Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 16/08/2014

16 Αυγούστου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 16/08/2014

ΚΡΙΟΣ

Γενικά: Νιώθεις ότι χρειάζεσαι να βάλεις τον εαυτό σου σε μια τάξη για αυτό φροντίζεις περισσότερο όσα έχεις ανάγκη παρά τα υπόλοιπα. Πιθανόν να έχεις μεγαλύτερη όρεξη για γλυκά, ψωμιά ή παγωτά.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη να πατάς γερά στα πόδια σου και πιθανόν η σχέση με έναν Ταύρο να σου δώσει τα εχέγγυα που έχεις ανάγκη για να κερδίσεις την εύνοια του. Όμως επειδή υπάρχουν αρκετά κολλήματα από την πλευρά του, αν τον θέλεις πάρα πολύ μην βιάζεσαι. Από την άλλη ο Ζυγός κάπως χρειάζεται και αυτός να μιλήσετε πάνω σε πιο ρεαλιστικούς στόχους.
Οικονομικά & Καριέρα: Η λογική είναι αυτή που σε κρατάει και δεν έχεις πάρει φόρα για να τρέξεις. Αν σου έχει γίνει κάποια πρόταση χρειάζεται να βάλεις το μυαλό σου να δουλέψει για να πάρεις την σωστή απόφαση.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά: Υπερνικάς όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν σαν εμπόδια κυρίως γιατί κυριαρχείσαι από τη σκέψη «εγώ θέλω να ξεχωρίζω»... Ευτυχώς το ένστικτο της επιβίωσης λειτουργεί άψογα και σε προφυλάσσει από διάφορα λάθη. Πιθανόν να κάνεις κάποιες υπερβολικές αγορές σήμερα και αύριο.
Ερωτικά: Θέλεις να νιώσεις τον έρωτα στο πετσί σου για αυτό είσαι σε εγρήγορση και δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο. Η επαφή με Λιοντάρι ή Σκορπιό σου θυμίζει τον παλιό καλό εαυτό σου. Μην φοβάσαι να εξελίξεις την σχέση σου, αφού αυτή θα πάει όπου χρειάζεται για να καλύψει και τους δυο σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει ψηλά τον πήχη και κουράζεσαι παραπάνω για να ακούσεις τουλάχιστον ένα μπράβο και να ευχαριστηθείς, όχι μόνο από υλικής πλευράς αλλά και ηθικής. Κόντρες με άλλα άτομα μπορεί να υπάρχουν κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά: Αφοσιώνεσαι σε ένα στόχο και ένα σκοπό και βάζεις κάποια όρια τα οποία πιθανόν χρειάζονται για να μπορείς να ελέγχεις τις καταστάσεις. Υπάρχει πιθανότητα να κρυφτείς για να ξεκουραστείς. Δεν πειράζει αν τεμπελιάζεις και λίγο. Σου χρειάζεται.
Ερωτικά: Σε έχει εξαντλήσει ένας κρυμμένος δεσμός ο οποίος μπορεί να είναι με Σκορπιό και ξεχνάς να ασχοληθείς ακόμα και με τους φίλους σου. Αν μελαγχολείς, να σταματήσεις αμέσως να επενδύεις πάνω σε αυτό το πρόσωπο, γιατί μάλλον κακό θα σου κάνει. Αυτή την εποχή υπάρχει εύνοια από γνωριμίες αρκεί να τις αναζητήσεις. Το Λιοντάρι ή ο Ζυγός είναι έτοιμα να επενδύσουν σε σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Σταματάς για λίγο γιατί φοβάσαι να ανοιχτείς στα βαθιά. Προτιμάς να παρατηρείς κάποιες καταστάσεις παρά να δράσεις. Μέσα στη δουλειά σου οι συνθήκες και η καθημερινότητα είναι κάπως δύσκολη για αυτό προς το παρόν φοβάσαι να επενδύσεις σε κάτι καινούργιο, παρόλο που έχεις εύνοια, κυρίως αν κάνεις πωλήσεις και ταξίδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά: Επενδύεις πάνω σε πράγματα ήδη αναγνωρισμένα και ασφαλή. Αυτό σίγουρα θα σου δημιουργήσει μια μικρή τσιγκουνιά ή μιζέρια γιατί θα έχεις την ανάγκη να προφυλάξεις τα κεκτημένα σου, παρόλο που βρίσκεσαι σε μια φάση αναζωογόνησης και κυρίως φορτίζεις τις μπαταρίες σου με τον καλύτερο τρόπο.
Ερωτικά: Ο Ταύρος και το Λιοντάρι έχουν κάτι να σου πουν αλλά πρώτα χρειάζεσαι εσύ να εξασφαλίσεις με το ένστικτό σου και με το μέσα σου προς τα πού πηγαίνεις. Γιατί τις πιο πολλές φορές οι κεραίες σου είναι αυτές που σε καθοδηγούν. Αν έχεις σχέση με Σκορπιό μπορεί να κοντράρεται για λίγο αλλά τελικά θα τα βρείτε γιατί έχετε μεγάλη σεξουαλική έλξη.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να κάθεσαι παρά να κάνεις κάτι που θα σε κάνει να χάσεις. Για αυτό θα αναζητήσεις κάποιες ασφαλείς μεθόδους και θα κυριαρχήσει η λογική. Νέες γνωριμίες που θα σε καθοδηγούν σε καινούργια συμπεράσματα τις βλέπεις με μεγάλη επιφύλαξη και σκεπτικισμό.

