Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 28/07/2014 by F’Ariel!

28 Ιουλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 28/07/2014 by F’Ariel!

Ξύπνησα με ένα φοβερό τραγούδι στο μυαλό μου, το τραγουδώ και τώρα που σας γράφω και είναι ιταλικό! Να ήξερα κιόλας τη γλώσσα θα ήταν κάτι, αλλά να που μου κόλλησε… Είναι ερωτικό, για αυτό..“Una Notte A Napoli” .. μια νύχτα στη Νάπολη αν καταλαβαίνω και καλά…


Αλλά θέλω να το χορέψω, όταν βγουν τα άστρα στον ουρανό και όταν ανταμώσω τα δικά σου μάτια.. Γίνε ο παρτενέρ μου, έστω μια φορά.. Θα σε απογειώσω.. Θα πάμε παρέα στο Φεγγάρι, γιατί και οι Ιταλοί είναι ερωτιάρηδες… δεν είμαστε μόνο εμείς!! Βράζει το Μεσογειακό ταπεραμέντο.. !!

Πιάσε με σφιχτά από τη μέση, κράτα μου το χέρι και παρέσυρέ με σε αυτό το χορό, να νιώσουμε το ρυθμό, μέσα στα σώματά μας, να νιώσω την ανάσα σου τόσο κοντά, που να μη θέλω ποτέ να σταματήσει το τραγούδι αυτό..

Μια νύχτα, στην Ιταλία, μια νύχτα όπου θες εσύ, μια νύχτα, ως το φεγγάρι, για πάρτη σου μωρό.. μαθαίνω και τη γλώσσα αν χρειαστεί.. χα χα ;)

Καλή Εβδομάδα σε όλους!!


Κριός
Με το καλημέρα σας τσακωμός! Κάτι πάλι θα γίνει που θα τα πάρετε φουλ στο κρανίο και θα σας πιάσει και εκείνος ο εγωισμός σας, πάει καταστροφή! Μπορεί να έχετε άκρες, μπορεί να έχετε γνωριμίες, μπορεί να έχετε ακόμα και τίτλο στη δουλειά, όμως σήμερα δεν είναι καλή ημέρα για να δείξετε για το τι είστε ικανοί! Αφήστε τη μπόρα να φύγει, κάντε τους χαζούς, δε πρέπει η κατάσταση να ξεφύγει με τίποτα! Βέβαια, δε νομίζω κανείς να μπορέσει να σας συγκρατήσει!

Ταύρος
Δύσκολη ημέρα, αφού θα ανακατευθούν στα πόδια σας διάφοροι και θα σας χαλάσουν το χρόνο σας άδικα! Βασικά άλλα έχετε κατά νου να κάνετε και άλλα θα κάνετε γιατί κάποιος προφανώς έχει όρεξη να σας ενοχλήσει! Μπορείτε άνετα να το σιχτιρίσετε το άτομο αυτό, όμως μπορείτε να κάνετε και λίγη υπομονή, για να δείτε προς τα πού το πηγαίνει! Στο χέρι σας είναι να γίνουν τα πράγματα σωστά, αρκεί να πείτε τη σωστή κουβέντα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share