Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

22 Σεπτεμβρίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε!

Από τον Πέρρη Κρητικό/ περιοδικό TV24

ΚΡΙΟΣ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη βοηθά τις συνεργασίες-σχέσεις σας και τις από κοινού με τους συντρόφους σας προσπάθειες. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σάς δίνει ομαδικό πνεύμα καλή συνεργασιακή διάθεση και ιδέες που μπορείτε να προτείνετε και να εφαρμόσετε πετυχημένα κάνοντας τη διαφορά και κατοχυρώνοντας τη θέση σας. Ο Αρης από τον Τοξότη σε εσάς του Μαρτίου, δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε κάποια από τα θέλω σας αυτό τον καιρό.

ΤΑΥΡΟΣ
Με το «καλημέρα» της, αυτή η εβδομάδα δείχνει θετική για εσάς και μικρές αιτίες δείχνουν ικανές να κάνουν καλή τη διάθεσή σας. Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη βοηθά να κάνετε μια νέα προσπάθεια ώστε στον επαγγελματικό σας χώρο να αλλάξουν προς το καλύτερο οι συνθήκες αλλά και να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα που θα κάνει πιο καλή τη φυσική σας κατάσταση. Οι μέρες θα δώσουν και μια συναισθηματική χαρά ή και γνωριμία σ' εσάς του 3ου 10ημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη βοηθά τις προσωπικές σας σχέσεις και δίνει, κυρίως σ' εσάς των πρώτων ημερών, τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μια καλή σχέση ή συνεργασία ή να βελτιώσετε τις συνθήκες μέσα στις μόνιμες σχέσεις σας, καθώς θα μπορεί να υπάρξει ουσιαστικός διάλογος και συνεννόηση. Ανταγωνιστικές επιθέσεις μπορούν να περιμένουν στους επαγγελματικούς τους χώρους πολλοί αυτό τον καιρό και πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να βρουν ευέλικτους-διπλωματικούς τρόπους να ξεφύγουν από τις αντιπαραθέσεις. Για όλους, Τρίτη και Τετάρτη είναι οι πιο αποδοτικές ημέρες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη βοηθά να υπάρχει περισσότερη αρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις και να κάνετε πιο λειτουργικούς τους χώρους που ζείτε ή εργάζεστε. Κάτι καλό για τα επαγγελματικά σας μπορεί να φέρει το τρίγωνο του Δία με τον Ουρανό μέσα στην εβδομάδα αυτή, ενώ γενικά οι μέρες ευνοούν δυναμικά ξεκινήματα αλλά και δίνουν σε πολλούς από εσάς την ευκαιρία να πάρετε πρωτοβουλίες ή και θέσεις προβολής και ευθύνης που ανεβάζουν το κύρος σας. Μια πρόταση ή συμφωνία που τώρα κλείνει μπορεί να δώσει καλές και γρήγορες αποδόσεις.

ΛΕΩΝ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη, ξεκινά ένας 28ήμερος κύκλος με πολλές επαφές, μετακινήσεις, επικοινωνίες που θα σας δώσουν και ιδέες και κόσμο που μπορεί να συνεννοηθεί μαζί σας. Ο Αρης ταράζει ευχάριστα τη ζωή των γεννημένων 25/7ου έως 1/8ου και τους δίνει δυναμισμό και τόλμη που τους επιτρέπει να επιχειρούν και να κερδίζουν στόχους. Οι μέρες έως την Παρασκευή θα δώσουν στους γεννημένους 7 και 8/8ου κάποια απόδοση οικονομική ή μια λύση σε ένα οικονομικό σας θέμα. Δύσκολη η εβδομάδα για τους 12,13/8ου, μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ή και να σας δώσει ένα άγχος που μπορεί να επηρεάσει ακόμα και την υγεία σας ή να αντιμετωπίσετε οικογενειακά-εργασιακά προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι μέρες αυτές έχουν μια αιτία χαράς είτε μέσα από ένα κέρδος είτε μέσα από κάποια συναισθηματική ή άλλη εξέλιξη για τους γεννημένους το τρίτο 10ήμερο του ζωδίου. Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη από το Ζυγό σάς προτρέπει να κάνετε προσαρμοστικές αλλαγές στον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας και μέσα από αυτό σάς υπόσχεται να είστε από αυτούς που θα ξεπεράσετε πρώτοι την οικονομική κρίση.

