Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τα Ζώδια σήμερα 09/05/2014 by F’Ariel!

9 Μαΐου 2014
Τα Ζώδια σήμερα 09/05/2014 by F’Ariel!

Καλημέρα αγαπητά μου ξωτικά! Παρασκευή σήμερα, τόλμησα και πήρα μια μέρα άδεια, να τη κολλήσω με το ΣΚ, να κάνω και εγώ τριήμερο! Εννοείται ότι υπάρχει αιτία και πολύ βασική μάλιστα, τα γενέθλιά μου! Σκέφτομαι, θα φτιάξω μια Τούρτα, με τα χεράκια μου, τώρα που έχω πάρει και το κολάι, θα ανοίξω εκείνο το περιοδικό με τα Γλυκά Μυστικά, θα του μιλήσω και θα μου αποκαλύψει αυτά που θέλω να μάθω! Εκείνο το Cheesecake Mars, καταπληκτική συνταγή, γλυκό δυναμίτης!! Αξίζει όμως το κόπο γιατί το ξωτικό και η σοκολάτα, έχουν μια πολύ στενή σχέση!!

Λέω να φτιάξω και εκείνο το Μπανόφι, μεγάλη αδυναμία! Μπανάνα, κανταΐφι και σοκολάτα… σκέτη κόλαση!! Έχω και μάρτυρες!!

Αύριο το πρωί, με το που θα ξυπνήσω, θα φορέσω το καπέλο εκείνο του σεφ, θα βάλω και τη ποδιά μου, μαλλιά μαζεμένα στον αέρα, κλείνω μύτη και βουτάω στη σοκολάτα, από τη κορυφή ως τα νύχια! Μέχρι να φτιάξω το γλυκό, ίσως να έχω πάρει και 2-3 κιλά για πλάκα, αφού το δάχτυλο δε ξεκολλά.. χα χα ..!!
Το σχήμα ποτέ δε μου πετυχαίνει, αφού οι αληθινοί σεφ φίλοι μου, με κοροϊδεύουν και γελούν, όμως παιδιά, η προσπάθεια μετράει και η γεύση πάνω από όλα..!!
Καμιά ιδέα πιο extreme..?? Τώρα που το σκέφτομαι υπάρχουν και άλλες τούρτες, όμως εκεί θα πρέπει να κάνω γενική καθαριότητα, όχι μόνο τη κουζίνα, αλλά όλο το σπίτι, αφού η μάχη θα είναι μεγάλη…

Άσε του χρόνου, που θα είμαι πιο μεγάλη..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

 

Ζώδια

Ροή ειδήσεων

Share