Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

ZΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο - Όλα όσα σας περιμένουν...

3 Οκτωβρίου 2014
ZΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για το τριήμερο - Όλα όσα σας περιμένουν...

Διάβασε τις προβλέψεις της Μπέλλας Κυδωνάκη για το astrology.gr από 3/10 έως και 5/10

Κριός
Φροντίζεις να βρίσκεσαι μαζί με φίλους και άτομα της εμπιστοσύνης σου. Αυτό σε βοηθάει να παίρνεις αποφάσεις και να μην μένεις σε κάποιες ριζωμένες πεποιθήσεις που δεν είναι και εύκολο να διαχειριστείς. Η καχυποψία που μπορεί να νιώθεις ακόμα και από μια λάθος πληροφορία πιθανόν να σε απομακρύνει από ένα συγκεκριμένο άτομο. Όμως καλό είναι να δουλέψεις περισσότερο με την ψυχή σου γιατί εκεί είναι που θα καταλάβεις περισσότερα πράγματα. Μην ξεχνάς ότι είναι εποχή που θα σε μπεις σε κάποιες διαδικασίες που η καρδιά σου θα ανοίξει. Ο χορός και η μουσική θα σου κάνουν πολύ καλό. Κυρίως από την Κυριακή και μετά, θα αφεθείς για λίγο σε οτιδήποτε σου δημιουργεί χαλαρότητα.

Ταύρος
Έχεις κάποιες αμφιβολίες για την φιλία και για τις σχέσεις σου. Για αυτό πιθανόν να καταλήξεις να απομονωθείς από άτομα τα οποία δεν σε εκφράζουν. Όμως οι καταστάσεις σε πιέζουν να φερθείς περισσότερο ανοικτά και να δείξεις ότι η νοοτροπία σου είναι αρκετά διαφορετική και κυρίως προοδευτική αλλιώς μπορεί να νιώσεις ότι είσαι έξω από το παιχνίδι και μάλλον αυτό δεν το θέλεις. Είναι σημαντικό να αποφύγεις πάντως τις διαφωνίες γιατί είσαι σε μια περίοδο που διορθώνεις ή βελτιώνεις ακόμα και με ένα πολύ εκλεπτυσμένο τρόπο οτιδήποτε σε ενοχλούσε. Η σχέση με τον Κριό ή Ζυγό θα είναι σημαντική για σένα. Ο Τοξότης σε επηρεάζει ιδεολογικά αλλά μερικές φορές διαφωνείς μαζί του λόγω της μεγάλης απόκλισης ιδεών. Από την Κυριακή οι μνήμες και η νοσταλγία θα σε κατακλύσουν και θα θέλεις να βρεθείς σε ένα περιβάλλον που θα επικοινωνείς με αυτά τα συναισθήματα.

Δίδυμοι
Βρίσκεσαι σε πολύ καλή φάση γιατί έχεις κάτι θετικό να δώσεις και να πάρεις. Οι πολύ κοντινές σχέσεις σίγουρα θα είναι περισσότερο ανάλαφρες. και δεν θα νιώθεις αυτή την πιεστική ενασχόληση μαζί τους. Η επένδυση στην μόρφωσή σου πάντα σου βγαίνει σε καλό για αυτό αν έχεις ευκαιρία μην την χαλάσεις σε ανούσιες κοινωνικές επαφές, με κουτσομπολιά ή με εφήμερες συζητήσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η σχέση σου με ένα άτομο που βρίσκεται στο εξωτερικό ή είναι σε άλλη πόλη θα σε κάνει να στείλεις τόσα πολλά μηνύματα για να μιλήσεις μαζί του έστω και φιλικά... Το καλό είναι να εκτιμήσεις τι γίνεται αυτή την στιγμή στην ζωή σου και να ευγνωμονήσεις για αυτό. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις μεγαλύτερη ευαισθησία σε όλα τα θέματα αλλά πιθανόν να μπερδέψεις κάποια ραντεβού ή να ξεχάσεις υποχρεώσεις γιατί θα είσαι αφηρημένος/η.

