Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 24/05/2014 by F’Ariel!

24 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 24/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Σάββατο πρωί, πουρνό-πουρνό που λέμε, όμως δεν έχει σημασία, αφού το πρωινό αυτό μου και σας ανήκει!!! Εδώ και μέρες τραγουδώ το "Love Never Felt So Good" - Michael Jackson με Justin.. τι τέλειο τραγούδι, τι ωραίοι στοίχοι, τι τέλειες φωνές..

Πόσο συγκινούμαι, αφού ένας από τους καλύτερους μουσικούς καλλιτέχνες χρειάστηκε να φύγει τόσο νωρίς, ενώ
είχε ακόμα να μας προσφέρει απίστευτες μελωδίες! Κρίμα, γιατί με αυτόν μεγαλώσαμε, μάθαμε τη μουσική, χορέψαμε το πρώτο μας χορό, ερωτευθήκαμε, χωρίσαμε, κάθε τι που μας έχει συμβεί, υπάρχει και ένα τραγούδι του από πίσω!

Ας του κάνουμε τη τιμή, να ξανά ακούσουμε αυτό το τραγούδι, δυνατά, να κοιτάξουμε ψιλά τον ουρανό, να σηκώσουμε τα χέρια και να τραγουδήσουμε με όλη μας τη ψυχή! Τι ωραίο συναίσθημα, τι ανακούφιση, τη γαλήνη και χαρά.. Ναι, τόσο ξαφνικά και τόσο απλά..!! .."Love Never Felt So Good.."

..και ας μη νιώθω έτσι, δε πειράζει, θα φτιάξω μόνη μου ατμόσφαιρα και θα χαμογελάσω, σα να είναι όλα τέλεια στη ζωή μου, σα να ερωτεύθηκα εχθές, γιατί αυτό θα ήθελε και εκείνος..

Ο χορός, το τραγούδι, η μουσική, η ζωή μου όλη! Το οξυγόνο μου! Δε μπορώ να υπάρξω στο πλανήτη αυτόν, δίχως τη παρέα τους! Δε θέλω να υπάρχω, αν χαθούν και αυτά. Το δικό μου νόημα, η δική μου πηγή θετικής ενέργειας, το δικό μου στοιχείο.. Ακόμα και με μαγκούρα, πάλι θα κουνιέμαι.. χα χα .. γιατί έτσι μου αρέσει..

Καλό ΣΚ ξωτικούλια μου...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share