Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

ΖΩΔΙΑ: Τί λένε τα άστρα για την εβδομάδα που ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...

30 Ιουνίου 2014
ΖΩΔΙΑ: Τί λένε τα άστρα για την εβδομάδα που ξεκίνησε;;; Αναλυτικές προβλέψεις...


ΚΡΙΟΣ
Δώστε προσοχή σε μια σημαντική σχέση ή συνεργασία που έχει αυξημένες απαιτήσεις. Από το ξεκίνημα του μήνα μπορείτε να διεκδικήσετε ό,τι δικαιωματικά σας ανήκει, αλλά και να διευθετήσετε οικονομικά θέματα προς όφελός σας. Οι γεννημένοι από 25/3ου έως και 3/4ου θα έχετε πολλά να κάνετε και κάποιοι θα κανονίσετε μια μικρή εκδρομή. Οι γεννημένοι 4 και 6/4ου αποφύγετε τις προστριβές και αντιμετωπίστε με ρεαλισμό ό,τι απρόβλεπτο βγει μπροστά σας την Παρασκευή και το Σάββατο.

ΤΑΥΡΟΣ
Δύσκολα θα βρεθούν οικονομικές λύσεις, αλλά το διάστημα αυτό βοηθά κινήσεις που έχουν σκοπό να σας ξαναβάλουν στο παιχνίδι ή να σας γλιτώσουν από αδιέξοδα. Με κάθε τρόπο αποφύγετε λάθη που αφορούν σε νομικά και φορολογικά θέματα. Τετάρτη και Πέμπτη οι πιο καλές μέρες για όλα τα θέματα. Παρασκευή και Σάββατο είναι δύο δύσκολες μέρες, όπου στη διάρκειά τους μην προσπαθήσετε να πείσετε κανέναν και για τίποτα. Ταυτόχρονα αποφεύγετε άτομα που σας εκνευρίζουν και προσέχετε τις μετακινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Εστω και δύσκολα θα βρίσκετε οικονομικές λύσεις. Θα πρέπει να έχετε πρώτη προτεραιότητα τα δικά σας αιτήματα και δεύτερη των άλλων. Μπορεί να προβληθείτε αλλά δεν θα έχετε ηρεμία, καθώς καταστάσεις που σας εκνευρίζουν και άτομα εριστικά θα είναι παντού. Οι γεννημένοι από 29/5ου έως και 6/6ου θα έχετε μέσα στην εβδομάδα μια ευκαιρία κέρδους είτε συναισθηματικού είτε υλικού είτε και μια επιβεβαίωση που θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι σημαντικό να μιλάτε όποτε πρέπει χωρίς ένταση γιατί έτσι θα τα πάτε καλά και θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας στη διάρκεια του μήνα. Ο χώρος που ζείτε θα εξακολουθήσει να έχει εντάσεις. Η ανάπτυξη που προσφέρει ο Δίας μπορεί να φέρει και ανεξέλεγκτα ανοίγματα γι' αυτό φροντίστε να είστε προσεκτικοί. Η τύχη είναι μαζί με τους γεννημένους 17 και 18 Ιουλίου, ενώ αντίθετα οι γεννημένοι 4/7ου έχετε λόγους να κινείστε πολύ προσεκτικά κυρίως Παρασκευή και Σάββατο.