Καρκίνος
Η εμφάνισή σου αυτή την περίοδο σε απασχολεί αρκετά. Για αυτό μπορεί να σε πιάσει να κάνεις τρέλες είτε να αλλάξεις τα μαλλιά σου, είτε να κάνεις κάποιο τατουάζ που το ήθελες να το κάνεις καιρό. Γενικά το στυλ που θα είναι πιο νεανικό για σένα σίγουρα θα σε ανεβάσει γιατί θα τολμήσεις να κάνεις αυτά που εδώ και καιρό φοβόσουν ή αρνιόσουν να τα αποδεχτείς. Η σχέση με τον Υδροχόο σίγουρα θα πάρει τροπή θετική γιατί έχεις και εσύ μεγάλη έλξη προς το πρόσωπό του. Από την Κυριακή και μετά θα ενδυναμώσεις ψυχολογικά και συναισθηματικά γιατί θα βρεις πως μπορεί να σου κάνει καλό η θάλασσα, το περπάτημα στην φύση ή ακόμα και κάτω από την βροχή. Γενικά εσύ είσαι άτομο της εξοχής γιατί οι μυρωδιές και τα χρώματα σου κάνουν καλό. Όσο μπορείς να περνάς κοντά με άτομα που σου κάνουν καλό και δεν σε γεμίζουν τοξικά συναισθήματα όπως θυμό, οργή ή λύπη. Η προσωπική σου ένταξη σε μια ομάδα μερικές φορές δεν είναι εύκολη γιατί βρίσκεις κάποιες αντιστάσεις επειδή διαισθητικά πιάνεις ότι κάτι δεν σου κάνει καλό.

Λέων
Θέλεις σε είσαι το επίκεντρο αλλά μπορεί και να «θυσιαστείς» και για τους άλλους γιατί κάτι σε σπρώχνει να ασχοληθείς με τις υποθέσεις που τους αφορούν. Μια μεγαλύτερη διάθεση για συντροφικότητα θα σου αλλάξει κάπως τις αντιστάσεις, ακόμα και σε κάποια πράγματα τα οποία εσύ δεν αποδεχόσουν. Η προσοχή σου μπορεί να είναι εστιασμένη πάντως σε θέματα πολύ προοδευτικά τα οποία μια θέλεις να τα στηρίξεις και μια όχι. Ο Υδροχόος σου δείχνει το δρόμο αλλά εσύ αρνείσαι να δεχτείς να αλλάξεις κάπως τα κακώς κείμενα γιατί υπάρχει και ο εγωισμός. Καλό είναι να μην τσιμπάς σε κάποιες αρνητικές καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν από κάποια άτομα τα οποία δεν είναι του στενού σου κύκλου αλλά έχουν μια εμμονή με εσένα. Από την Κυριακή θα αφεθείς και θα νιώσεις ότι θέλεις ακόμα και να κοιμηθείς περισσότερο για να αναπληρώσεις ενέργεια.

Παρθένος
Έχεις ιδέες που σίγουρα μπορεί να είναι πολύ προοδευτικές όμως θα πρέπει να τις βάλεις σε πράξη γιατί μερικές φορές μένεις μόνο στις ιδέες. Δεν θα είναι εύκολο να τις εφαρμόσεις γιατί θα βρεθείς μπροστά σε κάποιες δυσκολίες αλλά αν δεν αγχωθείς θα διαπιστώσεις ότι όλα μπορούν να γίνουν. Η σχέση με Υδροχόο σου κάνει καλό εν μέρει γιατί βλέπεις τι να εφαρμόσεις για να έχεις ένα καινούργιο παράθυρο ανοικτό στον κόσμο σου. Πάντως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες είσαι σε πλήρη χαλαρότητα και πιθανόν και σε ένα ροζ σύννεφο και σίγουρα δεν θα βγεις γρήγορα από εκεί μέσα. Να προσέξεις τα οικονομικά σου αλλά και τις προσωπικές απαιτήσεις σου γιατί σίγουρα θα έχεις πολλά και καινούργια ενδιαφέροντα που μπορεί να σου αφαιρούν συνέχεια χρήματα.