ΛΕΩΝ

Γενικά: Μπορεί κατά κάποιο τρόπο να γειωθείς άτσαλα και να χάσεις όλη εκείνη την αισιοδοξία που έχεις αυτές τις ημέρες. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σίγουρα θα σε κατακλύσουν κάποιες πιο πρακτικές σκέψεις και μάλλον αυτό δεν σου κάνει πολύ καλό, αλλά είναι αναγκαίο για να επιβιώσεις. Κάποια θέματα του σπιτιού σε απασχολούν και δεν γίνεται να τα αναβάλεις.
Ερωτικά: Γίνεσαι πολύ κτητικός/ή χάνοντας κάτι από εκείνη τη λάμψη και τη γοητεία των πλανητών. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να μη νιώθεις σιγουριά, εξαιτίας κάποιων συνθηκών των προηγούμενων ημερών και ίσως κινηθείς πολύ παθιασμένα ή ακόμα και με καχυποψία.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου και μπορεί να σε πιάσει μια μικρή μιζέρια ή φοβία πως θα τα βγάλεις πέρα. Αλλά τελικά θα υπερνικήσει η καλή σου διάθεση και θα ξεπεράσεις τις φοβίες σου και κάποιες εμμονές που ίσως έχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά: Αναλαμβάνεις περισσότερες ευθύνες αλλά μπορείς και τις βγάζεις πέρα. Το καλό είναι ότι πετυχαίνεις εύκολα το στόχο σου και έχεις τη δυνατότητα να διασφαλίζεσαι πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Νιώθεις υπεροχή και βλέπεις ότι με τον τρόπο σου θα κερδίσεις την καλύτερη συμπεριφορά κυρίως από το Σκορπιό ο οποίος μερικές φορές σε προσβάλει χωρίς να το καταλάβει. Με τον Ιχθύ θα έχετε μια μεγαλύτερη σύμπνοια και δεν θα υπάρχει τόσο μεγάλο μπέρδεμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν έχεις άγχος καθόλου γιατί βλέπεις ότι υπάρχει μια μικρή και εύκολη ροή. Αν δουλεύεις, θα καταφέρεις να συντονίσεις τις δύσκολες καταστάσεις και τελικά να γυρίσεις υπέρ σου ακόμα και κάποιους που είναι κάπως ανταγωνιστικοί μαζί σου.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά: Βραχυκυκλώνεις από εντάσεις και καταστάσεις που χρειάζονται μεγαλύτερη πράξη και λιγότερο θεωρία και επικοινωνία. Χρειάζεται να ενώσεις τη θεωρία με την πράξη για να βελτιώσεις όλα τα θέματα που έχουν σχέση με την υποστήριξη σου από τους τρίτους.
Ερωτικά: Η ένταση που μπορεί να σου δημιουργήσει ένας Ταύρος γρήγορα θα ξεχαστεί γιατί μπορεί να το ρίξετε περισσότερο στο ερωτικό φλερτάρισμα και οι διαφορές σας γρήγορα θα εκλείψουν. Το Λιοντάρι μπορεί να νιώσει ζήλεια και να σου κρατάει μούτρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη κάποια άτομα και κάπως νιώθεις εξάρτηση από τη δική τους επιρροή και στήριξη. Η πληρωμή μιας ασφάλειας ή ένα πρόβλημα που έχει προκύψει με την Τράπεζα μπορεί να μη σε αφήσει να ηρεμήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά: Ανακατεύεσαι με έναν έντονο τρόπο στο να ξεκαθαρίσεις κάποιες υποθέσεις πολύ δικών σου ατόμων και πιθανόν να έχεις ένα είδος διαμάχης μαζί τους. Μπορεί επίσης να νιώθεις υλική εξάρτηση και να θυμώνεις ακόμα περισσότερο.
Ερωτικά: Έχεις διάθεση όλα γύρω σου να είναι δικά σου, οπότε αναγκαστικά θα την πληρώσει και το άτομο που είστε μαζί. Μπορεί να μην τολμάει καθόλου να μιλήσει ή να επικοινωνήσει με άλλα άτομα και εσύ να νιώθεις ότι σε παραμερίζει. Ο Ταύρος, το Λιοντάρι, και ο Υδροχόος σίγουρα θα σε αναστατώσουν πολύ περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Αγωνιάς για να κερδίσεις ή να έχεις κάποια χρήματα να πας διακοπές ή να πληρώσεις υποχρεώσεις. Μπορεί να είσαι σε φάση μεγαλύτερης γενναιοδωρίας αλλά υπάρχουν εμπόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά: Έχεις κάποιες ευθύνες μεγαλύτερες και αυτές σε βάζουν σε δοκιμασίες γιατί όλα χρειάζονται να περάσουν από τα χέρια σου. Μπορεί να πρέπει να καθαρίσεις το χώρο σου ή ακόμα να βάλεις σε μια τάξη όλη σου την κουζίνα ή άλλα πράγματα που τα έχεις κάπως αμελήσει. Η μαγειρική και το καλό φαγητό θα σε απασχολήσουν με το παραπάνω.
