Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

3 Οκτωβρίου 2014
Ποιά ζώδια έχουν σημαντικές ημερομηνίες τον Οκτώβριο;

Ακολουθούν οι σημαντικότερες ημερομηνίες του μήνα στα ζώδια που επηρεάζονται.

ΚΡΙΟΣ

8 Οκτωβρίου

Η Νέα Σελήνη μαζί με έκλειψη στον άξονα του ζωδίου σου φέρνει πλέον το οριστικό ξεκαθάρισμα πάνω σε σχέσεις, συμμαχίες και συνεργασίες, με μεγαλύτερη ένταση σε όσους έχουν γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Οτιδήποτε ψεύτικο, όχι ουσιαστικό και κυρίως ενάντια στην πρόοδο καταρρέει και μαζί με αυτό και όλα αυτά που τελικά είναι ενάντια στη μελλοντική σου ανάπτυξη. Όλα, να ξέρεις, αφορούν το μέλλον και όταν θίγονται τέτοια θέματα, κάποια στιγμή πέφτουν σαν τραπουλόχαρτα γιατί δεν βολεύουν την ανθρώπινη εξέλιξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

8 Οκτωβρίου

Θα λήξει με ένα καλό τρόπο είτε η αποχώρησή σου από ένα σχήμα, ή η διαφωνία σου με μια ομάδα. Το πιο σημαντικό και αυτό που τελικά θα μετρήσει είναι το αποτέλεσμα που μπορεί να προέλθει από τις προσωπικές σου σχέσεις. Αν λειτουργείς καλά και με διαφάνεια, μελλοντικά θα έχεις θετικά αποτελέσματα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

Με την υπομονή, την προσωπική σου ενόραση και πάνω από όλα το ακμαίο ηθικό, θα είσαι εσύ που θα αναβαθμίσεις τη νέα κατάσταση. Ο καθένας με την προσωπική του αλλαγή, θα φέρει ένα γιγάντιο κύμα που θα βοηθήσει όλους.

ΖΥΓΟΣ

8 Οκτωβρίου

Έκλειψη μαζί με Σεληνιακή Πανσέληνο θα επηρεάσει περισσότερο τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Αναγκαστικά, θα πάρεις τα ηνία μιας υπόθεσης και ίσως να χρειαστεί να γίνεις πρωτοπόρος με τίμημα πιθανόν την απομόνωση από μια κοινωνική ομάδα. Αλλά θα δεις ότι στο τέλος θα λειτουργήσει για το καλό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

23 Οκτωβρίου

Έκλειψη μαζί με Νέα Σελήνη. Αποφάσεις με νέες προοπτικές μέσα στις οποίες θα έχεις περισσότερο διευρυμένο το συναισθηματικό ενδιαφέρον για τους άλλους αλλά και για τη εμφάνισή σου. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο όμως πιθανόν να αδρανήσουν σε όλα αυτά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

8 Οκτωβρίου

Θα καθορισθούν κάποιες κινήσεις σου για το μέλλον και πιθανόν θα χρειαστεί να κρατήσεις χρυσές ισορροπίες, πράγμα που θα σε πιέσει πάρα πολύ. Ίσως να υπάρχουν κάποιες απώλειες τις οποίες όμως δεν είσαι σε θέση να αξιολογήσεις προς το παρόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

31 Οκτωβρίου

Πιθανόν να κάνεις υπερβολές σε προσωπικά ή ερωτικά θέματα και να μην έχεις σωστή αντίληψη του περιβάλλοντος. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο προσέξτε τα έξοδα ιδιαίτερα για προσωπικές ανάγκες.


astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share