Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Πώς θα είναι ο Ιούνιος σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία;;;

29 Μαΐου 2014
Πώς θα είναι ο Ιούνιος σύμφωνα με την Κινέζικη αστρολογία;;;

Όπως έχουμε αναφέρει και στα προηγούμενα άρθρα μας, το έτος, όπως και ο μήνας, για τους Κινέζους ξενικά με την εκάστοτε Νέα Σελήνη. Η Νέα Σελήνη έγινε 28/5, 21:40 ώρα Ελλάδας.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ειδικεύεσαι στην εξομάλυνση των εμποδίων που σου παρουσιάζονται, ωστόσο απρόβλεπτες καταστάσεις αυτού του μήνα είναι αναπόφευκτες και μόνο για μια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκφράσεις τις απόψεις σου και να ακούσεις των άλλων, προτού σε απορροφήσουν τελείως κάποια γεγονότα. Να είσαι ειλικρινής και να ενεργήσεις γρήγορα, αλλά οτιδήποτε κι αν πράξεις να φροντίσεις να μην είναι οριστικό, καθώς έρχονται κι άλλες αλλαγές. Να φροντίσεις να μην αγχώνεσαι για πράγματα που είναι αβέβαιο το όφελος τους για σένα ή όλους όσους είναι γύρω σου.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Η πρακτική πλευρά της φύσης σου συνεχώς αμφισβητείται από την άλλη, αυτήν που υποκύπτει στην ευχαρίστηση και τις απολαύσεις. Η εξισορρόπηση αυτών των δύο όμως είναι ιδιαίτερα σημαντική, προκειμένου να μπορέσεις να έχεις μια υγιή σχέση. Αν το μυαλό σου είναι καρφωμένο σε ένα συγκεκριμένο μοντέλο θα έχεις τη δυνατότητα ή να βρεις κάποιο άτομο που το αντιπροσωπεύει ή να κάνεις μια σοβαρή κουβέντα με το αγαπημένο σου πρόσωπο πάνω γι' αυτό ώστε να προσπαθήσετε να το προσεγγίσετε.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάποια άτομα πιθανόν να σε συμβουλεύσουν να κάνεις ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα αλλά εσύ μάλλον θα τα φρενάρεις, εξηγώντας τους ότι θα κάνεις ό, τι νομίζεις καλύτερο για τον εαυτό σου κι αν τα πράγματα δεν προχωρήσουν, τότε θα φταις μόνο εσύ. Όμως, αν επιτύχεις θα επιβεβαιωθείς για τις σωστές σου αποφάσεις. Έτσι κι αλλιώς εσύ οργανώνεις τα πράγματα με βάση κυρίως την εμπειρία του παρελθόντος κι όχι τον μακροχρόνιο σχεδιασμό που μπορεί για άλλους να θεωρείται καλύτερο αλλά εσένα δεν σου βγήκε παρά μόνο ελάχιστες φορές.
OIKONOMIKA: Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου πιθανόν να βοηθήσεις οικονομικά κάποιο άτομο, χωρίς όμως να θέσεις σε κίνδυνο τα δικά σου συμφέροντα. Ωστόσο, προτού πεις ή κάνεις κάτι, ρώτησε και τη γνώμη του. Ίσως σου εκφράσει κάποια ανησυχία αλλά είναι εξίσου πιθανό να είχε καταλάβει από πριν τι μέλλει γενέσθαι και να ήδη είναι προετοιμασμένο, οπότε να μη χρειάζεται τη συνδρομή σου. Μην βιαστείς να κάνεις καμία κίνηση πριν διερευνήσεις όλες τις εναλλακτικές.


ΒΟΥΒΑΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα από τα αξιοθαύμαστα στοιχεία του χαρακτηριστικά σου είναι να πολεμάς για αυτά που πιστεύεις. Ωστόσο, αυτό το μήνα θα νιώσεις ότι ίσως αγωνιζόσουν για κάτι που πλέον δεν έχει ιδιαίτερη σημασία για σένα γιατί τα συναισθήματά σου δεν είναι τα ίδια πια κι έχεις προχωρήσει παρακάτω. Παρ' όλα αυτά μην κλείνεις την πόρτα σε αυτούς που πιθανόν να έχουν ανάγκη την υποστήριξή σου ή κάποια λόγια ενθάρρυνσης. Κάνε ό, τι νομίζεις καλύτερο για αυτούς γιατί έτσι θα αποκτήσεις και συ την εσωτερική σου γαλήνη. Η ευγένειά σου δίνει το μάθημα σε όλους.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Γενικά έχεις ανοιχτό μυαλό σε θέματα που αφορούν στη σχέση σου, ωστόσο, πρόσφατα, μπορεί να απέρριψες κάποιες προτάσεις ή αρνήθηκες να κάνεις μια συζήτηση με το σύντροφό σου, χωρίς πολλή σκέψη. Ίσως έγινε γιατί αντιμετώπισες κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και ξέρεις που θα καταλήξει ή γιατί προϋπέθετε μια σειρά άλλων πραγμάτων που δεν υπάρχουν. Τώρα όμως αυτό που θα προκύψει είναι διαφορετικό και οφείλεις να δώσεις όλη την προσοχή σου. Μην προσποιηθείς ότι δεν υπάρχει πραγματικό πρόβλημα γιατί τα γεγονότα θα σε διαψεύσουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι πιθανόν ένα άτομο να είναι άδικο απέναντί σου ή να έχει άσχημη συμπεριφορά απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει κι αυτό σε σπρώχνει να φερθείς απερίσκεπτα καθώς πρώτα θα ενεργήσεις και μετά θα σκεφτείς τι έκανες. Παρ' όλα αυτά, θα ήταν σοφό να ερευνήσεις αρχικά τι κρύβεται πίσω από τις ενέργειές του. Ενδεχομένως αυτά που θα μάθεις να σου ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και δεν εκτεθείς. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία και την ανεκτικότητά σου σε κάποιες καταστάσεις.
OIKONOMIKA: Δεν υπάρχει περίπτωση να μη σε επηρεάσουν κάποια ξαφνικά γεγονότα που αναδιαμορφώνουν τις συνθήκες της ζωής ή της καριέρας σου και πρέπει, αν δεν το έχεις κάνει ήδη, να πάρεις λίγο το χρόνο σου και να τα διερευνήσεις λίγο παραπάνω. Πιθανόν να διαπιστώσεις ότι αν και προκαλούν μια αναστάτωση, εντούτοις δίνουν και αρκετές ευκαιρίες που μπορείς να εκμεταλλευτείς και να κάνεις πλέον κάποια οικονομικά πλάνα.


ΤΙΓΡΗ

ΓΕΝΙΚΑ: Υπάρχει μια σύγχυση που επηρεάζει και εσένα και τους γύρω σου αλλά αυτά που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις δεν θα είναι και τόσο δύσκολα όσο νομίζεις. Παράλληλα, ενώ το ένστικτό σου σε διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά, κάποια άτομα του περιβάλλοντός σου αγωνίζονται να τα καταφέρουν γιατί υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζουν. Συζήτησε τις ανησυχίες τους, κάνε προτάσεις πάνω σε αυτά που ξέρεις και τίποτα παραπάνω για την ώρα. Ο μόνος τρόπος για να μάθουν είναι να αντιμετωπίσουν αυτές τις προκλήσεις. Πιθανόν κάποιος συνάδελφος ή φίλος σου να ζητήσει σε μια στιγμή ανάγκης τη βοήθειά σου που σίγουρα θα εκτιμηθεί.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να συζητήσεις ορισμένα κρίσιμα ζητήματα με το σύντροφό σου και να μην τα αναβάλεις συνεχώς γιατί θα επανέρθουν δριμύτερα κατά το τέλος του μήνα. Βρες την κατάλληλη χρονική στιγμή, αφού σου παρέχεται αυτή η δυνατότητα και ασχοληθείτε με το θέμα γρήγορα και αποφασιστικά. Αυτό δε σημαίνει ότι θα λυθεί οριστικά αλλά η στάση σου θα παρακινήσει και το ταίρι σου να το αντιμετωπίσει με σοβαρότητα και θα κερδίσεις το σεβασμό του.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Είναι δική σου η τελική επιλογή από ποιο άτομο και γιατί θα δεχτείς προσφορά ή βοήθεια. Να θυμάσαι όμως ότι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα συμβούν διάφορα σημαντικά γεγονότα που δεν θα μπορέσεις να τα αποφύγεις τα οποία θα αναδιαμορφώσουν και τους γύρω σου και θα επηρεάσουν ως ένα βαθμό τον τρόπο ζωής σου. Συγκέντρωσε όλα τα δεδομένα και βάλε μπροστά την ισχυρή διαίσθησή σου, αφού αυτό σου έβγαινε πάντα, ακόμη και αν οι άλλοι διαφωνούν με τον τρόπο διαχείρισής σου.
ΟIKONOMIKA: Προσπαθείς να λύσεις μόνος/η σου τα προβλήματα και να είσαι αυτάρκης. Ωστόσο, αυτό που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, όχι μόνο απαιτεί βοήθεια, αλλά θα πρέπει να βασιστείς σε ορισμένα άτομα λόγω της πρότερης εμπειρίας τους. Ως εκ τούτου, η υποστήριξή τους είναι απαραίτητη και θα εκτιμήσεις αρκετά την προσπάθειά τους. Μην διστάσεις να δείξεις την ευχαρίστησή σου για την προθυμία και την καλοσύνη τους.


ΛΑΓΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Παρότι δεν είναι του χαρακτήρα σου, μην κρατάς μέσα σου κάτι που είναι σημαντικό να πεις, ακόμα κι αν φοβάσαι γιατί όταν έθιξες ένα καίριο ζήτημα, τελικά παρεξηγήθηκες. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι κάποια από αυτά χρειάζονται προσεκτική σκέψη και ανάλυση και δεν προσφέρονται για ψιλοκουβέντα και ανακοινώσεις. Αν και ορισμένοι περιορισμοί σε εξοργίζουν, εξετάζοντας τα πρόσφατα γεγονότα του παρελθόντος, θα κατανοήσεις ότι σου βγήκαν σε καλό, αφού σε εμπόδισαν από μια βιαστική και απερίσκεπτη ενέργεια.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Πρόσφατα, ήσουν σε θέση να συζητήσεις και να διευθετήσεις κάποια θέματα με το σύντροφό σου και να τελειώσουν κάποια επίμονα προβλήματα ή παρεξηγήσεις. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα, πρόσεξε μήπως ξαφνικές αλλαγές σε βάλουν σε διαδικασία να επανεξετάσεις ή να επαναξιολογήσεις τα πράγματα. Θα πρέπει να επιδείξεις ευελιξία, διαφορετικά να προετοιμαστείς για θυελλώδεις αντιπαραθέσεις με δυσάρεστο αποτέλεσμα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Μην ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για ορισμένα σχέδια που δεν περπάτησαν ή για συνεργασίες με φίλους και στενούς συνεργάτες. Θα πρέπει να σκεφτείς πολύ την κατάσταση και να την εξετάσεις πιο προσεκτικά. Ίσως σκεφτείς ότι το προβλήματα που σου παρουσιάστηκε είναι απλό, ωστόσο προετοιμάσου κατάλληλα γιατί στην πραγματικότητα έχει βαθύτερες ρίζες από ό, τι πίστευες. Αν τα πράγματα δεν πάνε καλά, πιθανόν να ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσεις κάποιους που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που παρουσιάζονται.
OIKONOMIKA: Αυτό το μήνα έχεις κάποιες σημαντικές οικονομικές αποφάσεις να πάρεις ή να ανακοινώσεις. Οι περισσότερες είναι ξεκάθαρες αλλά υπάρχουν μία ή δύο που ακόμα σε προβληματίζουν και γι' αυτό θα τις αναβάλλεις όσο μπορείς. Μην τραβάς όμως πολύ το χρόνο, ειδικά αν θέλεις τα πράγματα να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατόν. Η σωστή τακτική παίζει σημαντικό ρόλο και έχεις το πάνω χέρι να χειριστείς την κατάσταση προς όφελός σου, ακόμα κι αν κάποιοι δυσανασχετήσουν.


ΔΡΑΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα. Ακόμα κι αν κάτι εμφανιστεί, δεν πρέπει να σε αγχώσει. Να προσπαθήσεις να παραμείνεις ήρεμος/η και να σκέφτεσαι θετικά γιατί αν αναστατώνεσαι χωρίς ιδιαίτερο λόγο, η κατάσταση μπορεί να γίνει όντως σοβαρή. Ίσως είναι καιρός να αρχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου και να κάνεις ένα είδος αποτοξίνωσης, ώστε το σώμα σου να ανανεωθεί. Αν τη συνδυάσεις με ξεκούραση και κάποιες επιπλέον ώρες ύπνου, θα δεις ότι μετά θα νιώσεις πολύ καλύτερα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μην σπαταλάς το χρόνο σου προσπαθώντας να πείσεις για ένα ζήτημα το ταίρι σου, ειδικά αν δεν δείχνει καμία πρόθεση να αλλάξει το χαρακτήρα ή τον τρόπο σκέψης του. Άφησε την τύχη να αναλάβει κι εσύ μην αναφέρεις τίποτα για την ώρα. Μείνε στο παρασκήνιο και παρακολούθησε την κατάσταση, ώστε όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσετε,. Ωστόσο, σκέψου το ενδεχόμενο να τερματίσεις αυτή τη σχέση και αναλογίσου αν αξίζει πια να ταλαιπωρείσαι για το συγκεκριμένο άτομο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Πολλοί λένε ότι είναι προτιμότερο να ειπωθεί ένα ψέμα παρά η ωμή αλήθεια που θα μπορούσε να καταρακώσει τα αισθήματα κάποιου ατόμου ή να το πληγώσει, αφήνοντάς του μόνιμο σημάδι. Ίσως αισθάνεσαι ότι έτσι πρέπει να πράξεις κι εσύ αλλά θα αναγκαστείς να αναιρέσεις και ορισμένα δικά σου παρελθοντικά ψέματα. Η άλλη περίπτωση είναι να μην υιοθετήσεις αυτήν την προσέγγιση. Αν το κάνεις όμως, να είσαι προετοιμασμένος/η να αντιμετωπίσεις σοβαρά ένα ζητήματα αξιοπιστίας που θα τεθεί και τότε θα βρεθείς στη μέση και θα πρέπει να επιλέξεις τη μια ή την άλλη πλευρά.
OIKONOMIKA: Είναι καιρός να ασχοληθείς με σοβαρά, αλλά κουραστικά, πρακτικά ή οικονομικά θέματα. Ίσως ελπίζεις να λυθούν μόνα τους ή να τα αναβάλεις ωσότου βρεις έναν έξυπνο τρόπο να τα αντιμετωπίσεις αλλά τα πράγματα έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο που δεν έχεις καμία επιλογή κι αργά ή γρήγορα θα πρέπει να τα διαχειριστείς.


ΦΙΔΙ

ΓΕΝΙΚΑ: Μπορεί να απολαμβάνεις κάποια πράγματα στη ζωή σου αλλά τώρα νιώθεις ότι δεν έχεις την πολυτέλεια του χρόνου για να ασχοληθείς μαζί τους και σκέφτεσαι να τα περικόψεις. Άλλωστε δεν είναι μόνο τα γεγονότα αυτού του μήνα που ζητούν την προσοχή σου αλλά και ορισμένα άλλα που αντιμετώπισες βιαστικά στο παρελθόν. Παρ' όλα αυτά εσύ οφείλεις στον εαυτό σου να τα συνεχίσεις γιατί η θετική ενέργεια και σκέψεις που παίρνεις, θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ό, τι αντιμετωπίζεις.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μερικές φορές οι διαφωνίες με το σύντροφο δεν είναι κάτι σημαντικό, όμως, καλού κακού ερεύνησε τη ρίζα τους και ρώτησε και την άποψη του άλλου. Αν και αυτή η διαδικασία είναι χρονοβόρα, αυτά που θα ακούσεις, θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις την προοπτική σου και θα αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα για ορισμένες αλλαγές. Θα αντιληφτείς, δε, ότι και οι δύο πρέπει να κινηθείτε προς τη συμφιλίωση, αφού έχετε κάνει αμφότεροι κάποια λάθη κι όσο πιο σύντομα γίνει τόσο το καλύτερο για τη σχέση.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Κάνε μια παύση και σκέψου λίγο παραπάνω τα πράγματα, εάν εξακολουθείς να παλεύεις με κάποια γεγονότα που απειλούν κατά κάποιο τρόπο την οικογενειακή ή επαγγελματική σου ηρεμία. Αυτό που φαίνεται μικρό ή και ασήμαντο πιθανόν να προκαλέσει αλλαγές που θα είναι απότομες ή την απώλεια του ελέγχου από την πλευρά σου. Ακόμα κι δε σου αρέσει, θα κάνεις σημαντικές ανακατατάξεις στην εργασία ή τον τρόπο ζωής σου, που θα αξίζουν τον κόπο.
OIKONOMIKA: Είχες κάνει κάποια σχέδια με κάποιο φίλο ή συνάδελφό σου αλλά τα άφησες έτσι και δεν έδωσες πολύ σημασία. Τώρα ήρθε η ώρα να τα βάλεις μπροστά και μην περιμένεις να είναι τέλειες οι συνθήκες για να ξεκινήσεις. Έτσι κι αλλιώς θα υπάρξουν αλλαγές και πιθανότητα συχνές που θα σε αναγκάσουν να τα αναπροσαρμόσεις ή εξαιτίας τους να μην μπορούν εκ των πραγμάτων να γίνουν κάποια πράγματα.


ΑΛΟΓΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Ένα από αυτά που σε εξαγριώνει είναι να σου λένε ότι πρέπει να περιμένεις. Αυτό όμως που πραγματικά σε ενοχλεί είναι κάποιες τύψεις με τις οποίες παλεύεις και ψάχνεις να ξεφύγεις με κάτι που θα απορροφήσει την προσοχή σου. Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές θα σου προκαλέσουν επιπλέον απογοήτευση. Μόνο όταν αρχίσεις να ερευνάς το γιατί νιώθεις έτσι θα καταφέρεις να το ξεπεράσεις. Η υπομονή είναι απαραίτητη αυτό το μήνα γιατί η βιασύνη και η παρόρμηση δεν θα σε βγάλουν πουθενά.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Μία από τις μεγαλύτερες αρετές σου είναι να διαχειρίζεσαι τα δύσκολα θέματα της σχέσης σου και δεν συζητάς μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα. Κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις ακόμα και τα πιο δυσάρεστα θέματα εν τη γενέσει τους κι αν σεβαστείς τις επιθυμίες του συντρόφου σου, ακόμα κι αν είναι αντίθετες από τη δικές σου θα βγει και στη σχέση. Ίσως εσύ δεν το συνειδητοποιείς αλλά ο άλλος θα το αντιληφθεί κι αυτό θα μπορούσε να είναι το κλειδί για να ξεπεραστούν τα προβλήματα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ορισμένα μάλλον ανασφαλή άτομα αποζητούν τη δική σου επιβεβαίωση και στήριξη, όμως είναι πολύ επικίνδυνο να υποσχεθείς διάφορα που δεν μπορείς να τηρήσεις γιατί τόσο εσύ όσο και αυτοί αντιμετωπίζετε αλλαγές που είναι σημαντικές, οπότε δεν μπορούν τα πράγματα να παραμείνουν ως έχουν. Σκέψου πριν προσπαθήσεις να κάνεις το οτιδήποτε γιατί μπορεί να μην ισχύσει και μην επιμείνεις να διατηρήσεις μια κατάσταση με το ζόρι, αφού έτσι κι αλλιώς θα είναι για πολύ λίγο.
OIKONOMIKA: Το σημαντικότερο θέμα σου δεν είναι το τι επιδιώκεις αλλά το πώς θα ξεπεράσεις τα υπάρχοντα εμπόδια που δημιουργούν σύγχυση και καθυστερήσεις. Πάντως σου προσφέρεται η ευκαιρία να επανεξετάσεις συγκεκριμένους οικονομικούς στόχους και τον τρόπο επίτευξής τους, χωρίς να υποστείς σοβαρές απώλειες ή πρόσθετα βάρη. Να θυμάσαι ότι η παράκαμψη κάποιων εμποδίων μπορεί να είναι μια επιλογή, αλλά δεν σημαίνει κιόλας ότι θα επιτύχεις ό, τι περιμένεις.


