Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

YFSF: Αλλαγές στο show μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα!

Τα πάνω κάτω!

12 Μαρτίου 2021 17:30
YFSF: Αλλαγές στο show μετά την αποχώρηση του Κώστα Δόξα!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Δόξας, την προηγούμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το YFSF και έτσι, σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, πρόκειται να δούμε σημαντικές αλλαγές να γίνονται στο αγαπημένο show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1.

Παρόλο που το επεισόδιο της Κυριακής του YFSF θα προβληθεί κανονικά, δεν είναι σίγουρο εάν θα δούμε επεισόδιο την επόμενη εβδομάδα, καθώς εντοπίστηκε ακόμα ένα κρούσμα κορωνοϊού. Ωστόσο, τι πρόκειται να αλλάξει μετά την αποχώρηση του τραγουδιστή;

YFSF αλλαγές

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο YFSF

Συγκεκριμένα, η αποχώρηση του Κώστα Δόξα δημιούργησε ένα κενό στο show, το οποίο θα καλυφθεί, μάλλον, με την εμφάνιση ενός guest καλεσμένου κάθε εβδομάδα, από τους προηγούμενους κύκλους.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

YFSF - Δικηγόρος Κώστα Δόξα: "Εξαναγκάστηκε να αποχωρήσει από το show"

Συνεχίζονται οι εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες που υπάρχουν για τον Κώστα Δόξα από την πρώην γυναίκα του Μαρία Δεληθανάση ότι την είχε χτυπήσει αρκετές φορές. Σημειώνεται ότι και ο ίδιος πρόσφατα έδωσε την δική του εκδοχή σχετικά με το τι του έχει κάνει η πρώην γυναίκα του στο παρελθόν όπως ότι τον είχε χτυπήσει και εκείνη.

Όμως ο δικηγόρος του τραγουδιστή μέσα από πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε την απόφαση που έγινε για την αποχώρηση του από το Your Face Sounds Familiar.

Συνεχίζονται οι εξελίξεις με τον Κώστα Δόξα.

Η αποχώρηση από το Your Face Sounds Familiar

Αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε από το YFSF ο Κώστας Δόξας που κατηγορείται από την πρώην σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία άφησε ο δικηγόρος του, Σπύρος Δημητρίου. Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή τόνισε επίσης ότι στην πορεία θα έρθουν στο φως λεπτομέρειες για την υπόθεση που θα μας εκπλήξουν.

Μιλώντας στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο δικηγόρος του έκανε λόγο για εξαναγκασμό του κ. Δόξα σε οικειοθελή αποχώρηση από το YFSF και ξεκαθάρισε πως δε θα διστάσει να κινηθεί νομικά αν διαπιστώσει οποιαδήποτε αδικία σε βάρος του. «Για λόγους ακατανόητους το κανάλι είναι σαν να συντάσσεται με την καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του κυρίου …. χωρίς να έχει ψάξει την άλλη πλευρά.

Η σύμβαση του κυρίου (….) με το συγκεκριμένο show είναι ακόμα σε ισχύ, δεν έχει λήξει απλά απ΄όσο καταλαβαίνω εξαναγκάστηκε σε μια οικειοθελή αποχώρηση. Αυτό θα ερευνηθεί νομικά σε βάθος προκειμένου να δω τι ενέργειες θα κάνω για να αποκατασταθεί είτε η επαγγελματική του δραστηριότητα ή μια τυχόν αποζημίωσή του. Δε θα μείνει έτσι αυτό το περιστατικό. Προβλέπονται και αυτά νομικά σαν διαδικασίες.

Η αποχώρηση του από το σόου.

Δε σημαίνει τίποτα ότι ίσως εξαναγκάζεται να δηλώσει τέτοια πράγματα. Προφανώς έγινε συνεννόηση. το θέμα είναι αν αυτή η συνεννόηση είναι νομικά έγκυρη από τον εργοδότη. Αν διαπιστώσω ότι έχει αδικηθεί θα κινηθούμε νομικά. Σε τέτοιες περιπτώσεις αν δεν εξεταστεί το ζήτημα από τη δικαιοσύνη δε μπορούν να επιβάλλονται τέτοιες ποινές σε ανθρώπους ούτε διασυρμοί ούτε τίποτα.

Αν δεν ήταν σοκαριστικές οι εικόνες δε θα ήμουν εδώ και δε θα χρειαζόταν υπεράσπιση. Πρέπει να ακουστεί και η άλλη πλευρά, τα στοιχεία είναι πάρα πολλά. Συγκεντρώνονται ακόμα και αν συνεχίσετε να την παρακολουθείτε να είστε σίγουροι ότι θα εκπλαγείτε» ανέφερε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή.

Δείτε το βίντεο:

 

Your Face Sounds Familiar

Ροή ειδήσεων

Share