Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα ζώδια σήμερα 29/6! Αναλυτικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά και υγεία

29 Ιουνίου 2014
Τα ζώδια σήμερα 29/6! Αναλυτικές προβλέψεις για αισθηματικά, επαγγελματικά και υγεία

Μάθετε τι προβλέπουν σήμερα τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός
Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ερωτικές περιπέτειες ενώ οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέχετε για τυχόν εντάσεις και παρεξηγήσεις. Όσοι επιμείνετε όμως στους στόχους σας θα έχετε καλά αποτελέσματα έως και αξιόλογες ευκαιρίες. Στα αισθηματικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ο σύντροφος σας θα σας εκφράσει τα παράπονα του γιατί το τελευταίο καιρό τον παραμελείτε. Στον αισθηματικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου ορισμένες καταστάσεις που θα συμβούν θα σας κάνουν να κοιτάξτε βαθιά μέσα σας και να αλλάξετε τον τρόπο που σκεφτόσασταν μέχρι στιγμής.

Ταύρος
Αξιοποιήστε τις γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν με άτομα κύρους. Δεν αποκλείετε πολλοί από εσάς να επανασυνδεθείτε με ερωτικούς συντρόφους από το παρελθόν. Ένα παρασκήνιο σε βάρος σας με κουτσομπολιά ή σχόλια από τρίτους εξακολουθεί να υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, το οποίο θα αποκαλυφθεί σύντομα και θα μάθετε όλες τις αλήθειες. Η αυτοπεποίθηση σας θα σας βοηθήσει ακόμη περισσότερο για την πραγμάτωση των στόχων σας. Θα πρέπει να αποβάλλετε το πείσμα σας που είναι ανασταλτικός παράγοντας και να μάθετε να κάνετε υποχωρήσεις εκεί που πρέπει.

Δίδυμοι
Αποδράστε με το ταίρι σας κάνοντας μια μικρή εκδρομή προκειμένου να ανανεώσετε τη σχέση σας και να αποφύγετε κάποιες μικρές γκρίνιες και εντάσεις. Δεσμεύσεις, υποχρεώσεις και ευθύνες που έχετε αναλάβει έρχονται στην επιφάνεια και αισθάνεστε ότι πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου τα άστρα προβλέπουν νέες γνωριμίες που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οι συνθήκες είναι όμως κατάλληλες για να εντείνετε τις προσπάθειές σας προκειμένου να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να υλοποιήσετε καινούργια σχέδια. Περιορίστε τις ανασφάλειες που μπορεί να σας διακατέχουν και οργανώστε σωστά τις κινήσεις σας προκειμένου να αξιοποιήσετε τις όποιες ευκαιρίες στο έπακρον.

Καρκίνος
Θα γίνετε πιο τρυφεροί και πιο στοργικοί με τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην κλείσετε καινούργιες συμφωνίες και να είστε προσεκτικοί με τα έγγραφα που υπογράφετε. Οι ελεύθεροι δεν θα πρέπει να τα αφήνετε όλα στη τύχη, αντιθέτως θα πρέπει να είσαστε πολύ επιφυλακτικοί με τις γνωριμίες που θα κάνετε. Προσοχή στις υπερβολές και οργανωθείτε όσο καλύτερα γίνεται. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας.

Λέων
Ενώ η ερωτική σας διάθεση θα είναι αρκετά ανεβασμένη. Μείνετε απλά στο σχεδιασμό των κινήσεων σας και συλλέξτε περισσότερες πληροφορίες για αυτά που θέλετε να κάνετε. Οι περισσότεροι από εσάς θα περάσετε μια επαγγελματική κρίση και θα χρειαστεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην κάνετε βεβιασμένες κινήσεις. Στα οικονομικά σας θα υπάρξουν καθυστερήσεις σε χρήματα που περιμένατε πράγμα που θα σας αγχώσει πολύ γιατί θα πρέπει να καλύψετε άμεσα τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας.

Παρθένος
Είναι μια καλή ευκαιρία για να οργανώσετε και τα οικονομικά σας προκειμένου να απαλλαχτείτε και από βάρη του παρελθόντος. Κάντε μερικές αλλαγές για να μπορέσετε να βελτιώσετε την εικόνα σας αλλά και τη διάθεση σας. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα αρχίσετε να βγαίνετε, να διασκεδάζετε και να φλερτάρετε έντονα το αντίθετο φύλο. Στα οικονομικά σας αν διαχειριστείτε με προσοχή τα χρήματα σας θα μπορέσετε να καλύψετε τις ανάγκες χωρίς άγχος. Τα άστρα προβλέπουν ότι, θα πρέπει να δώσετε ένα τέλος σε υποθέσεις που σας εμποδίζουν και δεν σας επιτρέπουν να κινηθείτε όπως εσείς ακριβώς θέλετε.

