Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020

Ζώδια & Ζήλια: Μια τόσο κακή συνήθεια - by F’Ariel!

2 Ιουνίου 2014
Ζώδια & Ζήλια: Μια τόσο κακή συνήθεια - by F’Ariel!

Ζήλια, κακό πράγμα! Υπάρχει όμως και όχι έτσι απλά, βασιλεύει κιόλας! Το μισώ αυτό το συναίσθημα και το σιχαίνομαι, ιδιαίτερα όταν το νιώθω, γιατί με μειώνει ως προσωπικότητα και μου σκοτεινιάζει τη καρδιά! Όμως είμαι γυναίκα, άρα
υπάρχει μέσα μου σε αφθονία και όσο και αν τη καταπιέζω και τη διώχνω, έρχονται στιγμές που τρελαίνομαι!

Όχι δεν επιθυμώ να «κλέψω» κάτι από κάποιον άλλον, αλλά ναι θέλω να γίνω ακόμα καλύτερη, να τον ξεπεράσω., να δει το μπουχό μου γενικώς! Όχι δε ζηλεύω καθόλου, ούτε είμαι ανταγωνιστική.. χα χα !!

Ζηλεύω όμως και παράξενα πράγματα! Περισσότερο θα ήθελα να βρισκόμουν σε οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη, ανά πάσα στιγμή, παρά το πλούτο κάποιου! Σήμερα Βραζιλία, τσουπ, έφτασα! Αύριο Ιταλία, τσουπ έφτασα! Τι εννοώ... η ψυχούλα μου το ξέρει και μερικοί ακόμα!!

Ας δούμε λοιπόν, πιο Ζώδιο ζηλεύει και τι κάνει για αυτό!


Κριός
Ζηλιάρης, όμως δε το δείχνει καθόλου! Πρέπει να γίνει το δικό του, ο κόσμος να χαλάσει και όταν τον αγνοούν, θολώνουν όλα μπροστά του! Θα κάνει οτιδήποτε για να τραβήξει τη προσοχή σου, πάντα με εκείνο το ξινό το μουτράκι και όταν πάρει αυτό που θέλει, ίσως να σε μαστιγώσει και στο τέλος! Κακός και άτιμος παίχτης! Τη λαμογιά την έχει στο αίμα του. Μεγάλη προσοχή!

Ταύρος
Ζαλιάρης μέχρι θανάτου! Άρρωστος ο τύπος, αφού ως κτητικό ζώδιο, τα θέλει όλα δικά του! Δε θέλει να σου πάρει τα δικά σου, θα τα φτιάξει μόνος του, αλλά πρέπει να αποκτήσει περισσότερα και καλύτερα! Στον έρωτα κόβει φλέβες, συνήθως τα εκφραστικά τα μάτια του το προδίδουν! Ψυχολογική αρρώστια μεγάλη, που μόνο όταν την αναγνωρίσει, θα καταφέρει να τη χαλιναγωγήσει! Μπορεί να κάνει και πυρετό!

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου εδώ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share