Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 18/08/2014

18 Αυγούστου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 18/08/2014

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Περνάς καλά γιατί έχεις πιάσει το νόημα της καλής επικοινωνίας. Όταν, πάντως, κτυπήσει μέσα σου καμπανάκι πως όλα είναι κάτω από την πλήρη αποδοχή σου, τότε όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα και ρέουν για την δική σου ευχαρίστηση. Αυτό θα γίνει και σήμερα, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Ερωτικά: Από τη φύση σου είσαι κυνηγός, για αυτό μερικές φορές δεν κάθεσαι στα αυγά σου γιατί πάντα θέλεις να προλάβεις. Σήμερα συνθήκες πολύ ρομαντικές σε εμποδίζουν να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα. Το μόνο που θα κάνεις είναι να μιλήσεις με μεγάλη άνεση στο τηλέφωνο ή να αναπτύξεις επικοινωνία με το άτομο σε ενδιαφέρει με κάθε μέσο που διαθέτεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να ρισκάρεις και δε φοβάσαι μήπως χάσεις, επειδή έχεις τη σιγουριά αλλά και τη διαίσθηση ότι κάτι καλό θα γίνει. Για αυτό δεν αγωνιάς και πολύ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συγκεντρώσεις όλες τις πληροφορίες για να μην αποσυντονίζεσαι με το ποιο είναι σωστό και ποιο λάθος. Μετά, όλα θα έρθουν από μόνα τους γιατί η Θεά τύχη σε ευνοεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Κρατάς κάποιες επιφυλάξεις τις οποίες δεν αποκαλύπτεις, γιατί προτιμάς να φαίνεσαι ότι έχεις ελευθερία κινήσεων. Από αυτή την συμπεριφορά μπορεί να κερδίσεις αλλά μπορεί και να χάσεις. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να ρισκάρεις χωρίς να το καταλάβεις και χρειάζεται να κινηθείς πολύ γρήγορα, κάτι που είναι έξω από τα δικά σου δεδομένα.
Ερωτικά: Η γενική νοοτροπία αυτή την περίοδο για σένα δεν είναι και τόσο συμβατή με το χαρακτήρα σου, γιατί χρειάζεται να αποφασίσεις πριν κάνεις κάτι. Και εδώ βλέπεις ότι όλα γύρω σου σε πιέζουν για να αποδείξεις τα συναισθήματά σου. Το κακό είναι ότι δεν ξέρεις τελικά αν θέλεις να είσαι με ένα Λιοντάρι ή Σκορπιό, γιατί εσύ έχεις αλλάξει αρκετά, οπότε και οι επιλογές σου θα είναι τελείως διαφορετικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι και σε πρώτη φάση συλλέγεις πληροφορίες για να δεις τι χρειάζεται να κάνεις προκειμένου να μην εκτεθείς. Μπορεί να αποφεύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου ή ν' αποκαλύψεις τις πηγές σου γιατί φοβάσαι ότι ίσως... να τα πάρουν οι άλλοι, χωρίς να το καταλάβεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Έχεις την τιμητική σου σήμερα αφού θα δοκιμάσεις να ολοκληρώσεις κάποιες αποφάσεις ή να καταλήξεις σε κάποια πορίσματα, με τα οποία θέλεις να δείξεις ότι έχεις γνώση ή ότι κατέχεις πολλά θέματα. Κυρίως ότι ελέγχεις το οικογενειακό σου περιβάλλον και ότι πεις εσύ τελικά γίνεται.