Ερωτικά: Αναζητάς την επικοινωνία με τον Ταύρο αλλά όλο εμπόδια υπάρχουν και κυρίως μπορεί να είναι στη μέση ένας Σκορπιός που να μη σε αφήνει να κουνηθείς καθόλου. Μέτρησε καλά τι θέλεις να κάνεις γιατί μπορεί να υπάρξουν διάφορες εμπλοκές που να σε στεναχωρήσουν. Η επαφή με Υδροχόο μπορεί να καταλήξει σε μεγάλη φιλία.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αρκετές έννοιες για αυτό μπορεί να μετράς και να ξαναμετράς τα χρήματά σου να δεις αν σε φτάνουν. Πιθανόν να νιώθεις ανασφάλεια, αν και δεν είναι του τύπου σου. Όμως εσύ στην προκειμένη φάση χρειάζεται να μη φοβάσαι αλλά να έχεις και την υλική θεώρηση των πραγμάτων μέσα στο μυαλό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά: Επισφραγίζεις κάποιες συμφωνίες με τον καλύτερο τρόπο. Κυρίως αν ανακατεύεσαι με τις υποθέσεις του σπιτιού σου και θέλεις να καλυτερέψεις τις συνθήκες που επικρατούν μπορεί να πάρεις απόφαση τώρα που είσαι σε διακοπές να το βάψεις ή να το φροντίσεις πολύ περισσότερο.
Ερωτικά: Ο έρωτας μπορεί να περνάει από το στομάχι για αυτό ένα καλό τραπέζι που θα κάνεις στο αγαπημένο σου πρόσωπο μπορεί να σας φέρει πιο κοντά. Γενικά σήμερα έχεις διάθεση να ακούσεις μουσική, να ανάψεις κεριά και να περάσεις μια ρομαντική ημέρα. Χρειάζεται και αυτό γιατί η καθημερινότητά σου είναι πολύ δύσκολη τις περισσότερες φορές. Το παιδί που θα αναδυθεί από μέσα σου θα σου δώσει τη δυνατότητα να κάνεις νέες και πολύ καλές γνωριμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις τον απολογισμό σου και βλέπεις ότι κάπως τα έχεις καταφέρει γιατί έχεις στην άκρη αν και είσαι ακόμα σε διακοπές. Υπάρχει γενικά μια καλή στρατηγική από εσένα και τα καταφέρνεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά: Το ένστικτό σου θα δουλέψει πολύ δυνατά σήμερα αλλά μπορεί να έχεις σύγκρουση εσωτερική για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσεις με τα άτομα που είναι γύρω σου. Μια λογική ή μια υπερβατική και γενναιόδωρη συμπεριφορά προς όλους και όλα;
Ερωτικά: Ο Ταύρος σε κοντράρει πολλές φορές και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο μπορείς να του φερθείς για να είστε καλά μαζί. Αν προσπαθήσεις και πας με τα νερά του και δεν αρχίσεις να ρητορεύεις και να του μιλάς για πολύ ανεπτυγμένες θεωρίες που δεν τις αποδέχεται, τότε κάτι θα γίνει μεταξύ σας. Η τέχνη μπορεί να σας ενώσει και να είναι η καλύτερη επικοινωνία. Το Λιοντάρι ίσως πεισμώσει αν του μιλήσεις για το παρελθόν και για πρώην άτομα που ήταν μαζί σου. Καλύτερα να κρατήσεις τα χαρτιά σου κλειστά και στο Σκορπιό γιατί θα υπάρξουν μεγάλες εντάσεις μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις σκέψεις αισιόδοξες γιατί ήδη νιώθεις ότι από το χειμώνα και μετά θα είσαι ο νικητής/νικήτρια. Μην επιδιώκεις την πρωτιά γιατί θα επικρατήσει εγωισμός που θα σε βάλει σε φασαρίες. Απλοποίησε όσο μπορείς τις καταστάσεις για να μπεις στο νόημα των πραγμάτων και των χρημάτων.

