Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 03/07/2014 by F’Ariel!

3 Ιουλίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 03/07/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σκέφτομαι πόσο απογοητευτικές είναι οι μονόπλευρες οι σχέσεις! Άκρως εγωιστικές, μπορώ να πω, αφού το μόνο που συμβαίνει στα αλήθεια, είναι ο ένας να δίνει και να δίνει συνεχώς και ο άλλος απλά να παίρνει! Είναι τόσο μεγάλο το ταξίδι αυτό, που κάποια στιγμή, εσύ που τα έχεις δώσει όλα και συνεχίζεις να προσφέρεις, αδειάζεις σε σημείο απίστευτο και αν κοντοσταθείς, θα διαπιστώσεις ότι τελικά έχεις μπει οικειοθελώς στη θέση του θύματος, δεν έχεις καμία άποψη για το θέμα και ουσιαστικά είσαι μόνος, εντελώς μόνος, γιατί ο άλλος θέλει μόνο παίρνει! Σου ρουφάει το μεδούλι, σε στραγγίζει, αλλά δε σκοπεύει να σταματήσει, γιατί εσύ τον έμαθες έτσι! Γιατί να αλλάξει τώρα?

Είναι μεγάλη αυταπάτη να αγαπάς κάποιον και συγχρόνως να γίνεσαι το χαλάκι του, να σκουπίζει τις λάσπες του επάνω σου και εσύ συνεχώς να τρέχεις να καθαρίσεις τον εαυτό σου, γιατί απλά πρέπει να είσαι έτοιμος για την επόμενη φορά!
Η απογοήτευση είναι ακόμα μεγαλύτερη, όταν έρχεται η στιγμή, που έχεις εσύ δίκιο, που θέλεις να ακούσεις εκείνη τη γλυκιά κουβέντα και ας είναι δυο λεξούλες, απλές, τύπου, «μωρό μου», «μικρή μου», ένα πείραγμα, έτσι για να ζεστάνει λίγο η καρδιά και φυσικά δε συμβαίνει ούτε αυτό..!!

Μονόπλευρες σχέσεις, κάποτε μου άρεσαν, δε με ενδιέφερε τι είχε να μου δώσει ο άλλος, αρκεί να γινόταν το δικό μου! Λάθος τακτική εντελώς! Όμως τώρα που μεγάλωσα, άλλαξα, έμαθα από τα λάθη μου, είμαι πλέον μια γυναίκα! Ξέρω τι θέλω, γιατί το θέλω και από ποιον!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share