Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Η Σκοτεινή Πλευρά του Έρωτα στο Ζώδιό σου, by F’Ariel!

4 Ιουλίου 2014
Η Σκοτεινή Πλευρά του Έρωτα στο Ζώδιό σου, by F’Ariel!

Στην αρχή είναι όλα ωραία. Ξεκινάμε με το φλερτ, με εκείνες τις ματιές τις φοβερές και το παιχνίδι μόλις έχει αρχίσει! Χαμόγελα, ραντεβού, μικρές αποκαλύψεις, συστατικά της πιο τέλειας συνταγής, για τον έρωτα που έρχεται, για αυτές τις απίστευτες στιγμές που λέμε, σχέση! Το παραμύθι, δυστυχώς λίγοι το ζούνε, έτσι όπως μας το είπαν, μια φορά και ένα καιρό, αφού ο έρωτας ξεθωριάζει, εκείνα τα πειράγματα, γίνονται ενοχλητικά, η γλυκιά η φωνή σου, είναι πλέον λίγο αποκρουστική και όχι μη με ακουμπάς τώρα, έχω πονοκέφαλο!

Η αλήθεια πάντα ξενερώνει!

Η συνήθεια κακό πράγμα, σε βάζει σε σκέψεις, αφού το ξεβόλεμα σε κανέναν δεν αρέσει βασικά.. Όμως μερικές φορές είναι απαραίτητο! Το κακό σε μια σχέση, είναι ότι συνήθως, ο ένας είναι πολύ περισσότερο ερωτευμένος, πασχίζει, τα δίνει όλα, ενώ ο άλλος ναι μεν αλλά.. Καλύτερα απολαμβάνει, προσφέρει μεν, όχι όμως αρκετά!


Συνεπώς, ο ερωτευμένος, τρέχει διαρκώς, σταματημό δεν έχει! Σε μια στραβή, σε ένα ψέμα, σε μια απιστία, αυτός ο ερωτευμένος, θα πονέσει τόσο, που ξαφνικά κάνει μια στροφή ο εγκέφαλος και εκεί ξεκινούν τα επικίνδυνα παιχνίδια! Κάποιος μπορεί να συμβιβαστεί, ή ακόμα και να συγχωρέσει, όμως συνήθως ο πόνος είναι αβάσταχτος, μένει κάπου σε μια γωνία της ψυχής και ακόμα και το πιο αδύναμο άτομο, θα ξεσπάσει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share