Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου!

1 Αυγούστου 2014
ΖΩΔΙΑ: Αναλυτικές προβλέψεις για την πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου!

by F' Ariel

Κριός
Τρώγεσαι κάπως με τα ρούχα σου, αλλά τη βγάζεις την εβδομάδα. Αρκετά ερωτικές θα είναι οι μέρες σου, αφιερώνεις περισσότερο χρόνο ή κάνεις μια νέα γνωριμία στις αρχές Αυγούστου και παρασύρεσαι. Τυχερή ημέρα στις 3/8. Κάνε δώρα, αλλά μην περιμένεις να λάβεις κάτι πίσω. Επαγγελματικά είσαι πολύ δημιουργική και αρκετά δυνατή. Μην προσφέρεις περισσότερα από όσα σου ζητούν. Στις 5/8 άκουσε τη συμβουλή κάποιου που γνωρίζει καλύτερα.

Ταύρος
Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε - τόσο πολύ. Το σπίτι, η οικογένεια και η σχέση σου. Στις 2/8 κάτι μαθαίνεις που απογειώνεσαι, πετάς από τη χαρά σου, όμως μόνο εσύ. Η γκρίνια που θα έχεις θα είναι απίστευτη. Μπες λίγο στη θέση του άλλου και μην είσαι εγωίστρια. Μην εμπιστεύεσαι τους πάντες. Βρίσκεσαι σε mood διακοπών, προσπαθείς να βελτιώσεις τις σχέσεις σου, όμως τα προσωπικά σου σε βασανίζουν απίστευτα.

Δίδυμος
Εσύ θες διακοπές και δεν σε αφήνουν οι υποχρεώσεις σου. Θα μαλώσεις, θα τσακωθείς, όμως δε νθα γίνει το δικό σου. Νεύρα και εντάσεις κυρίως από στις 3-5/8. Πρόσεχε πώς οδηγείς και τι λόγια ξεστομίζεις, γιατί καταστρέφεις ό,τι ωραίο έχεις φτιάξει. Θες να ταξιδέψεις, αλλά δεν το βλέπω... Έχεις εξαντληθεί και η τελευταία ανατροπή σε αρρωσταίνει. Προσοχή στις 5/8, άκουσε τι έχουν να σου πουν.

Καρκίνος
Θα σου το χαλάσουν το κέφι κανονικότατα. Άλλα θα θες εσύ, άλλα ο σύντροφός σου ή οι φίλοι σου, και ξαφνικά θα βρεθείς μέσα σε μια εμπόλεμη κατάσταση δίχως τελειωμό. Πρέπει να πάρεις τις αποφάσεις σου και να πατήσεις πόδι. Κράτα όμως τις ισορροπίες ως τις 5/8. Στη δουλειά ξαφνικά κρίνουν τις πράξεις και τις αποφάσεις σου και σου τη λένε κι από πάνω. Καλύτερα να κάνεις τη χαζή, παρά να συνεχίσεις τις εντάσεις.

Λέων
Αυτή τη φορά ξέρεις τι θες και θα πεις τα πράγματα με το όνομά τους. Δε σε νοιάζει αν θα πληγώσεις κάποιον, αφού η αλήθεια πρέπει να ειπωθεί. Στις 3-4/7 ό,τι επανάσταση κάνεις, γιατί μετά φτιάχνουν ι ημέρες σου, είσαι χαρωπή όμως συμβιβάζεσαι κιόλας. Μόνιμες διακοπές έχει το πρόγραμμa, αφού θα είστε σε άδεια οι περισσότερες - μόνο relax και παραλία! Οι δουλειές τουλάχιστον για αυτές τις ημέρες μπορούν αν περιμένουν.

Παρθένος
Κάτι θα συμβεί που θα σε φτάσει στα όριά σου. Μεγάλη προσοχή από τις 2 ως τις 4 του μήνα, αφού τα σενάρια, τα ψέματα και οι ίντριγκες θα πρωταγωνιστήσουν και θα πρέπει εσύ να αντεπεξέλθεις. Η διαίσθησή σου θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το σωστό. Επαγγελματικά σίγουρα κάτι ετοιμάζεις και το κρατάς ως επτασφράγιστο μυστικό. Ρίξε τις σπόντες σου, όμως μην αφήσεις κανέναν να καταλάβει τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου...