ΖΥΓΟΣ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου, όσο και η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σας κάνουν να νιώθετε περισσότερο την ανάγκη για ουσιαστική συντρόφευση αλλά και για ασφάλεια που απορρέει μέσα από ισχυρές σχέσεις και συνεργασίες. Οι μέρες βοηθούν σε αυτή την κατεύθυνση και κάποιοι θα νιώσουν περισσότερο την ανάγκη να ενταχτούν σε ένα ισχυρό σύστημα από το να διανύουν μοναχική πορεία. Οικονομικά, από το ξεκίνημα της εβδομάδας θα έχετε κάποια λύση ή έσοδο και γενικά οι μέρες θα αφαιρέσουν μεγάλο μέρος από τα άγχη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι μέρες βοηθούν τα επαγγελματικά σας θέματα, πιθανά να φέρουν και μια ευχάριστη αλλαγή που να σας φέρνει πιο κοντά στις φιλοδοξίες σας, ενώ εσείς του 3ου 10ημέρου θα έχετε καλές φιλικές επαφές αλλά και την πιθανότητα να δέσει μια γερή νέα φιλία. Το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη θα καταφέρει να ηρεμήσει κάποιες εσωτερικές σας ανησυχίες και σε κάποιους θα δώσει μια κρυφή διέξοδο μέσα από την οποία θα ανανεώνεστε ψυχολογικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η τύχη και αυτές τις μέρες βοηθά τις κινήσεις, δίνει προτάσεις, λύνει προβλήματα και διορθώνει λάθη στη ζωή των γεννημένων 7 και 8/12ου. Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσουν να κρίνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις και να διαχωρίσετε τους γνωστούς από τους φίλους. Οι μέρες αυτές μπορούν να σας βάλουν και σε ένα νέο πολύ ενδιαφέροντα κύκλο και να γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο. Ο Αρης βοηθά τις επιθετικές διεκδικήσεις των γεννημένων το Νοέμβριο, ενώ οι μέρες είναι καλές σε ό,τι αφορά επαγγελματικές και οικονομικές αποδόσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη θα σας βοηθήσει σε επαγγελματικά σας θέματα και πιθανά να βρει μια λύση σε όσους ψάχνουν κάτι νέο. Οι μέρες δίνουν τύχη και την ευκαιρία για ένα κέρδος, είτε συναισθηματικό είτε άλλης μορφής στους Αιγόκερους του 3ου 10ημέρου, που αν είναι μόνοι μπορούν να γνωριστούν με κάποιο αξιόλογο άτομο. Τις μέρες αυτές κάποιοι μπορείτε να έχετε ένα οικονομικό μικρό κέρδος από πηγές άσχετες με την κύρια πηγή εσόδων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξαιρετικό τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη που ξεκινά έναν 28ήμερο κύκλο καλών επαγγελματικών εξελίξεων, παρόλο που θα μπορούσαν να σας εκνευρίσουν γιατί θα σας ξεβολέψουν αλλά τελικά θα σας αποδώσουν αν τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Ο Δίας με τον Ουρανό μπορεί να βοηθήσει να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία ή και να εδραιώσετε τη θέση σας σε ένα σχήμα. Οι γεννημένοι 9/2ου θα βρεθείτε αυτό τον καιρό μπροστά σε πρόβλημα ή απέναντι σε αυξημένες απαιτήσεις και θα νιώσετε άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ
Τόσο το πέρασμα του Ηλιου στο Ζυγό όσο και η νέα Σελήνη θα σας δώσει τον τρόπο να κινηθείτε έξυπνα ώστε να διεκδικήσετε και να πάρετε κάτι που σας αναλογεί, είτε αυτό είναι χρήμα είτε στήριξη. Κάποιοι πιθανά να συζητήσετε και τελικά να κλείσετε μια αόρατη συμφωνία, μια άτυπη συνεργασία, που ωστόσο αν τηρηθεί θα σας διευκολύνει άμεσα. Οι μέρες βοηθούν τις συνεργασίες σας και η καλή απέναντί σας πρόθεση των άλλων βοηθά να έχετε αρμονικές σχέσεις και συνεργασίες. Το ίδιο ισχύει και για τα οικονομικά σας που δείχνουν να έχουν καλές προοπτικές.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share