Ερωτικά: Δεν αμφιβάλεις για τα συναισθήματά σου για ένα πρόσωπο και αυτό θεωρείται προσόν για σένα, γιατί αρκετές φορές αμφιταλαντεύεσαι και εμποδίζεσαι να πάρεις αποφάσεις. Το να δώσεις απλόχερα δεν θα σου είναι πολύ δύσκολο γιατί νιώθεις σήμερα ότι έχεις απόθεμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Οριστικοποιείς κάποιες αποφάσεις και βάζεις μπρος για τη δράση, γιατί νιώθεις ότι δεν έχεις και πολλά χρονικά περιθώρια. Το ότι θα μιλήσεις ανοικτά θα διευκολύνει κι εσένα και τους άλλους γύρω σου, γιατί ξέρεις τι θέλεις και μάλιστα μπορείς να το υποστηρίξεις. Κάποια χρήματα, που περιμένεις από ένα ταξίδι ή ένα συγγενικό σου πρόσωπο που έχετε κάνει μια δουλειά μαζί, θα έρθουν σύντομα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Αντιμετωπίζεις όλες τις υποθέσεις γύρω σου με απλότητα και κυρίως με μεγαλύτερη άνεση. Μπορεί κατά κάποιο τρόπο να έχουν καταρριφθεί τα εμπόδια που βλέπεις μπροστά σου άλλες φορές και όλα να σου φαίνονται πολύ πιο εύκολα.
Ερωτικά: Τη σχέση με Δίδυμο ή Τοξότη δεν τη θεωρείς και πολύ ώριμη για αυτό κρατάς κάποιες επιφυλάξεις. Η ανασφάλεια σου πιθανόν να σε υποχρεώνει να κάνεις κινήσεις κάπως επιπόλαιες. Πρόσεξε τι θα πεις ή τι θα υποσχεθείς σε ένα πρόσωπο που δεν το γνωρίζεις και πολύ καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο αέρας της επικοινωνίας που μπορεί να υπάρχει αυτή τη στιγμή με τους συνεργάτες σου πιθανόν να μη σε γεμίζει πάρα πολύ, γιατί το ένστικτό σου φωνάζει να παραμείνεις στη θέση σου χωρίς να κάνεις πολλά ανοίγματα.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Σκέφτεσαι με ποιο τρόπο θα εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου αλλά και πως θα γνωρίσεις νέα πρόσωπα. Χωρίς τελικά να το πολυψάξεις, θα τα φέρει έτσι το σύμπαν ώστε ν' αρχίσεις να ανοίγεσαι και να κάνεις πολύ καλύτερες δημόσιες σχέσεις από άλλες φορές.
Ερωτικά: Όταν έχεις χαλαρή διάθεση προσπαθείς και έρχεσαι πιο εύκολα ψυχικά κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Για αυτό θα κάνεις μια νέα επαφή με έναν Τοξότη ο οποίος είναι η χαρά της ζωής. Αφιέρωσε περισσότερο χρόνο στο τι σκέφτεται το άλλο άτομο και ποια είναι τα σχέδια του για να νιώσεις άνεση και εμπιστοσύνη.
Οικονομικά & Καριέρα: Ανοίγεσαι και μπορεί να μιλήσεις πιο εύκολα για τα σχέδια σου. Με αυτόν τον τρόπο μπορεί να μοιραστείς τις ανησυχίες σου και τις σκέψεις σου και πιθανόν να ανταλλάξεις χρήσιμες πληροφορίες ή να γνωρίσεις αξιόλογα και χρήσιμα άτομα, κυρίως για τη δουλειά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Ενοχλείσαι από κάποια θέματα που έχουν υπερβολική κίνηση ή χρειάζεται από την πλευρά σου να κάνεις πολλές επαφές, πιθανόν με άτομα που δεν έχεις και τόσο διάθεση να μιλήσεις. Αλλά επειδή ξέρεις ότι είναι αναγκαίο κακό, κάπου καταπιέζεσαι αλλά το κάνεις.