Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κρυφές Φαντασιώσεις.. ο Ποσειδώνας τα φταίει όλα.. by F’Ariel!

9 Μαΐου 2014
Κρυφές Φαντασιώσεις.. ο Ποσειδώνας τα φταίει όλα.. by F’Ariel!

Το ξέρατε, ότι για εκείνες τις σκέψεις τις άκρως πονηρές και καυτές, για εκείνα τα ένοχα μυστικά που κρύβει ο καθένας μέσα του, για τα ανεκπλήρωτα πάθη, που τα συνοδεύουν κρυφά συναισθήματα, τις καυτές βαριές ανάσες, τα φταίει εκείνος ο
Θεός Ποσειδώνας?

Φαντασιώσεις, όλοι τις έχουμε, όλοι τις κάνουμε, το θέμα είναι ποιος τις πραγματοποιεί!!! Οι τολμηροί της παρέας φαντάζομαι όμως δε νομίζω να το παραδέχονται, ούτε στον ίδιο τους τον εαυτό!! Ντροπή μεγάλη..

Υπάρχουν πολλά είδη φαντασιώσεων, όλες όμως έχουν τη τάση φυγής ως βάση και η αλήθεια είναι ότι είναι μια αυταπάτη. Συνήθως έχει δυο μορφές, τη νοητική και τη σωματική.

Οι συνήθειες που μπορεί να έχει κανείς, για να ξεφεύγει από τη πραγματικότητα, να ταξιδεύει το μυαλό, μπορεί να είναι μια ταινία, ένα βιβλίο, ακόμα και τα ναρκωτικά! Ο Ποσειδώνας, θα καθορίσει, για το τέλος, αφού αυτός σκανδαλίζει το καθένα από εμάς, μας στέλνει εκείνη τη μαγική του ενέργεια και ξεφεύγουμε, μια φορά το τόσο.. ή συνέχεια..!!

Ανάλογα το που βρίσκεται ο καθένας ζωδιακά, συμβαίνουν και τα παράξενα..

Δηλαδή..

Τα Ζώδια της Φωτιάς, Κριοί, Λέοντες και οι Τοξότες, έχουν έντονες φαντασιώσεις, όπως και διαίσθηση! Μέσω του δυνατού σεξ, αποζητούν και αποκτούν μια υπερ-δύναμη, γίνονται αυταρχικοί και πολύ σκληροί!
*Τους φαντάζομαι με ένα μαστίγιο στο χέρι!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share