ΠΡΟΒΑΤΟ

ΓΕΝΙΚΑ: Δεν σε ενοχλούν οι αλλαγές αλλά απεχθάνεσαι όλα τα πρακτικά ζητήματα που τις συνοδεύουν. Συνήθιζες να τα αναβάλεις μέχρι την τελευταία στιγμή και όταν ξενοιάζεις με όλα τα υπόλοιπα, τότε ασχολιόσουν με αυτά. Τώρα όμως θα πρέπει να τα αντιμετωπίσεις γιατί τα χρονικά περιθώρια είναι πολύ μικρά. Το μυστικό είναι να λειτουργήσεις άμεσα και να μην πανικοβληθείς γιατί θα εμφανιστούν και κάποια προβλήματα που θα δοκιμάσουν τα νεύρα σου και μάλιστα ορισμένα από αυτά δε θα σε αφορούν άμεσα. Σε γενικές γραμμές πάντως καλό θα είναι να προετοιμαστείς για ένα δύσκολο μήνα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι αν σου φαίνεται περίεργο, πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζεις σου προσφέρουν την ευκαιρία να φτάσεις στο βάθος κάποιων ανησυχητικών καταστάσεων. Πρέπει όμως να διαθέσεις περισσότερο χρόνο και επιμονή για να καταλήξεις σε μια συνεννόηση στη σχέση σου. Ίσως κάποιοι προσπαθήσουν να σε αποθαρρύνουν και δεν μπορείς να καταλάβεις το γιατί αλλά γρήγορα κάποια στοιχεία που θα αποκαλυφθούν θα αλλάξουν την άποψή σου για τα συγκεκριμένα άτομα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Αυτή την περίοδο, οι συγκρούσεις στην εργασία είναι πολύ συχνές και μερικές φορές έντονες. Αν και φαίνεται ανησυχητικό όλο αυτό, θα γυρίσει υπέρ σου, δεδομένου ότι θα σου ζητηθεί να ξεμπερδέψεις αυτή τη σύγχυση πριν τα θέματα γίνουν χειρότερα. Οι αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις δεν επηρεάζουν μόνο τη ζωή σου αλλά ίσως διαταράξουν και άλλους αλλά δεν είναι τόσο πιεστικές όσο φαίνονται. Όσο κι αν θέλεις να τα αγνοήσεις, αποφύγετέ το και προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα.
OIKONOMIKA: Υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στο να σκέφτεσαι γρήγορα και να ενεργείς άμεσα, το οποίο εσύ κάνεις από τη φύση σου και τελείως αυθόρμητα. Συμμετέχεις σε συμμαχίες, ιδέες ή προσφορές που είναι συναρπαστικές, αλλά θα μπορούσαν να έχουν κάποιο κόστος ή να είναι δύσκολο να διαχωρίσεις τον εαυτό σου. Εξερεύνησε σε βάθος, όχι μόνο για να μάθεις τι δυνατότητες υπάρχουν αλλά και για να αποφύγεις ορισμένες δυσκολίες.


ΠΙΘΗΚΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτόν τον μήνα θα ανακαλύψεις ότι κάποια γεγονότα ίσως έχουν προκαλέσει ισχυρές αλλαγές ή σηματοδοτούν το κλείσιμο ενός κύκλου. Παρότι δεν έχεις κάτι χειροπιαστό για να βασιστείς, νιώθεις ότι αν είναι να αντιμετωπιστούν σωστά, θα πρέπει να ανοίξεις το στόμα σου και να μιλήσεις. Και αυτό θα πρέπει να κάνεις γιατί μόνο έτσι θα εκτονωθεί η πίεση που θα σου ασκηθεί. Επίσης, κάποιες αλλαγές, δραστηριότητες ή βελτιώσεις θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου. Δες τη ζωή σου από μια άλλη οπτική γωνία και πιάσε κάποια πράγματα από την αρχή. Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Συχνά ενθαρρύνεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να αφήσει πίσω του το παρελθόν, είτε πρόκειται για κακές συνήθειες ή για αρνητικές καταστάσεις. Ωστόσο, τα γεγονότα ίσως σε αναγκάσουν να κάνεις κι εσύ το ίδιο αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμος/η. Στην πραγματικότητα, έχει κολλήσει σε κάποια άσχημη στιγμή και αυτό είναι έκπληξη τόσο για σένα όσο και για το άλλο άτομο. Ίσως μετά από μια τέτοια προσωπική εμπειρία, να αλλάξεις τις απόψεις σου για το μέλλον της σχέσης.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Συνήθως αντιμετωπίζεις γρήγορα σύνθετα θέματα. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αυτό με το οποίο έχεις να κάνεις είναι πολύπλοκο και είναι καλύτερα να το δεις με προσοχή. Όσο δελεαστικό και αν είναι να βρεις ένα σύντομο τρόπο να τα διαχειριστείς, θα προκαλέσεις προβλήματα στο μέλλον. Ίσως αρχικά παρουσιαστούν κάποια πλεονεκτήματα αλλά στην πάροδο του χρόνου οι αρνητικές επιπτώσεις, πιθανόν να επηρεάσουν όχι μόνο εσένα αλλά και τους δικούς σου ανθρώπους. Στάθμισε τα υπέρ και τα κατά πριν κάνεις οτιδήποτε.
OIKONOMIKA: Ορισμένες καταστάσεις που αφορούν στα οικονομικά σου δεν μπορούν να συνεχίσουν ως έχουν και δε σου πάει η καρδιά να μην παλέψεις για να τις σώσεις. Το θέμα όμως είναι να βρεις ποιός είναι υπεύθυνος για τι, κάποια να λύσεις πρακτικά θέματα ή να καταλάβεις την ανάγκη να γίνουν αλλαγές και όχι το αν η συγκεκριμένη κατάσταση θα συνεχίσει να υπάρχει και στο μέλλον. Εστίασε σε αυτά για να τα βελτιώσεις και θα εκπλαγείς με το πόσο εύκολα θα ξεκαθαριστούν όλα.


ΠΕΤΕΙΝΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Ενώ εσύ θα χειριστείς επιδέξια τις εξαιρετικά δύσκολες καταστάσεις που θα προκύψουν, ορισμένα δικά σου και λιγότερο δυνατά άτομα είναι συγκλονισμένα. Συζήτησε μαζί τους ανοιχτά τη φύση των προβλημάτων, τις δικές σου ή δικές τους ανησυχίες και όχι μόνο θα ξεπεράσετε τα διλήμματα, αλλά θα μάθετε κιόλας κάτι από τη διαδικασία. Όταν κάποιος αντιλαμβάνεται την αιτία και τη φύση των πραγμάτων, ο φόβος για το άγνωστο μετριάζεται και μπορεί να οδεύσει πλέον στην πρόοδο και τη βελτίωση. Και είναι πολύ σημαντικό να μη ζεις με φόβο. Από την άλλη πλευρά, θα μπορούσες να βοηθήσεις ώστε να κατανοήσουν καλύτερα την κατάσταση με βάση τις προσωπικές σου εμπειρίες.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Το να υιοθετήσεις κάποιες αλλαγές θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και θα επιφέρει ισορροπία στη σχέση σου γιατί λοιπόν δεν τις αγκαλιάζεις και δεν προσπαθείς να τις εφαρμόσεις και αντ' αυτού τις μάχεσαι; Μπορεί να μην λειτουργήσουν με την πρώτη φορά αλλά με αποφασιστικότητα, αφοσίωση, και υπομονή, τελικά θα καταφέρεις να επιφέρεις τη βελτίωση. Ίσως χρειάζεται να οργανώσεις μια ρομαντική ατμόσφαιρα για τους δυο σας.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Η λέξη «τύχη» μπορεί να είναι πολύ σημαντική για σένα, και τα γεγονότα που θα συμβούν κατά τη διάρκεια αυτού του μήνα σε επιβεβαιώνουν, δείχνοντας ότι πρέπει να εξερευνήσεις ό, τι έρχεται το δρόμο σου, αλλιώς θα αρνηθείς κάτι πολύ όμορφο για τη ζωή σου. Όσο χαζό κι αν φαίνεται πες «ναι» σε ό, τι εμφανίζεται και μετά ρώτησε το τι και πως. Θα εκπλαγείς από ιδέες και προσφορές που θα σου γίνουν, όμως πάρε το χρόνο σου και επέλεξε αυτά που είναι μέσα στις δυνατότητές σου.
OIKONOMIKA: Συνήθως, κάνεις ό, τι μπορείς για να βοηθήσεις κάποιο μέλος της οικογένειας ή το σύντροφό σου με τα οικονομικά τους προβλήματα, όμως τώρα, όχι μόνο το θεωρείς λάθος αλλά νιώθεις ότι πρέπει να επιλύσουν μόνοι τους ορισμένα από αυτά που αντιμετωπίζουν. Αγνόησε τα αισθήματα ενοχής και άφησέ τους να κάνουν ό, τι χρειάζεται, χωρίς να παρέμβεις. Άμα τους βοηθάς συνέχεια δεν θα μάθουν ποτέ να στέκονται στα πόδια τους και να φροντίζουν τον εαυτό τους.

ΣΚΥΛΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Μη χάνεις χρόνο αναλύοντας τι θα μπορούσε να κρύβεται πίσω από τα γεγονότα που ταρακούνησαν τον κόσμο σου. Σύντομα θα δεις ότι όποια κι αν ήταν η αιτία, εσένα θα σου βγουν σε καλό και θα σου φέρουν διάφορες ευκαιρίες. Ακόμα και οι πιο απίθανες καταστάσεις μπορεί να γυρίσουν υπέρ σου. Σε κάποιες περιπτώσεις, θα ζητήσεις και να λάβεις την υποστήριξη κάποιου ατόμου ενώ είναι εξίσου πιθανό μια λαμπρή λύση να εμφανιστεί από κει που δεν το περίμενες, σαν από θαύμα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Ακόμα κι αν θέλεις να παρέμβεις σε κάποιο ζήτημα του αγαπημένου σου προσώπου, μην το κάνεις γιατί όσο απλή κι αν φαίνεται η κατάσταση ή πάει πολύ πίσω στο παρελθόν είτε είναι πιο περίπλοκη από ό, τι έχεις συνειδητοποιήσει. Ως εκ τούτου, μείνε εντελώς μακριά κι μην το συζητήσεις με κανέναν άλλο. Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις πότε και τι πρέπει να αναφέρεις στον οποιοδήποτε. Παρατήρησε από κοντινή απόσταση τις εξελίξεις μέχρι να ζητηθεί η άποψή σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Έχεις επωφεληθεί από τις πρόσφατες εξελίξεις στα επαγγελματικά σου και θα επικεντρωθείς στη διερεύνηση όποιας ευκαιρίας έρχεται στο δρόμο σου, ακόμα και υπό την μορφή τυχόν εκπλήξεων ή ανατροπών. Αν είναι δυνατόν, κάνε κάποια πλάνα και μην πηγαίνεις στα τυφλά. Αν και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τη φύση σου, θα κάνει τη ζωή σου ευκολότερη.
OIKONOMIKA: Θα αμφισβητήσεις την ορθότητά μίας οικονομικής συμφωνίας που είχες κάνει πριν καιρό. Ωστόσο, επειδή τα πράγματα κινούνται γρήγορα, καλό θα ήταν να συζητήσεις το θέμα σου με κάποιον που γνωρίζει τα πράγματα πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση. Προφανώς πρέπει να προασπίσεις τα συμφέροντά σου γι' αυτό έχεις κάθε δικαίωμα να μάθεις τι θα γίνει σε κάθε περίπτωση γιατί αν κάτι δεν πάει καλά, εσύ θα βιώσεις την απώλεια.


ΧΟΙΡΟΣ

ΓΕΝΙΚΑ: Αυτό το μήνα ίσως πρέπει να δώσεις περισσότερο προσοχή στην υγεία σου γιατί σε γενικές γραμμές είναι καλή αλλά είναι πιθανό να προκύψει κάποιο πρόβλημα με τη μέση ή τα γόνατά σου. Η κατάσταση θα μπορούσε να γίνει πιο σοβαρή για εκείνους που έχουν παραπάνω βάρος. Γι' αυτό είναι μια καλή ευκαιρία να αρχίσεις να προσέχεις τη διατροφή σου για να βελτιώσεις τη σωματική σου κατάσταση και μη σκεφτείς ότι τώρα είναι πολύ αργά. Υιοθετώντας μια θετική στάση, θα σε βοηθήσει να έχεις γρήγορα αποτελέσματα.
ΣΧΕΣΕΙΣ: Φυσικό είναι να μην είσαι ευχαριστημένος/η από κάποια γεγονότα ή από τις κινήσεις κάποιου ατόμου που εμφανίζεται και αναστατώνει τη ζωή σου. Όσο ενοχλητικό κι αν σου φαίνεται, πρέπει να αποδεχτείς ότι τα πράγματα αλλάζουν με ταχείς ρυθμούς και αυτά που βιώνεις είναι κάποια φαινόμενα και δεν θα διαρκέσουν για πάντα. Έτσι, αντί να παραμένεις θεατής, κάνε το άλμα και ξεκίνα να ψάχνεις για το καλύτερο. Όσο περισσότερο αναζητάς, τόσο πιο γρήγορα θα βρεις το πρόσωπο που θα αλλάξει την προσωπική σου ζωή.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: Ξεκινάς το μήνα σου με διάφορες συζητήσεις που αφορούν σε πρακτικά ζητήματα, οικονομικά ή μακροπρόθεσμους στόχους. Ενώ μερικά θα είναι εύκολο να τα επιλύσεις μέχρι το τέλος του μήνα, άλλα εξελίσσονται συνεχώς και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επανεξετάσεις ή και να εγκαταλείψεις μια υπάρχουσα κατάσταση. Αξίζει όμως να τα διερευνήσεις κι ίσως σύντομα να καταφέρεις να τα αποδεχτείς.
OIKONOMIKA: Ο προγραμματισμός μπορεί να είναι αρετή, αλλά εσύ τον βρίσκεις πολύ περιοριστικό. Συμμάζεψε το μυαλό σου όμως και στη συνέχεια διερεύνησε τις επιλογές που παρουσιάζονται μπροστά σου. Όσο κι αν φαίνονται συναρπαστικές, απόφυγε να δεσμευτείς, αφού θα εμφανιστεί κάτι καλύτερο την ερχόμενη περίοδο. Αν ξέρεις πώς να παίξεις τα χαρτιά σου σωστά, θα φτάσεις πιο κοντά στην επιτυχία.

astrology,gr

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share