύσκολα γούστα στον έρωτα και η επιλογή του μόνιμου συντρόφου τους γίνεται βάση λογικής. Οι Αιγόκεροι, στον έρωτα είναι εκλεκτικοί και αναζητούν ένα ερωτικό ταίρι που θα έχει καλό κοινωνικό πρεστίζ, αλλά γοητεύονται και με ανθρώπους που έχουν οικονομική άνεση ή και κάποιο αξίωμα.

Ζώδια και ερωτική ζήλια: Ποια ζώδια κάνουν τις περισσότερες σκηνές ζηλοτυπίας;
Τα ζώδια του Νερού, δηλαδή οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, έχουν την τάση να υποψιάζονται τους ερωτικούς τους συντρόφους και να ζηλεύουν όταν νιώθουν ότι υπάρχει μία απειλή στη σχέση τους.

Ζώδια και απιστίες: Ποιοι είναι οι ερωτικά άτακτοι του ζωδιακού;
Σύμφωνα με στατιστικές που έχουν πραγματοποιηθεί, τα «διπλά» ζώδια, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Ιχθύεςέχουν την τάση να μπερδεύονται στα ερωτικά τους και αρκετές φορές να εμπλέκονται σε διπλές ερωτικές σχέσεις. Ο Κριός μπορεί να συνάψει μία παράλληλη σχέση επειδή θα έχει παρασυρθεί από τον παρορμητισμό του, γρήγορα όμως θα πάρει την απόφαση που θα θελήσει να κατασταλάξει ερωτικά. Ο Σκορπιός μπορεί να απατήσει τον ερωτικό του σύντροφο είτε από εκδίκηση, είτε επειδή έχει αισθανθεί παραμελημένος.

Ποια ζώδια εκδηλώνουν στην ερωτική τους ζωή εγωιστική συμπεριφορά και τα θέλουν όλα δικά τους;
Τα ζώδια της φωτιάς, δηλαδή οι Κριοί, οι Λέοντες και οι Τοξότες στην αισθηματική τους ζωή θέλουν και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο – όπως λέει η παροιμία- ! Τα Κριάρια επιθυμούν να έχουν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο, τα Λιοντάρια επιμένουν να βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, ενώ οι Τοξότες δεν συμβιβάζονται εύκολα και δεν αλλάζουν ποτέ και για κανέναν το πρόγραμμά τους!

Γάμος και οικογένεια: Ποια ζώδια είναι «παιδιά για σπίτι»;
Ένας γάμος μπορεί να είναι επιτυχής εφόσον πληρούνται οι συναισθηματικές προϋποθέσεις. Ακόμα και ένας ατίθασος Κριός, ή ένας ασυμβίβαστος και φιλελεύθερος Υδροχόος, κάποια στιγμή βρίσκουν τον «μάστορά» τους και νοικοκυρεύονται. Τα ζώδια όμως που είναι κατεξοχήν για σπίτι και οικογένεια είναι οι Ταύροι, οι Καρκίνοι και οιΑιγόκεροι!

Ποιοι συνηθίζουν να εμπλέκονται σε δύσκολες ερωτικές περιπτώσεις;
Τον Κριό τον ιντριγκάρουν τα άτομα που είναι διαφορετικά από αυτόν και που μαζί τους μπορεί να ζήσει νέες και μοναδικές εμπειρίες. Οι Σκορπιοί παρόλο που λειτουργούν καχύποπτα και επιφυλακτικά, νιώθουν έλξη για άτομα που κρύβουν ένα μυστήριο. Οι Υδροχόοι είναι το ζώδιο που συνηθίζει να συνάπτει σχέσεις με άτομα από διαφορετική κουλτούρα, κοινωνική τάξη ή με ανθρώπους που έχει μεγάλο ηλικιακό χάσμα.

Κεφάλαιο Χωρισμός.
Ποιοι παίρνουν εύκολα και ποιοι πιο δύσκολα την απόφαση να χωρίσουν. Πιο δύσκολα είναι η απόφαση του χωρισμού για τους Ταύρους, τους Καρκίνους, τους Ζυγούς και τους Ιχθείς. Ο Ταύρος πρέπει πρώτα να σκεφτεί πολύ καλά όλες τις παραμέτρους για να πάρει την τελική απόφαση να γυρίσει σελίδα. Ο Καρκίνος ακόμα και αν γυρίζει στο μυαλό του η σκέψη του χωρισμού, θα διστάσει να πει το τελευταίο «αντίο» γιατί τα συναισθήματά του και ο φόβος της μοναξιάς δεν θα τον αφήσουν. Ο Ιχθύς μπορεί να κλαίει και να οδύρεται, να υπομένει και να γίνεται το θύμα στη σχέση του για μεγάλο χρονικό διάστημα, όμως δεν θα πάρει την απόφαση να χωρίσει, εκτός και αν έχει βρει αντικαταστάτη / αντικαταστάτρια! Τα ζώδια που μπορούν πολύ εύκολα να πουν το «Αντίο» είναι οι Κριοί, οι Δίδυμοι, οι Λέοντες, οι Τοξότες και οι Υδροχόοι.

Ποια ζώδια ξεπερνούν πιο εύκολα έναν χωρισμό;
Τα ζώδια του αέρα, δηλαδή οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, μετά το τέλος μίας σχέσης επανέρχονται γρήγορα στους παλιούς καλούς ρυθμούς τους και ξεκινούν και πάλι από την αρχή το παιχνίδι του φλέρτ!

Ποιοι είναι οι «γκρινιάρηδες» στα ερωτικά τους;
Ο Καρκίνος και ο Ιχθύς θα γκρινιάξουν από συναισθηματική ανασφάλεια, ο Σκορπιός επειδή διαρκώς υποψιάζεται ότι το ταίρι του όλο και κάτι του κρύβει και ο Παρθένος θα ξεκινήσει την μουρμούρα επειδή κολλάει σε όλες τις λεπτομέρειες.

apospasma.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share