Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 22/07/2014 by F’Ariel!

22 Ιουλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 22/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι να αναφερθώ, στο κάθαρμα εκείνο, που σκότωσε το σκυλάκι, έτσι επειδή δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει στη ζωή του! Θα του πρότεινα, να έπαιρνε φόρα και να βουτούσε στο γκρεμό, άλλωστε η Εύβοια και όλη η Ελλάδα, έχει αμέτρητες βουνοκορυφές, δε θα δυσκολευτεί να κάνει το σάλτο!!!!

Ντροπή και αίσχος, για τον ίδιο και για οποιονδήποτε σκέφτεται και λειτουργεί κατά αυτό τον τρόπο! Έλλειψη παιδείας, έλλειψη ανθρωπιάς, έλλειψη ψυχής, έλλειψη εγκεφάλου! Η δειλία σε όλο της το μεγαλείο!

Σε πιο λαγούμι κρύβεσαι, ρε μεγάλε?? Θα σε βρουν και τότε δε νομίζω να ξανά δεις ούτε εσύ το φως της ημέρας, αντιθέτως σε βλέπω να παρακαλάς να δεις τα ραδίκια ανάποδα, το συντομότερο!!

Τα σκυλιά και όλα τα ζώα που υπάρχουν στο κόσμο αυτόν, είναι λατρεία μεγάλη! Από τότε που απέκτησα σκύλο, έχω αλλάξει τόσο πολύ, είμαι καλύτερη ως άνθρωπος, αγαπάω όλα τα ζώα, γιατί πλέον γνωρίζω τι σημαίνει η κάθε τους ματιά, η κάθε τους κίνηση και δεν υπάρχει μεζούρα στην αγάπη που μου βγάζει το δικό μου πλασματάκι, αλλά και το δικό σου και όλου του κόσμου..

Πώς ρε κάθαρμα της οικουμένης, σκότωσες μια αθώα ψυχή? Όταν σε κοιτούσε στα μάτια και έκλαιγε, δε σε άγγιξε τίποτα? Δεν ένιωσες τίποτα, ρε παλιοκερατά..?? Μπορώ να ανοίξω τη κάνουλα και το ξωτικό να μεταμορφωθεί σε μπετατζής σε χρόνο ντε τε.. αλλά ας το αφήσουμε αυτό..

Χαίρομαι πολύ με την αντίδραση του κόσμου! Συγκινήθηκα πολύ, γιατί έχουμε ψυχή ακόμα, αγαπάμε, νοιαζόμαστε, πονάμε και τα ζώα, είναι η παρέα μας, η συντροφιά μας, ο σκύλος δε, το μοναδικό πλάσμα που μας ακούει, που μας νιώθει, που είναι δίπλα μας, no matter what.. Μια ψυχή τόσο όμορφη, τόσο δυνατή, τόσο καθαρή, που τι θέλει?? Νερό, φαγητό, χάδια, παιχνίδια, μια γλυκιά κουβέντα και ύπνο..!!

Το μωρό μου, το μωρό σου, οι αγάπες μας..!!

Παραδειγματική τιμωρία, λιθοβολισμός, το βρίσκω πολύ ωραίο… Κάτω από τον ήλιο.. έτσι για να μη ξεχνιόμαστε..!@ Αϊ σιχτίρ με το κάθε π@π@ρα..!



Κριός
Σήμερα γλυκά μου θα σας πιάσουν τα υπαρξιακά σας! Βασικά νιώθετε πιεσμένοι και ενώ αγωνίζεστε, τρέχετε όλη την ημέρα, στο τέλος διαπιστώνετε ότι μια τρύπα στο νερό! Εντάξει δε χρειάζεται να σας πάρει από κάτω, άλλωστε όλοι τρέχουν τις ημέρες αυτές, δεν είστε οι μόνοι! Καλά κάνετε και ανησυχείτε για το μέλλον σας, αλλά όχι Τριτιάτικο, αυτά μόνο μέσα στο ΣΚ, για να είστε πιο χαλαροί και που οι ιδέες κατεβαίνουν πιο εύκολα..!

Ταύρος
Πάρτε μαζί σας και τη μαγική τη σφαίρα, γιατί σήμερα θα έχετε απίστευτη διαύγεια και όχι μόνο! Βασικά συμβαίνουν απίστευτα πράγματα τριγύρω σας, τίποτα δεν είναι φανερό και εσείς θα πρέπει να πιστέψετε στη διαίσθησή σας και να την ακολουθήσετε κιόλας! Ναι, κινηθείτε κάπως έτσι και όταν διαπιστώσετε ή διασταυρώσετε τα δεδομένα, τότε μπορείτε να τρελαθείτε εντελώς! Σας λέω εν ολίγοις, ότι ακόμα και το πιο παράλογο, έχει μια έννοια!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΖΩΔΙΩΝ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share