Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Άκρως ερωτική η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

15 Σεπτεμβρίου 2014
Άκρως ερωτική η εβδομάδα που μόλις ξεκίνησε! Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 15 έως και 19 Σεπτεμβρίου;

ΚΡΙΟΣ

Έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να ενεργοποιηθείς για να αναπτύξεις την σχέση σου αλλά αν δεν μπορέσεις μάλλον θα χάσεις γιατί οι ανάγκες θα είναι μετά τελείως διαφορετικές. Μην αφήνεις την καρδιά σου να γίνεται πέτρα από την συμπεριφορά ενός Ταύρου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απλωθείς πολύ περισσότερο για να έχεις την ικανότητα αφ' ενός της κατανόησης και αφ'

ετέρου της προσωπικής έκφρασης. Με τον Τοξότη μπορεί να σας δέσει κάτι κοινό που έχει να κάνει με το εξωτερικό.
ΤΑΥΡΟΣ

Μπορεί να θέλεις να κινηθείς διαφορετικά και να περάσεις σε μια πιο επιθετική πολιτική, χάνοντας το τακτ που έχεις, κάτι δύσκολο για σένα αλλά θα αναγκαστείς να κάνεις συνδυασμό ενεργειών. Με την φωτιά δεν τα πηγαίνεις και πολύ καλά γιατί σε ξεσηκώνει για αυτό με τον Κριό ή τον Τοξότη αναγκαστικά θα βγεις προς τα έξω και θα κάνεις αλλαγές. Αντίθετα ο Παρθένος ή ο Αιγόκερως θα αφουγκραστούν περισσότερο τις ανάγκες σου και κατά κάποιο τρόπο θα έρθετε κοντά. Βέβαια η ένταση δεν θα είναι η ίδια ούτε και οι συγκινήσεις αλλά τουλάχιστον θα νιώσεις περισσότερη ασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναγκαστικά θα σε απορροφήσει η ενέργεια του άλλου προσώπου για αυτό θα προσπαθήσεις να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Δεν θα είναι εύκολο επειδή θα σε κυριεύει είτε η φιλοδοξία είτε ο ανταγωνισμός. Τα πράγματα γενικά θα είναι κάπως ρευστά και δύσκολα γιατί θα υπάρχουν μεταβολές, καθυστερήσεις, μπερδέματα και ένας περίεργος εκνευρισμός. Για αυτό μην επενδύσεις πάρα πολύ σε κανέναν αυτή την περίοδο, εκτός αν έχεις συνειδητοποιήσει τα θέλω σου και δεν αλλάζουν με την παραμικρή αφορμή. Αν σχετίζεσαι με τον Παρθένο, Τοξότη ή Ιχθύ θα έχεις έντονες δυσκολίες, αλλά να θυμάσαι ότι αν υπάρχει η αγάπη όλα διορθώνονται.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχεις την δυνατότητα να εκφραστείς πολύ δυναμικά αλλά μάλλον με λάθος τρόπο. Ο λόγος είναι ότι θα έχεις ένταση και όχι υπομονή να περιμένεις να γίνει το καλό. Πιθανόν να παρεξηγείσαι πολύ εύκολα και να έχεις νεύρα που δεν βοηθάνε ώστε να νιώθεις ηρεμία και ασφάλεια. Το καλό είναι ότι θα προσπαθήσεις να διδαχτείς κάποια πράγματα από την συμπεριφορά του άλλου ατόμου ενώ θα σου δοθεί η ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά με τον Τοξότη. Μπορεί να έχει ακαταλαβίστικες μεθόδους για σένα αλλά τουλάχιστον θα σου δώσει μια δυναμική ώθηση. Με Παρθένο κάτι μπορεί να γίνει αλλά ίσως μπουν στην μέση συμφέροντα τρίτων και γίνουν τα πάντα δύσκολα.

ΛΕΩΝ

Έχεις ένα ερωτικό προφίλ που θα σε βοηθήσει να φλερτάρεις με άνεση. Επειδή υπάρχει από την πλευρά σου έντονη ανάγκη να μην περάσεις απαρατήρητος/η θα έχεις μια ουσιαστική επικοινωνία. Η περιπετειώδης φύση σου θα έρθει σε αντίθεση με μια βαθιά, μονοκόμματη αντίληψη που έχεις μέσα σου και θα κοντραριστείς με Παρθένο, Ιχθύ ή Τοξότη χωρίς να ξέρεις τελικά ποιος/α θα επικρατήσει. Το καλό είναι ότι έχεις αισιοδοξία και θα περιμένεις να πάρεις αλλά και να δώσεις πολλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα αμφισβητήσεις την δουλειά της Αφροδίτης στην Παρθένο και την επιρροή που μπορεί να έχει πάνω σου γιατί θα επαναστατήσεις και δεν θα θέλεις να είσαι καθόλου σεμνός/η επειδή βλέπεις ότι με αυτόν τον τρόπο δεν κερδίζεις τελικά ούτε εκτίμηση, ούτε σεβασμό και στο τέλος υποφέρεις από μοναξιά. Για αυτό θα προτιμήσεις την περιπέτεια και τη δράση. Πιθανόν το σπίτι σου να γίνει πόλος έλξης όλων των επαφών και των γνωριμιών σου. Για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ίσως νιώσεις κάτι πιο βαθύ και το εξιδανικεύσεις τόσο πολύ που μπορεί να χάσεις τελείως την επαφή με την πραγματικότητα.
Μην αφήνεις χρόνο χαμένο, μπες και πάλι στο παιχνίδι κι εμείς σου προτείνουμε εδώ την καλύτερη λύση!
Κατέβασε τώρα το application του astrology, για iphones, ipads και ipods εδώ

