Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το Ζώδιο του μήνα: Δίδυμος… by F’Ariel!

2 Ιουνίου 2014
Το Ζώδιο του μήνα: Δίδυμος… by F’Ariel!

Μπορεί ο Δίδυμος να έχει ξεκινήσει από 21 Μάιου, δε πειράζει, το ξωτικό, τον καλωσορίζει σήμερα, μαζί με τον Ιούνη παρέα! Καλό μήνα λοιπόν και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Διδύμους του κόσμου! Φέτος η χρονιά σας μπήκε λίγο σκληρά, κυρίως σε θέματα εργασιακά και οικονομικά!

Αρκετοί δώσατε περισσότερη σημασία στο να ξεκουραστείτε, να ταξιδέψετε, να ερωτευθείτε, μέχρι που άδειασε η μπάνκα και πάθατε το πανικό τον ίδιο!

Ο λόγος που βολοδέρνετε επαγγελματικά, οφείλεται στο Κρόνο, που βρίσκεται στο Σκορπιό και αυτός στέλνει όλα τα εμπόδια που υπάρχουν!

Να ξέρετε ότι αυτό θα φύγει, μετά τα Χριστούγεννα, για αυτό αν θέλετε να επιβιώσετε, οργανωθείτε και παλέψτε το καλύτερα!! Οι πλανήτες πάνω από το κεφάλι σας, δημιουργούν μια πολύ σκοτεινή ενέργεια, που συνέχεια σας φέρνει εμπόδια και αναποδιές, κυρίως σε θέματα χρημάτων και δουλειάς! Ευκαιρίες θα παρουσιαστούν, όμως θα είναι προσωρινές, αρκετές θα τις κλωτσήσετε, αλλά καιρός να σκεφτείτε και λίγο το συμβιβασμό! Όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα!


Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share