Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2020

Τα Ζώδια σήμερα 30/09/2014, by F’Ariel!

30 Σεπτεμβρίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 30/09/2014, by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τι λέτε να επιστρέψουμε στα δικά μας, τα άκρως ερωτικά και φαντασμένα;; Μου αρέσουν τα απρόβλεπτα, τα ξαφνικά, τα παράξενα.. Εκεί που είμαι βυθισμένη, στο προσωπικό μου χάος, εκεί να εμφανίζεται ένα φως κάπου από πολύ μακριά και να μου λέει.. “..come to daddy..” Τι εννοεί ο ποιητής;; Πολλά και διάφορα…

Μέσα στο υπονοούμενο και στο αίνιγμα είμαι πρωί-πρωί και στα χαμόγελα, σα να έχω πιάσει το joker.

Ναι, είδα το φως μου. Είναι πολύ μακριά. Ακόμα είναι πολύ σκοτεινό το τοπίο. Γιατί ακόμα δε ξέρω τίποτα. Όμως υπάρχει ελπίδα. Αυτή τελικά πεθαίνει πάντα τελευταία και όχι μόνο. Ακόμα και στη τελευταία της ανάσα, μπορεί να γίνει ένα μικρό θαύμα και να ζωντανέψει ξανά και να λάμψει από το πουθενά.. Υπάρχει ελπίδα, ότι κάποιοι είναι ακόμα άνθρωποι, ότι κάποιοι ακόμα ενδιαφέρονται και ας μη το δείχνουν συχνά, ότι όλα μπορούν να ξεπεραστούν, απλά με ένα χαμόγελο ή μια καλή πράξη..

«..το μικρό σου δαχτυλάκι κούνησες και ζωντάνεψα ξανά.. χαμογέλασα, ένιωσα τόσο όμορφα, τόσο ζεστά, γιατί η αλήθεια είναι, ότι υπάρχω για αυτές τις στιγμές, όσο παράξενες και απόμακρες και αν είναι πολλές φορές, μου αρέσουν..»
 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share