ΛΕΩΝ
Αυξημένη κοινωνικότητα παρουσιάζει η ζωή των γεννημένων 28/7ου έως και 7/8ου. Τα οικονομικά είναι το μόνιμο άγχος σας και πρέπει ν' ασχοληθείτε με αυτό το θέμα πιο σοβαρά από ποτέ, καθώς τα έξοδά σας θα γίνουν θηλιά που θα σας πνίγει. Κάποιοι θα μετανιώσετε για σχετικά πρόσφατες αγορές ή ανοίγματα. Οι μέρες είναι πιεστικές και μπορούν να προκαλέσουν κάθε μορφής πρόβλημα στους γεννημένους 8 και 9/8ου. Την Παρασκευή και το Σάββατο κάτι θα σας ρίξει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολύ θετικές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις. Η δουλειά σας μπορεί να σας δώσει ικανοποιήσεις και ευχάριστες εκπλήξεις. Ομως κάποιες ανοιχτές σας υποχρεώσεις, κυρίως προσωπικού χαρακτήρα, θα τις νιώσετε σαν δέσμευση και εμπόδιο στα σχέδιά σας. Τετάρτη και Πέμπτη μπορείτε να πετύχετε πολλά, όμως τη δύσκολη Παρασκευή όπως και το Σάββατο οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολες και θα πρέπει να κινείστε προσεκτικά για να διατηρήσετε την ηρεμία και την ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΖΥΓΟΣ
Με το ξεκίνημα του Ιουλίου, οι γεννημένοι από 1η έως και 8 Οκτωβρίου θα έχετε νικήσει τους όποιους ενδοιασμούς σας και θα είστε έτοιμοι για μεγάλα βήματα, προσωπικά και επαγγελματικά. Η τύχη επιστρέφει στη ζωή σας με διάφορα πρόσωπα και σας δίνει μια καλή ευκαιρία ανάκαμψης που δεν πρέπει να την αφήσετε να περάσει έτσι. Τη δύσκολη Παρασκευή όπως και το Σάββατο αποφύγετε οικογενειακές προστριβές και γενικά κινηθείτε προσεκτικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα που απαιτεί από εσάς ο Κρόνος μπορεί να σας δώσει, εκτός από άγχη, και μεγάλες αποδόσεις, καθώς το διάστημα δείχνει να επιβραβεύει τους σοβαρούς. Πολύ τυχεροί την εβδομάδα αυτή θα είστε οι γεννημένοι 18 και 19 Νοεμβρίου σε όλους τους τομείς. Προσέχοντας τα λόγια, τις μετακινήσεις και τις αντιδράσεις σας αν κάτι δεν γίνεται όπως το θέλετε, θα μπορούσατε ακόμα και από το δύσκολο τέλος της εβδομάδας να βγείτε όλοι κερδισμένοι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα οικονομικά απαιτούν προσεκτική διαχείριση, ιδιαίτερα στα τέλη της εβδομάδας που θα μπορούσαν, εκτός από λάθη σε αγορές, να σας βγουν και απρόβλεπτα έξοδα. Οι φίλοι θα είναι κοντά σας και θα σας χαρίσουν ευχάριστες στιγμές. Το διάστημα αυτό μπορείτε έστω και μετ' εμποδίων να κυνηγάτε επαγγελματικούς στόχους και να βασίζεστε σε όσους σας αγαπούν. Θα έχετε έξυπνες και εφαρμόσιμες ιδέες, ενώ είναι πολύ ευνοϊκό το κλίμα σε μόνιμες σχέσεις συνεργασίες αλλά και σε θέματα γάμου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι γύρω είναι θετικοί απέναντί σας και αυτό μπορεί να βοηθήσει ώστε να γίνουν σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Η δουλειά θα έχει αυξημένες απαιτήσεις, πολύ άγχος, αλλά και καλές αποδόσεις σε όσους προσπαθούν. Φροντίσετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση καθώς οι προσπάθειες να υιοθετήσετε υγιεινούς τρόπους και συνήθειες αποδίδουν. Πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις και γενικά επιφυλακτικοί απέναντι σε όλα την Παρασκευή και το Σάββατο και κυρίως οι γεννημένοι στις 2 και 3/1ου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οι πρώτες μέρες του Ιουλίου θα φέρουν στη ζωή σας πράγματα που είχατε ξεχάσει. Η τύχη θα παίζει παιχνίδια που για τους πολλούς θα είναι ευχάριστα και μόνο για τους γεννημένους την 5η Ιανουαρίου θα είναι δύσκολα. Ευχάριστα ερωτικά μηνύματα, συναντήσεις, γνωριμίες ή και επιστροφές ατόμων θα έχετε οι γεννημένοι από 28/1ου έως και 4/2ου και οι γεννημένοι 13, 14/2ου. Την Παρασκευή και το Σάββατο μια συμπεριφορά ή μια παρεξήγηση θα σας ρίξει πρόσκαιρα τη διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Ιούλιος φέρνει χαρά στη ζωή σας και καταστάσεις που μπορούν να σας κάνουν να νιώσετε ξανά χαρούμενοι και ικανοποιημένοι. Βοηθά και τα προσωπικά σας θέματα και σε πολλούς ανοίγονται νέοι ορίζοντες να κάνουν ένα σημαντικό ταξίδι ή να ξεκινήσουν μια σπουδή που θα τους κάνει να βλέπουν αλλιώς τη ζωή. Τύχη θα έχετε σε όλους τους τομείς οι γεννημένοι 27/2ου έως 5/3ου, αλλά περισσότερο οι 17, 18 Μαρτίου που μπορείτε να περιμένετε μια θαυμάσια εξέλιξη, πρόταση ή και κέρδος.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΩΔΙΑ & ΑΣΤΡΑ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share