Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τι σχέση έχουν τα ΖΩΔΙΑ με το...ΓΥΜΝΙΣΜΟ;;; - Ποια τολμούν να τα...ΠΕΤΑΞΟΥΝ;;;

12 Αυγούστου 2014
Τι σχέση έχουν τα ΖΩΔΙΑ με το...ΓΥΜΝΙΣΜΟ;;; - Ποια τολμούν να τα...ΠΕΤΑΞΟΥΝ;;;

Για ποιο λόγο θα έπρεπε να το δοκιμάσει το κάθε ζώδιο; Ο γυμνισμός είναι συχνά παρεξηγημένος από πολλούς. Επειδή όμως διανύουμε ένα καυτό καλοκαίρι, υπάρχουν στην...
πραγματικότητα πολλά οφέλη. Σύμφωνα με το astrology.gr ανάλόγα με το ζώδιο, μπορείς να δοκιμάσεις να γίνεις γυμνίστρης/γυμνίστρια.

ΚΡΙΟΣ
Επιτελούς μπορείς να θαυμάσεις τους μυς του σώματος σου! Δεν πήγε τζάμπα τόσο γυμναστήριο, ε τι νόμιζες; Όταν είσαι γυμνή μπορείς να δεις πραγματικά τη δύναμη του σώματός σου. Γύρισε και κοίταξε τις γυμνασμένες γάμπες σου, καθώς περπατάς στην άμμο. Κοίτα τα σφιχτά σου οπίσθια!«Damn Girl»! Ποιος θα πίστευε ότι ήσουν τόσο μυώδης; Δε μιλώ για τη ροή των μυών σου, καθώς περπατάς στην παράλια, που μόνο εκπαιδευτές, αθλητές και οικοδόμοι έχουν! Το οφείλεις στον εαυτό σου να σταθείς γυμνή για να αναδείξεις τη γυμνασμένη μορφή του σώματος σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Περίβαλλε τον εαυτό σου με αγάπη (απαραίτητο το αντηλιακό με άρωμα καρύδα). Σκέψου την ιερότητα που υπάρχει ανάμεσα στη σχέση σώματος και αισθησιακών αρωμάτων. Λάτρης των καλλυντικών, αλλά και της ιεροτελεστίας της περιποίησης του σώματος, σαν παιδί της Αφροδίτης, καθώς τρίβεις το λάδι καρύδας πάνω στο γυμνό κορμί σου, απλά σκέψου τη δύναμη που έχεις μέσα σου και προετοίμασε τον εαυτό σου για την επόμενη μέρα. Είναι μια σημαντική στιγμή για να κοντοσταθείς και να θυμηθείς ποια είσαι και τί είσαι ικανή να κάνεις, ιδίως με αυτό το υπέροχο, γεμάτο καμπύλες κορμί!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Δεν υπάρχουν αναστολές! Δεν ακούγεται υπέροχο στο φιλελεύθερο, παιχνιδιάρικο πνεύμα σου; Κάνε ένα βαθύ κάθισμα! Τίναξε τα πόδια σου! Χόρεψε σε έναν κύκλο ενώ αφήνεις τα χέρια σου να αιωρούνται! Το νιώθεις αυτό; Ναι, μόνο αέρας. Χωρίς ρούχα να θροΐζουν, χωρίς σουτιέν να σε περιορίζουν, χωρίς στενά εσώρουχα, μόνο αέρας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στήθος! Ναι, έχεις, και σαν ζουμερή Καρκίνος θα πρέπει να χαίρεσαι γι' αυτό! Μπορεί λοιπόν να διαθέτεις ένα ζεύγος για πολλές δεκαετίες τώρα, αλλά γυμνή θα μείνεις έκπληκτη με το πόσο τρέμουν αυτά τα «μωρά», πώς κουνιούνται και πώς τα αισθάνεσαι. Θαύμασέ τα σε όλο τους το μεγαλείο! Αλήθεια, είναι να αναρωτιέσαι, γιατί οι άνδρες τα αγαπούν τόσο πάνω σου;

ΛΕΩΝ
Θα δείξεις επιτελούς την κορμάρα σου και θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα. Ούσα γυμνή θα βοηθήσει επίσης και στην εξοικονόμηση χρόνου. Γιατί από τη στιγμή που δεν πρόκειται να φοράς ρούχα, δεν χρειάζεται πλέον να περνάς το χρόνο σου διερωτώμενη για το τί θα πρέπει να βάλεις για μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Άσε το κορμί σου να μιλήσει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Χωρίς ρούχα μπορείς να δεις το σώμα σου σε όλη του την έκταση και σταμάτα επιτέλους να ψάχνεις την τελειότητα. Μένοντας γυμνή μπορείς να δεις τα πάντα πάνω σου, και ξέρεις κάτι; Αυτό το μικρό λίπος που νόμιζες ότι είχε ξεπροβάλλει από την κορυφή του τζιν σου, ενώ ήσουν σκυμμένη σε κάποια περίεργη στάση γιόγκα, ή ενώ προσπαθούσες να φτάσεις τα άπλυτα κάτω από το κρεβάτι, δεν υπάρχει! Ναι, μου φαίνεσαι αρκετά καλή, χωρίς να τσιμπιέσαι για να δεις πού έχει μαζευτεί το λίπος πάνω σου!