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Δίδυμου σε συγκινεί ιδιαίτερα αλλά δεν νιώθεις σιγουριά από τις κινήσεις του οπότε πιθανόν να αποσύρεσαι ή να μην δείχνεις το αληθινό σου ενδιαφέρον. Γενικά μεταξύ σας υπάρχει ένα παιχνίδι που δεν είναι και τόσο εύκολο. Αντίθετα με τον Ταύρο, ή το Σκορπιό τα πράγματα είναι πιο έντονα αλλά πιο εύκολα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις πολλές κινήσεις και να επικοινωνήσεις με πολύ κόσμο για να γίνει τελικά η δουλειά σου. Όλο αυτό σε κουράζει γιατί είσαι άτομο της τάξης και της οργάνωσης και δεν θέλεις να είσαι σαν τον άνεμο από εδώ και από εκεί.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Έχεις κάποια θετικά μηνύματα και τα μεταφράζεις όσο καλύτερα μπορείς. Η δύναμη της σκέψης σου σε βοηθάει να βρεις γρήγορα λύσεις, έξυπνες και με ποιότητα. Ο τρόπος που ίσως χειριστείς μια νομική υπόθεση θα είναι πολύ διπλωματικός γιατί μπορείς να βλέπεις και τις δυο πλευρές συγχρόνως.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Δίδυμου ή Τοξότη που μπορεί να ταξιδεύει ή να κινείται πολύ γρήγορα από το ένα μέρος στο άλλο σου κάνει καλό. Έχετε την ίδια εσωτερική οπτική, οπότε μπορείτε να ταιριάξετε χωρίς πολλές πιέσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξακολουθείς να θέλεις να βγάλεις κάτι γρήγορα και χωρίς κόπο. Πιθανόν να το πετύχεις γιατί έχεις δυνατή ιδιοσυγκρασία που αφουγκράζεται γρήγορα τις ευκαιρίες και τις τρύπες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Έχεις έφεση στην επικοινωνία και αυτό αλλάζει εν μέρει το βάρος που έχεις ως χαρακτήρας. Η γνώση και γενικά οτιδήποτε σου δημιουργεί όρεξη για μάθηση είναι οι τομείς που θα δώσεις βάρος.
Ερωτικά: Ο Δίδυμος μπορεί να είναι επακόλουθο μιας πολύ δυνατής επικοινωνίας και επαφής, χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι εύκολο. Τουλάχιστον βγαίνεις έξω από τα δεδομένα σου, αλλά θα χρειαστεί να κάνεις κι εσύ κάποιες αλλαγές για να περάσεις καλά. Το πιο χρήσιμο θα ήταν να κινηθείς αυθόρμητα χωρίς να έχεις στο μυαλό σου κάποιο σχέδιο.
Οικονομικά & Καριέρα: Το επικοινωνιακό κομμάτι πιθανόν να το χρειάζεσαι, γιατί αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις σε κάποια σχέδια που έχεις βαλθεί να τελειώσεις αυτή την εποχή. Καλύτερα είναι να τα απλοποιήσεις όλα για να μην βάζεις στόχους πολύ δύσκολους και υψηλούς, χωρίς τελικά να κάνεις και πολλά πράγματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Αναμφισβήτητα κινείσαι πολύ άνετα αφού βγαίνει το δυνατό σου στοιχείο που έχει να κάνει με την άμεση επικοινωνία και την επαφή με τους γύρω σου. Αυτό σε βοηθάει ώστε να δημιουργείς άνεση στο περιβάλλον σου και καλές δημόσιες σχέσεις.