ΖΥΓΟΣ

Έχεις αρκετές πιθανότητες να κερδίσεις το παιχνίδι γιατί δεν κολλάς πουθενά και επιμένεις να είσαι μπροστά, χωρίς να κομπλάρεις, αλλά ούτε και να φοβάσαι ότι θα γίνει κάτι διαφορετικό από αυτό που έχεις προγραμματίσει. Ένας καινούργιος άνεμος θα αρχίσει να φυσά από πολύ μακριά. Μείνε με τον εαυτό σου σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος/η γιατί καλύτερα να είσαι έτσι, παρά να κάνεις παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σε εκθέσουν επειδή θα ασχοληθείς με ένα πρόσωπο που ίσως είναι δεσμευμένο. Τώρα, αν θέλεις να κρατήσεις την σχέση αυτή, πιστεύοντας ότι δεν θα έχεις συνέπειες, μάλλον έχεις ψευδαισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μερικές φορές τυχαίνει σε εσένα ο έρωτας με τα οικονομικά να συνδυάζονται και παρ' όλο που φαίνεται ότι υπάρχει χαλαρότητα στον τρόπο που σχετίζεσαι, θα διεκδικήσεις οτιδήποτε σου εξασφαλίσει εύκολα το δικαίωμα της καλής ζωής ή ενός παιδιού. Συνεχίζεις πάντως να διαθέτεις πολύ ελκυστικό αλλά και περιπετειώδη χαρακτήρα, αν και δεν ακολουθείς καθόλου τις αρχές που διέπονται οι σχέσεις. Θέλεις να έχεις ελευθερία κινήσεων, οπότε αντί να πνίγεσαι με το ίδιο πρόσωπο, καλύτερα να διαλέξεις να απομονωθείς ή να κάνεις μια κίνηση να διεκδικήσεις αυτά που έχεις ανάγκη για την ασφάλειά σου. Το Λιοντάρι σε σκέφτεται συνέχεια αλλά μάλλον επειδή έχει φάει απόρριψη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχεις πάρει φόρα χωρίς να υπολογίζεις τις αναστολές που μπορεί να έχει δημιουργήσει η πληθωρική συμπεριφορά σου στον λογικό Παρθένο. Το άτομο που θα τα δώσει όλα για σένα ενδέχεται να είναι Λιοντάρι ή ένας άλλος Τοξότης αν και είναι πολύ πιθανόν να βρεθείς να αμφισβητείς κάποιες κινήσεις που κάνει επειδή φοβάσαι μην εκτεθείς. Τα νεύρα σου θα είναι πολύ έντονα γιατί θα νιώθεις ζήλεια. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου περισσότερο και όλα θα γυρίσουν υπέρ σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει μια επαφή ανάμεσα σε εσένα και ένα πρόσωπο που δείχνει ότι αγωνίζεται περισσότερο για τα δικαιώματα των ατόμων που έχουν ανάγκη. Αν καταφέρεις να του διώξεις τις ανησυχίες, τότε θα προχωρήσετε εύκολα σε σχέση και πιθανόν να ταιριάζετε και πολύ. Λόγω της ιδιαίτερης σχέσης που έχεις με κάποια μέλη της οικογένειάς σου θα δοκιμάσεις να γεμίσεις εμπειρίες ώστε να πάρεις μια δουλειά που σου πάει περισσότερο. Μέσα από αυτήν θα έρθεις πιο κοντά με ένα Παρθένο που γνωρίζεις από παλιά και θα δεις την ζωή σου σαν ταινία με happy end.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα είσαι μεταξύ της περιπέτειας αλλά και της βαθιάς αφοσίωσης σε ένα άτομο που δεν έχει επιλύσει ακόμα τα προβλήματά του που μπορεί να είναι ζωτικής σημασίας. Αν επενδύσεις στον Παρθένο θα πρέπει συνειδητά να απαρνηθείς την καλοπέραση αλλά και την παρέα με περισσότερους φίλους, χωρίς να σημαίνει ότι θα τους στερηθείς αλλά θα τους βλέπεις για πολύ λίγο γιατί θα σε φάνε τα πολλά πρακτικά θέματα που θα έχεις μέσα στην σχέση σου. Με το Λιοντάρι υπάρχει σύνδεση έστω κι από απόσταση, αρκεί να αναγνωρίζει ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αν, τώρα, γνώρισες ένα άτομο, θα αναλάβεις τη φροντίδα του σε όλα τα επίπεδα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλεις να ξεπεράσεις την δειλία σου και πιθανόν τον φόβο για αυτό θα κυνηγήσεις περιπέτειες που θα σου αυξήσουν την αδρεναλίνη σου, κυρίως με τον Τοξότη που συνέχεια είναι ήξεις αφήξεις. Όσο και να φαίνεται δύσκολο, αν το προσπαθήσεις θα βρεις την χρυσή τομή κι η σχέση θα αρχίσει να ρέει. Αρκεί να μην χρειαστεί να τα κάνεις όλα μαζί γιατί δεν θα ξέρεις ποια τρύπα να πρωτοκλείσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ανταποδώσεις μια καλή συμπεριφορά σε φίλους που θεωρείς πολύ θετικούς για το μέλλον της σχέσης σου. Αν έχεις ένα υπαρξιακό θέμα που σε ταλαιπωρεί και χρειάζεσαι να ξεφύγεις, κάνε κάθε ημέρα κάτι το διαφορετικό για να μην μπεις στην ρουτίνα και στην πλήξη.


Πηγή: www.astrology.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share