ΖΥΓΟΣ
Alert! Νέα αίσθηση! Περιπλανώμενη γυμνή σε κάνει να βλέπεις τα παλιά πράγματα με ανανεωμένη ματιά. Η αίσθηση, η γεύση, η όσφρηση που είναι τόσο σημαντικές για εσένα αποκτούν άλλη οπτική... Νομίζεις ότι η ξαπλώστρα σου με το μαξιλάρι είναι μαλακή; Λοιπόν επίτρεψέ μου να σου πω... ξάπλωσε ενώ είσαι γυμνή πάνω της. Τώρα μόλις έγινε μαλακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επιτελούς το σέξι κορμί σου θα αποδείξει ότι το ανθρώπινο σώμα πρέπει να εξυμνηθεί. Συχνά, οι άνθρωποι αισθάνονται περίεργα με τα γυμνά σώματα. Ωστόσο, εσύ μόνο μπορείς, γιατί είναι από την φύση σου, να δείξεις ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι κάτι που πρέπει να κρύβεται. Γιατί πρέπει να το κοιτάζουμε μόνο με απορία και περιέργεια, και μερικές φορές ακόμη, με ένα αίσθημα ενοχής; Κάνοντας γυμνισμό, θα προτρέψεις και τους άλλους να εξοικειωθούν με το γυμνό σώμα και να καταλάβουν ότι δεν είναι ταμπού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Περιπέτεια επάνω στο κορμί σου. Ένα από τα πιο «cool» πράγματα του να είσαι γυμνή, είναι ότι μπορείς να ανακαλύψεις κάτι νέο πάνω στο σώμα σου που δεν ήξερες ότι υπήρχε! Εδώ σε θέλω περιπετειώδη Τοξότη, γιατί μπορείς να ανακαλύψεις φακίδες, ουλές ή σημάδια, καθώς αυτό το σώμα-χάρτης αλλάζει συνεχώς και, προς έκπληξη σου, με θαυμάσιους τρόπους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ορίζεις τις άμυνες και τα όρια σου. Μόνο όταν είσαι γυμνή, θα καταλάβεις πραγματικά τί σημαίνει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτό το σώμα, το σώμα σου, είναι το σπίτι σου! Είναι κάτι που μόνο εσύ γνωρίζεις, όλα τα σημάδια, όλες τις καμπύλες και όλα τα αδύναμα και ισχυρά σημεία του. Ακόμη κι αν κάποιος σε βλέπει άσχημη γυμνή ή προσπαθεί να σε πείσει γι' αυτό, δεν πρόκειται ποτέ του να ξέρει με τον τρόπο που εσύ γνωρίζεις κάθε κύτταρο του κορμιού σου. Μπορείς να μοιραστείς αυτή τη γνώση, αλλά είναι στο χέρι σου να καθοδηγήσεις τους άλλους να σε δουν, όπως πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο γυμνισμός για σένα προάγει την κοινωνική ισότητα. Ως άτομο που δεν αγαπάς τις κοινωνικές διακρίσεις, χωρίς ρούχα, υπάρχουν λιγότερα εμπόδια, λιγότερες νόρμες που βάζουν τους ανθρώπους σε καλούπια. Στην πραγματικότητα, θα καταλάβεις ότι ο γυμνισμός σου δίνει τη δυνατότητα να αισθάνεσαι πιο ενωμένη με τους άλλους ανθρώπους, καθώς εξισώνεσαι και νιώθεις μέρος ενός ευρύτερου κοινωνικού συνόλου.

ΙΧΘΥΣ
Επιτέλους η γοργόνα μέσα σου θα βρει την ικανοποίηση που της αξίζει! Ελπίζω να θυμάσαι ότι οι γοργόνες δε φορούν ρούχα αλλά δείχνουν πολύ σέξι! Αλήθεια δε γνώριζες ότι ένα μπικίνι στέκεται ανάμεσα σε σένα και στην απόλαυση να κολυμπάς ανέμελη στα νερά; Άλλωστε είναι το στοιχείο σου! Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είσαι η μικρή Ariel, που δε φοβάται τους καρχαρίες, πηγαίνει για κυνήγι θησαυρού και διακινδυνεύει τα πάντα για την αληθινή της αγάπη, το νερό. Όταν κολυμπάς γυμνή νιώθεις ανίκητη, ισχυρή και όμορφη!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share