Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 17/6 by F’Ariel!

17 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 17/6 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Και να θέλω να κοιμηθώ, δε μπορώ, αφού η κουκουβάγια κατοικεί μόνιμα μέσα μου και μόλις ξημερώσει, αυτό ήταν! Το ρολόι ας λέει ότι θέλει. Χάραξε έξω, το μάτι άνοιξε! Τι απόλαυση που είναι ο Ήλιος, ο καταγάλανος ουρανός,. Μου δίνουν τόση θετική ενέργεια, που η σκέψη μου
ταξιδεύει στα λουλούδια μου, που προσμένουν με αγωνία, να τα φροντίσω, να τα περιποιηθώ, να τους μιλήσω, να τους τραγουδήσω και φυσικά να τα θαυμάσω, στο τέλος, για την ομορφιά τους..

Το ανέλπιστο, η Ορχιδέα που έζησε ένα ολόκληρο χρόνο έξω στη βεράντα, βίωσε και ένα μέτριο χειμώνα θα έλεγα, όμως εκεί που ήμουν σίγουρη, ότι θα με εγκαταλείψει η παρέα της, ξαφνικά γέμισε με άνθη και μου φωνάζει, εδώ είμαι, αγάπησέ με περισσότερο!
Οι φραουλίτσες μου, τι ομορφιά και τι γλύκα θα μου δώσουν στη συνέχεια..

Welcome to the Jungle.. έτσι λέω στους φίλους μου, όποτε με επισκέπτονται και ας ζω σε διαμέρισμα, σε πολυκατοικία, έχω και εγώ το μυστικό μου χώρο, εκείνο το μαγικό που χάνεσαι, μέσα στο καταπράσινο, στα δέντρα και τα λουλούδια και ας είναι μια ανάσα από το κέντρο, όλα μια ιδέα είναι!!

Μπορεί ο καιρός να μας κάνει κόνξες όμως, δε πειράζει! Φυτέψτε λουλούδια παντού! Το πράσινο φέρνει καθαρό οξυγόνο, αναζωογονεί το πνεύμα, ομορφαίνει τη ζωή μας και έχουν και αυτά τα πουλάκια, κάπου να πάνε, να καθίσουν, να μας σιγώ κελαηδήσουν εκείνη της τόσο γλυκιά καλημέρα.. Αξίζει το κόπο..



Κριός
Με το καλημέρα σας, θα ξυπνήσετε παρέα με τον άλλον σας εαυτό και σήμερα ειδικά θα κάνετε πράγματα λίγο τρελά, λίγο extreme, πάντως η περιπέτεια που είναι και το στοιχείο σας, ξανά χτυπά! Βέβαια, δε θα βρείτε καμία συμπαράσταση, αντιθέτως θα σας τη πέσουν οι δικοί σας άνθρωποι και θα προσπαθήσουν να σας συνεφέρουν! Τι απόφαση πήρατε έτσι ξαφνικά..??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share