Ζυγός
Έχεις κάποιες πιέσεις που χρειάζεται με τον δικό σου τρόπο να εξομαλύνεις και να τις δεχτείς σαν προέκταση της εξέλιξής σου. Η δοτική σου πλευρά θα σε βγάλει προς τα έξω περισσότερο γιατί δεν γίνεται να περιμένεις συνέχεια να σου δώσουν οι άλλοι. Καλύτερα να αποφύγεις να συγκρουστείς με φίλους γιατί υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας. Η ιδιαιτερότητα είναι ο τρόπος που χειρίζεσαι όλες σου τις διαισθήσεις που αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ έντονες. Για το Λιοντάρι ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι κάποια ημέρα θα είναι πολύ κοντά σου αλλά πιθανόν να μην είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις καλύτερες στιγμές γιατί θα νιώσεις γαλήνια και ήρεμα και πιθανόν να μην πας πουθενά αφού θα είσαι καλά με τον εαυτό σου που για σένα είναι το πιο σημαντικό. Ο χορός και η φωτογραφία μπορεί να σε συγκινήσουν ιδιαίτερα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Σκορπιός
Έχεις κάποιες πιέσεις που χρειάζεται με τον δικό σου τρόπο να εξομαλύνεις και να τις δεχτείς σαν προέκταση της εξέλιξής σου. Η δοτική σου πλευρά θα σε βγάλει προς τα έξω περισσότερο γιατί δεν γίνεται να περιμένεις συνέχεια να σου δώσουν οι άλλοι. Καλύτερα να αποφύγεις να συγκρουστείς με φίλους γιατί υπάρχουν διαφωνίες μεταξύ σας. Η ιδιαιτερότητα είναι ο τρόπος που χειρίζεσαι όλες σου τις διαισθήσεις που αυτές τις ημέρες θα είναι πολύ έντονες. Για το Λιοντάρι ξέρεις βαθιά μέσα σου ότι κάποια ημέρα θα είναι πολύ κοντά σου αλλά πιθανόν να μην είναι ακόμα η κατάλληλη στιγμή. Από την Κυριακή και μετά θα έχεις καλύτερες στιγμές γιατί θα νιώσεις γαλήνια και ήρεμα και πιθανόν να μην πας πουθενά αφού θα είσαι καλά με τον εαυτό σου που για σένα είναι το πιο σημαντικό. Ο χορός και η φωτογραφία μπορεί να σε συγκινήσουν ιδιαίτερα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Τοξότης
Ενδιαφέρεσαι περισσότερο στο να δουλέψεις με τους φίλους σου και με μια ομάδα που θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Τώρα με τον Άρη στον Τοξότη δεν κάθεσαι καθόλου στα αυγά σου και πιθανόν να έχεις ξεκινήσει ήδη γυμναστική ή κάτι που θα σε βάλει σε κίνηση και δράση. Όχι ότι κάθεσαι αλλά τώρα μπορεί να το οργανώσεις πολύ περισσότερο. Για αυτό εκτός από τις επαγγελματικές σου βλέψεις θα διαπιστώσεις ότι έχεις και διάθεση είτε για φιλοσοφικές συζητήσεις και ενδιαφέροντα είτε για ταξίδια. Αν μπορείς να τα κάνεις όλα καλό είναι να μην χάνεις τον χρόνο σου. Αν κωλύεσαι οικονομικά σίγουρα θα βρεις εσύ άκρη με λίγα χρήματα να ξεδώσεις και να περάσεις καλά. Από την Κυριακή και μετά μάλλον θα ατονήσεις γιατί έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς. Βέβαια αν ο καιρός είναι καλός μπορεί να πας και στη θάλασσα. Στην αντίθετη περίπτωση θα μείνεις στο σπίτι με φίλους και πολύ μουσική.