Ζυγός
Επιτέλους επανέρχεται το χαμόγελο για τα καλά και είσαι μια χαρά. Γνωρίζεις νέο κόσμο, φλερτάρεις άφοβα, γίνεσαι πιο κοινωνική από ποτέ. Κάνε αυτό που εσύ θες και μην πιέζεσαι, δεν μπορείς να ικανοποιήσεις όλο τον κόσμο. Προσοχή στα περιττά έξοδα στις 2/8, γιατί θα γκρινιάζεις μετά. Αν σου ζητηθεί να κάνεις τίποτα λογαριασμούς, πιάσε χαρτί και μολύβι ή ακόμα κάνε ηλεκτρονικά τις πράξεις, για να μην κάνεις λάθος. Συγκεντρώσου.

Σκορπιός
Εσύ ασχολείσαι με τη δημόσια εικόνα σου και ευτυχώς κοινωνικοποιείσαι περισσότερο. Θα σου δώσουν τη σημασία που αποζητάς, είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως το θέμα είναι εσύ να τη διαχειριστείς σωστά. Ιδιαίτερα γοητευτική και καταφερτζού σε βρίσκω. Προσοχή στις 3 και 5 του μήνα. Περπάτα λίγο στα γνωστά και άσε τα δύσκολα για αργότερα. Οι ιδέες σου αρέσουν και θα σε υποστηρίζουν αν πεις σωστά τα λόγια σου.

Τοξότης
Σίγουρα τις ημέρες αυτές φεύγεις διακοπές, εξαφανίζεσαι. Αν το έχεις κανονίσει για τις 3/8 να περιμένεις εμπόδια ή να ξεχάσεις πίσω διάφορα. Άλλαξε μέρα καλύτερα. Την αλλαγή την αποζητάς έντονα θα έλεγα, εκεί γύρω στις 5/8. Πρόσεξε τι αποφάσεις θα πάρεις. Επαγγελματικά καιρός φυσικά να βάλεις νέους στόχους και με την επιστροφή σου να δραστηριοποιηθείς ακόμα περισσότερο. Τώρα γέμισε τις μπαταρίες σου, τόνωσε τη φαντασία σου.

Αιγόκερως
Και εκεί που μπαίνει το νερό στο αυλάκι κυρίως για τα ερωτικά σου, εκεί κάτι χαλάει ξανά. Από τις 3 ως τις 5 του μήνα κανείς δεν θα σε καταλαβαίνει. Μην έχεις εξωπραγματικές απαιτήσεις. Συμβιβάσου με την πραγματικότητα. Πλησίασε το ταίρι σου περισσότερο και τακτοποίησε τα χρέη σου. Αν δουλεύεις, το μυαλό σου θα είναι αλλού για αλλού. Τα απολύτως απαραίτητα, γιατί καλοκαίρι είναι άλλωστε.

Υδροχόος
Μέσα στα νεύρα θα είσαι όλες τις ημέρες, αφού νιώθεις ότι πνίγεσαι, μια από τα ερωτικά σου, μια από τις καθημερινές σου τις σχέσεις, ακόμα και από τη δουλειά. Προσοχή μεγάλη στις 3/8 γιατί ξεσπάς εκεί που δεν πρέπει, ως συνήθως. Προτίμησε την εξαφάνιση, παρά τη μάχη. Θέλεις μεγαλύτερη ελευθερία στο τι θα κάνεις και πότε. Όμως αν έχεις ξανοιχτεί, να περιμένεις να τρέξεις λίγο παραπάνω και να ακολουθήσεις και των άλλων το πρόγραμμα.

Ιχθύες
Θα καταστρέψεις τις διακοπές σου. Πάλι αποφάσισες ότι η δουλειά είναι πάνω από όλα, πάλι έκανες το πρόγραμμά σου, όμως δεν υπολόγισες τους άλλους. Στις 4 του μήνα θα έχεις επίθεση από τους δικούς σου ανθρώπους, αλλά εσύ θα είσαι στον κόσμο σου. Κάτι νέο έχει μπει στο μυαλό σου, κάτι θα αναλάβεις, που θα σου φάει αρκετό χρόνο ακόμα και μέσα από τις διακοπές σου. Το νου σου.


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΣΤΡΑ & ΖΩΔΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share