Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 11/06/2014 by F’Ariel!

11 Ιουνίου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 11/06/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Άλλο mood σήμερα, φύγανε οι γλύκες, τα φανταστικά τα όνειρα, οι σκέψεις εκείνες, οι όμορφες και επανήλθε το σκοτάδι στη ψυχή μου! Απορώ και εγώ με τον εαυτό μου, κάθε μέρα, μήπως έχω κανένα διακόπτη, που να αναβοσβήνει μόνος του? Μήπως έχει χαλάσει και χρειάζεται επισκευή? Πώς γίνεται από τη μια να είμαι μια χαρά και από την άλλη στα πατώματα?

Όλο σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι, τι θα κάνω από εδώ και μπρος! Θέλω περισσότερα για τον εαυτό μου και επαγγελματικά και ερωτικά! Και στις δυο περιπτώσεις το παλεύω ολοκληρωτικά, κάτι πάω να καταφέρω, αλλά το ένα θέμα μου είναι στάσιμο και το άλλο καταστροφικό σε σημείο που πλέον δε φτιάχνει, με τίποτα!

Όμως όλες οι περιπτώσεις της ζωής μου, βρίσκονται σε διπλό ταμπλό! Και πάλι προέκυψαν από μόνες τους, αφού το Κάρμα είναι τέτοιο που μερικές φορές μας οδηγεί από εδώ και εκεί, μέχρι να βρεθεί εκείνο το θετικό και πολύ ζεστό σημείο!

Νομίζω έχω βρει πού και πώς θέλω να καταλήξω, ξέρω τι θέλω, πώς και γιατί, τις αποφάσεις μου τις έχω ήδη πάρει, το μόνο που προσμένω είναι μια ευκαιρία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share