Ερωτικά: Ο Δίδυμος πιθανόν να μη μπορεί να αντισταθεί στην γοητεία σου και πιθανόν να βρεθεί πολύ κοντά σου. Εσύ μέτρα τις δυνάμεις σου για να δεις αν αντέχεις την πολύ θεωρία και την καθόλου πράξη. Με το Ζυγό σου φαίνεται ότι μπορεί να έχεις το πάνω χέρι για αυτό σε ευχαριστεί πολύ η παρέα του.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ανησυχίες και με τον τρόπο σου προσπαθείς να ενημερωθείς για να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι όπως χρειάζεται. Η εύνοια που υπάρχει θα σου φέρει καρπούς και μάλιστα καλούς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Συζητάς, συζητάς και σίγουρα κάτι θα γίνει με όλο αυτό που έχεις ανακινήσει, προκειμένου να δεχτείς τη διαφορετικότητα στην προσωπικότητα και στα πλάνα κάποιων ατόμων, με τα οποία συνυπάρχεις. Ένα συγγενικό πρόσωπο, πιθανόν Δίδυμος, σου δημιουργεί μια μικρή αναστάτωση στην πολύ προσγειωμένη προσωπικότητά σου, γιατί συνέχεια αλλάζει σχέδια και στόχους. Όμως μια συζήτηση εφ όλης της ύλης σίγουρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Ερωτικά: Σου λείπει η αντικειμενικότητα γιατί συνήθως βλέπεις τα πράγματα μέσα από τα δικά σου θέλω και σκέψεις. Τώρα η διπλωματική οδός πιθανόν να είναι η καλύτερη, έστω και αν δείξεις ότι συμφωνείς για να κερδίσεις τις εντυπώσεις. Η σχέση με το Λιοντάρι πάντως χρειάζεται μεγάλους ελιγμούς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιο ρόλο ο οποίος πιθανόν να μη σου αρέσει και πάρα πολύ γιατί θα είσαι εσύ μεσάζοντας σε μια υπόθεσή σου... Είναι όμς αναγκαίο για να πετύχεις τελικά την καλή επικύρωση μιας δουλειάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Αιφνιδιάζεις αλλά και αιφνιδιάζεσαι με την τόλμη αλλά και τη γνώση κάποιων ατόμων που πιθανόν να αγνοούσες ή να υποτιμούσες τις δυνάμεις τους. Αυτό μερικές φορές ως Υδροχόος το παθαίνεις γιατί έχεις τη μανία της πρωτιάς αλλά και ενός ελαφρού σνομπισμού. Όταν λοιπόν γίνεσαι απόμακρος/απόμακρη τότε όλα μπορούν να σου συμβούν γιατί απομονώνεσαι από τους υπόλοιπους. Σήμερα έχεις καλύτερες ευκαιρίες για επικοινωνία και αληθινές επαφές ή φιλίες.
Ερωτικά: Έχεις αναλάβει να παίξεις το ρόλο ενός φίλου και πιθανόν να έχεις βάλει στο κεφάλι σου μπελά. Αλλά ο έρωτας και το χρήμα δεν κρύβονται για αυτό μπορεί να υποκύψεις από τα βέλη ενός Λιονταριού ή Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες δοσοληψίες οι οποίες μπορούν να γίνουν με έναν πιο εύκολο τρόπο. Πιθανόν να μην ξεφύγεις από την πεπατημένη αλλά τουλάχιστον θα κάνεις τα αδύνατα, δυνατά, για να κερδίσεις χρήματα και να γίνει το παιχνίδι αποκλειστικά δικό σου.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Βάζεις πολλά μαζί στο κεφάλι σου και πιθανόν να χαλάσεις κάποιες ισορροπίες που αγωνίστηκες να φτιάξεις. Είναι πιθανόν να φροντίζεις πολύ περισσότερο για άτομα που δεν είναι και τόσο φερέγγυα απέναντί σου. Καλύτερα να σταματήσεις τη λύπηση γιατί δεν σου πηγαίνει.
Ερωτικά: Η ύπαρξη ενός Δίδυμου ή Τοξότη καταφέρνει και σε αναστατώνει χωρίς όμως να χάνεις τη μπάλα. Αντίθετα, κρατάς κάποιες αποστάσεις για να μην γίνουν τα παλιά λάθη. Πάντως, αν είσαι διακοπές, το νερό και τα λουλούδια σου κάνουν καλό και αυτό μπορείς να επιδιώξεις να υπάρχει μέσα στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις διαρκώς πληροφορίες γιατί θέλεις να ξεφύγεις από τα τετριμμένα και ήδη αυτό είναι που παλεύεις. Διότι αργείς να ξυπνήσεις, αλλά, όταν το κάνεις, δεν μπορεί να σε πιάσει κανένας, επειδή κινείσαι με πολύ δυνατό ένστικτο

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share