Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ξέμεινες στην πόλη καλοκαιριάτικα;;; - Δες ποιες είναι οι πιο οικονομικές διακοπές ανάλογα με το ζώδιό σου!!!

7 Αυγούστου 2014
Ξέμεινες στην πόλη καλοκαιριάτικα;;; - Δες ποιες είναι οι πιο οικονομικές διακοπές ανάλογα με το ζώδιό σου!!!

Παρακάτω θα βρεις πώς θα περάσεις τέλεια και στην πόλη, αρκεί να έχεις ανεβασμένη διάθεση και την κατάλληλη παρέα και στα δρομάκια της πόλης!

Για τα ζώδια της Φωτιάς: (Κριός, Λέων, Τοξότης): περίμενες έναν ολόκληρο χειμώνα να έρθουν οι διακοπές και τελικά τώρα που ήρθαν δεν μπορείς να πας διακοπούλες αφού τα χρήματα δεν φτάνουν! Δεν χρειάζεται να πέφτεις ψυχολογικά, ούτε για αστείο! Η Αθήνα είναι γεμάτη σούπερ παραλίες με beachbar που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από την Μύκονο ή την Σαντορίνη. Το καλοκαίρι στην Αθήνα- που είναι τέλεια ειδικά τον Αύγουστο που είναι άδεια- μπορεί να είναι μαγικό αρκεί να το θέλεις... Ανάψτε φωτιά στην παραλία και μαζί με την παρέα ή τον φίλο σου χαρείτε το καλοκαιράκι και τις θάλασσες!

Τα ζώδια του Αέρα: ( Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος): λατρεύεις να μαθαίνεις νέα πράγματα και γιατί να μην μάθεις πολλά νέα μέρη αλλά και πολλά για τον εαυτό σου; Με άλλα λόγια γιατί να μην «γυρίσεις» όλη την Ελλάδα με την παρέα και την σκηνή σου και να περάσεις σούπερ; Αποφάσισε σε ποιο μέρος θέλεις να πας και τόλμησε να κάνεις κάμπινγκ – ελεύθερο ή οργανωμένο εσύ αποφασίζεις- και θα κάνεις τις πιο σούπερ αλλά και οικονομικές διακοπές της ζωής σου! Άσε ου μπορεί να κάνεις και γνωριμίες και να γνωρίσεις νέες παρέες!

Τα ζώδια του Νερού: (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς): ναι θέλεις διακοπές και πλατσουρίσματα αλλά δεν θέλεις να χαλάσεις και λεφτά που δεν υπάρχουν. Αν νομίζεις πως βαριέσαι να ψάχνεις την τέλεια παραλία και να ψάχνεις μια θέση στον ήλιο (!) και θέλεις να ζήσεις χλιδάτες στιγμές μπορείς κάλλιστα να βρεις ένα σωρό πισίνες με pool μπαρ τα οποία σου προσφέρουν κοκτέιλ, μαυρισματάκι και βουτιές!

Τα ζώδια της Γης: (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως): επειδή φέτος τα οικονομικά σου δεν σε άφησαν να κανονίσεις τις διακοπές σε κάποιο νησάκι, φέρνεις το νησάκι στο σπίτι σου! Η βεράντα σου το βράδυ είναι γεμάτη φωτάκια που δημιουργούν ατμόσφαιρα σαν να είσαι για ποτό σε μπαρ της Σαντορίνης, βάζεις την φουσκωτή πισινούλα στην βεράντα και την ξαπλώστρα και μεταμορφώνεις το μπαλκόνι σου και ολόκληρο το σπίτι σου στον πιο σούπερ καλοκαιρινό προορισμό!

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share