Αιγόκερως
Αντιδράς απέναντι σε κάποιες νέες προοπτικές οι οποίες όμως το νιώθεις ότι είναι για το καλό σου. Για αυτό μην αφήνεις κάποιες αρνητικές εικόνες ή σκέψεις να σε μπλοκάρουν. Σίγουρα θα σου δοθούν κάποιες εξηγήσεις από την πλευρά του Λιονταριού και μπορεί να έρθετε κοντά γιατί υπήρχε ένα κενό μεταξύ σας. Η διάθεση να αλλάξεις την εμφάνισή σου θα σου δώσει ένα έξτρα ενδιαφέρον για να ψάξεις κάποιες προσφορές που έχουν να κάνουν με θεραπείες προσώπου ή σώματος. Το να εναρμονίσεις κάποιες σχέσεις σου και να τις βάλεις σε άλλη βάση χρειάζεται γιατί με αυτόν τον τρόπο θα κοινωνικοποιηθείς περισσότερο. Από την Κυριακή και μετά θα περάσεις πιο καλά γιατί θα βρεθείς με φίλους οι οποίοι σε κάνουν και διασκεδάζεις.

Υδροχόος
Είσαι στο κέντρο των προσωπικών εξελίξεων και θα δοθείς με μεγαλύτερη ενέργεια να τελειώσεις κάτι που είναι καθαρά δικό σου. Η σχέση σου με το Λιοντάρι από εκεί που είναι καλή εύκολα χαλάει γιατί είστε και οι δυο εγωιστές. Αλλά μάλλον σήμερα θα μπορέσετε να βρείτε ένα κοινό σημείο ώστε να συνεννοηθείτε. Σίγουρα πάντως κάτι αλλάζει μέσα σου και βλέπεις τα πράγματα από μια πιο αρμονική σκοπιά. Μην αποκαλύψεις ακόμα τα σχέδια σου σε κάποια άτομα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, γιατί θα βρεθείς προ εκπλήξεως. Ίσως μεταφερθούν σε άλλους που θα τα παρουσιάσουν για δικά τους και δε θα σου αρέσει καθόλου. Από την Κυριακή και μετά μπορεί να το ρίξεις στο φαγητό και πρέπει να προσέξεις γιατί θα κάνεις γενικά υπερβολές. Το ποτό επίσης θεωρείς ότι σου δίνει μια διέξοδο αλλά κράτα το μέτρο.

Ιχθύες
Βιώνεις κάποιες συνθήκες που πιθανόν να σε υποχρεώνουν να συμβιβαστείς ή να κάνεις συνεργασίες ακόμα και με κάποια άτομα που μπορεί να μην σου πηγαίνουν και τόσο. Για αυτό θα προχωρήσεις κάπως διστακτικά αλλά χωρίς να σημαίνει ότι θα χάσεις την πίστη σου ή την δυναμικότητά σου. Είσαι σε εποχή που μετατρέπεις αρκετές από τις βαριές ενέργειες που πιθανόν να κουβαλάς σε κάτι πιο ανάλαφρο για αυτό δεν θέλεις να κάνεις παρέα με άτομα που μπορεί να λυπάσαι γιατί σε αποπροσανατολίζουν τελείως. Από την Κυριακή όμως θα χαθείς για λίγο μέσα στο δικό σου σύννεφο και πιθανόν να έχεις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις ή μια αντίληψη της πραγματικότητας καθαρά θολή και υποκειμενική. Για αυτό είναι καλύτερο να ασχοληθείς με κάτι πιο δημιουργικό παρά να προσπαθήσεις να κάνεις πράγματα που θα είναι τελείως υλικά ή βαρετά γιατί δεν θα πάρεις την δύναμη που θέλεις.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share