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά: Ενθουσιάζεσαι γιατί βλέπεις ότι σιγά-σιγά τελειώνει κάτι που είχες ξεκινήσει και θα ξεχωρίσεις τους φίλους από τους εχθρούς σου. Γιατί υπάρχουν άτομα που σε βοήθησαν και σε βοηθάνε ανιδιοτελώς και αυτό σε ευχαριστεί, αφού βλέπεις ότι οι κόποι σου πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις δεν πήγαν χαμένοι.
Ερωτικά: Επικυρώνεις μια συμφωνία με έναν τρόπο που σε διασφαλίζει σε πρακτικά θέματα παρά σε ερωτικά. Όμως αυτό σε κάνει να νιώθεις καλά γιατί καταλαβαίνεις και αυτού του είδους τις ανάγκες σου. Ταύρος, Σκορπιός και Αιγόκερως προσπαθούν να σου κρατήσουν αμείωτο το κέφι. Το Λιοντάρι με τον τρόπο του σου δίνει τη δύναμή του αλλά αν δεν το καταλάβεις μπορεί και να σε κάψει.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενθουσιάζεσαι που μπορείς να βάλεις μια τάξη, γιατί δίνεις, δίνεις και τελικά τώρα καταλαβαίνεις κάποια αποτελέσματα που μπορεί να σου κάνουν καλό σε επίπεδο οικονομικό.

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share