Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τι λένε σήμερα 31/07 τα ΑΣΤΡΑ;;; By Magic F'Ariel!!!

31 Ιουλίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τι λένε σήμερα 31/07 τα ΑΣΤΡΑ;;; By Magic F'Ariel!!!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Τα τζιτζίκια πιάσανε δουλειά για τα καλά… μου τζιτζικίζουν το μυαλό πρωί-πρωί, αλλά δε πειράζει, πλάσματα της φύσης είναι και αυτά! Και μιας που είμαστε παιδιά του έρωτα και της αγάπης, ας σχολιάσω το φοβερό γεγονός που συνέβη εχθές στη Μύκονο! Θα το πιάσω από την αρχή το παραμύθι..

Γεννήθηκα με Julio, γιατί οι γονείς μου τον άκουγαν! Ο ποδοσφαιριστής, που έγινε ο τραγουδιστής του παθιασμένου έρωτα.. Φοβερός και ανεπανάληπτος καλλιτέχνης, με ιστορία, μουσική, τραγούδια, γυναίκες, εμπειρίες, όλα τα καλά μαζί..!! Julio και ξερό ψωμί!

Όμως συγγνώμη που θα το πω, ο κύριος αυτός, εχθές μας πήρε τα σώβρακα κανονικά! Δηλαδή ήρθε στη φτωχική Ελλάδα, πήγε στο νησί εφέ, έκανε το show του και από σήμερα είναι κατά μισό εκατομμύριο πιο πλούσιος!
Ελπίζω στα παιδιά που δουλέψανε και τους βγήκε η γλώσσα, να εξυπηρετούν το κάθε χλιδάτο, να έμεινε και κάτι, να πήραν και αυτά μια μικρή μαγιά, έτσι σα μπόνους, γιατί περισσότερο κουράστηκε το προσωπικό, παρά ο κύριος παππούλης… Julio!

Εντάξει, σα το καλό κρασί ένα πράγμα. Όσο περνούν τα χρόνια αποκτάει άλλη γεύση, άλλη αξία! Αλλά, μπορούμε να κοιτάξουμε λίγο τριγύρω μας..?? Δηλαδή εσείς που δώσατε τόσα λεφτά εχθές, για να ψυχαγωγηθείτε, κάνατε κάποια καλή πράξη τώρα τελευταία? Προσφέρατε σε κάποιο σύλλογο, ή σε μια κοινότητα, κάτι από τον οβολό σας? Γιατί από ότι ξέρω, υπάρχουν οικογένειες που πεινούν και δεν έχουν να ζήσουν!

Ξέρεις, εσύ με το πούρο, που σκορπάς τα χιλιάρικα σα χαρτοπετσέτες, θα μπορούσες να σώσεις μια ζωή..!!

Γιατί ο Έρωτας να έχει σχέση με το χρήμα? Διαμάντια, χρυσός, ταξίδια, ακριβά εστιατόρια, δώρα, ξενοδοχεία, κότερα, δε το καταλαβαίνω..

Η γιαγιά μου και η γιαγιά σου, μέσα σε χωράφι ερωτεύθηκε, εκεί αγάπησε το μπάρμπα της, εκεί της έκανε σεξ, κάτω από μια ελιά, εκεί μπορεί να σε ξεγέννησε..

Εσύ γιατί θες να φτάσεις στο φεγγάρι..??


Κριός
Καλά έχετε τρελαθεί τελείως. Νομίζω είστε μερικές ημέρες πριν τις διακοπές, ή ήδη βρίσκεστε και ενώ είναι η αρχή, θα ξεκινήσετε δίαιτα? Χα χα .. είστε λίγο ζαβά, σας το είπα? Σήμερα διαπιστώνετε ότι έχετε πάρει μερικά κιλά, ότι χάλια η κατάσταση και θα πετάξετε όλες τις λιχουδιές στα σκουπίδια, θα ψωνίσετε μπρόκολα και τα σχετικά και πείνα..!! Δε παίζει, αυτό που κάνετε! Μόνο το κέφι σας θα χαλάσετε και των άλλων φυσικά, για αυτό δίαιτα από Σεπτέμβρη!

Ταύρος
Σήμερα φροντίστε να μοιράσετε το χρόνο σας σωστά! Η ημέρα σας θα είναι πολύ καλή, πολύ δυνατή και χαρωπή, αφού θα θελήσετε να βοηθήσετε όλο τον κόσμο και να του συμπαρασταθείτε! Όχι αυτό δε γίνεται, ιδιαίτερα τέλος του μήνα, για αυτό τακτοποιήστε πρώτα τις δικές σας τις δουλειές και μετά όλα τα άλλα. Αν οργανωθείτε σωστά, τότε θα μπορέσετε να αφιερώσετε το χρόνο σας, στους δικούς σας ανθρώπους, που σας έχουν και αυτοί ανάγκη τις ημέρες αυτές! Όμως μη σπαταλιέστε άδικα!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share