Ζυγός
Επιμείνετε σταθερά στους στόχους σας και να είστε σίγουροι ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον ικανοποιητικό. Θα βγάλετε πολλές ευαισθησίες προς το τέλος της βδομάδας και θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν τα παράνομα φλερτ αν θέλουν να αποφύγουν τα χειρότερα. Όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα, θα αντιμετωπίσετε κάποιες διαφωνίες με τους συνεργάτες σας γι΄ αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε εντάσεις και προστριβές μαζί τους. Συζητήσεις γύρω από τα οικονομικά σας θέματα φαίνεται να μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας αυτήν την περίοδο.

Σκορπιός
Αισθηματικά, θα περάσετε ανέμελες και ευχάριστες μέρες με τον ερωτικό σας σύντροφο και θα ανανεωθείτε. Θέματα καριέρας και εργασίας έρχονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα έχετε την ευκαιρία να προωθήσετε κάποια σχέδια σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να δεχθούν και μια σημαντική βοήθεια από φίλους, ενώ ευνοούνται νέοι στόχοι και συλλογική δουλειά. Πρέπει να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, ιδιαίτερα εάν θέλετε να επιτύχετε τους στόχους σας. Προσπαθείστε να φανείτε συνεπείς στις υποσχέσεις που δίνετε στους άλλους, αν δε θέλετε να χαλάσετε τις σχέσεις σας.

Τοξότης
Προσπαθείσετε να μην είστε τόσο απόλυτοι στις απόψεις σας και να ακούτε και τη γνώμη του συντρόφου σας, μερικές φορές. Στα ερωτικά σας εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα που έχετε και να κάνετε ένα καινούργιο ξεκίνημα με τον σύντροφο σας. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, κάνετε λίγο υπομονή και θα δείτε ότι θα εξομαλυνθούν οι καταστάσεις που συμβαίνουν και σας πιέζουν. Τα άστρα προβλέπουν για τα αισθηματικά σας, ότι οι μέρες αυτές κρύβουν τσακωμούς και εντάσεις στις ερωτικές σας σχέσεις.

Αιγόκερως
Είναι ένα ευνοϊκό διάστημα για να αυξήσετε την κοινωνική σας ζωή, να προβληθείτε, να έρθετε σε επαφή με σημαντικά πρόσωπα ή να υπογράψετε μια συνεργασία. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για να αναζητήσετε τις αιτίες για τα λάθη που έχετε κάνει και να τα διορθώσετε. Να θυμάστε ότι όποιες συμφωνίες οικονομικού χαρακτήρα πρέπει να συνάψετε, να τις αναβάλλετε για την επόμενη εβδομάδα. Ορισμένοι από εσάς θα ξοδέψετε χρήματα για να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Στα ερωτικά σας όσοι έχετε δεσμό θα πρέπει να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που διαιωνίζονται και σας ταλαιπωρούν για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά πάνω σε νέες βάσεις και καινούργια δεδομένα με τον σύντροφο σας.

Υδροχόος
Αποφύγετε αντιπαραθέσεις και συγκρούσεις με τους συνεργάτες σας. Η λάμψη και ο μαγνητισμός που θα εκπέμπετε θα σας δώσει την απαραίτητη προσωπική προβολή προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Μην προβείτε σε καμία συμφωνία και προπαντός μην υπογράψετε κανέναν οικονομικό διακανονισμό, αυτήν την περίοδο. Παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα σας χάλασαν την ψυχολογία αρκετές φορές. Στη δουλειά σας δεν πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις, γιατί θα είστε σε σύγχυση και θα αναρωτιέστε πιο δρόμο πρέπει να ακολουθήσετε για να φτάσετε γρήγορα στη πραγματοποιήσει των στόχων σας.

Ιχθείς
Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Η συναισθηματική ζωή, η οικογένεια αλλά και ο επαγγελματικός τομέας επηρεάζονται φέρνοντάς σας ανασφάλειες και αντικρουόμενες τάσεις. Ο ερωτικός τομέας υπόσχεται τα καλύτερα αυτήν την περίοδο, διατηρώντας την ψυχολογία σας και την ακτινοβολία σας σε υψηλά επίπεδα. Σημαντικό είναι να διατηρήσετε μια καλή ισορροπία και να εναλλάσσετε τις δραστηριότητες σας με περιόδους ανάπαυσης. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να επιλύσετε πρακτικά θέματα που θα σας απασχολήσουν στη δουλειά σας.

Πηγή: zodia123.gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share