Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

YFSF: Τι νούμερα έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στον Ant1;

Εκπλήξεις και ανατροπές!

22 Απριλίου 2019 09:30
YFSF: Τι νούμερα έκανε η Μαρία Μπεκατώρου στον Ant1;

Έχουμε πραγματικές εκπλήξεις στην prime time για εχθές, Κυριακή 21 Απριλίου! Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε η Μαρία Μπεκατώρου και το YFSF στον Ant1;

Γενικά, η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 είναι μια πραγματική έκπληξη για το κανάλι αλλά... κατάφερε να τους αφήσει με το στόμα ανοιχτό για ακόμα μια φορά;

Χθες όμως τα νούμερα του δεν ήταν αυτά που θα λέγαμε ότι είναι συγκλονιστικά.

Το format του ΑΝΤ1 προφανώς τερματίζει πρώτο αλλά με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 20,3!

Συνήθως είναι πολύ παραπάνω και επίσης τα νούμερα του είναι στα 23 με 25%

Η Μαρία Μπεκατώρου ξεκινάει χαμηλά με 12,2 13,9 μετά πηγαίνει κατευθείαν 20,4 22,5 19,7 19,9 19,3 19,5 16,1 19,6 23,24,0 25,1 20,0 26,0 20,0 απέναντι ο ανταγωνισμός, το Survivor Ελλάδα Τουρκία στον ΣΚΑΙ κάνει πολύ καλό νούμερο αυτή τη φορά στο δυναμικό κοινό στο 15,7!

Πηγή: youweekly.gr

Μαρία Μπεκατώρου: «Για να κάνω παιδί...»

Την απολαμβάνουμε για μια ακόμη τηλεοπτική σεζόν τόσο στο πολύ επιτυχημένο YFSF όσο και στο απογευματινό τηλεπαιχνίδι «Still Standing».

Η υπερταλαντούχα Μαρία Μπεκατώρου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της για τα 25 χρόνια τηλεοπτικής καριέρας αλλά για το κεφάλαιο «παιδί».

Τι γεύση σου έχουν αφήσει αυτά τα 25 χρόνια καριέρας;

«Όλες οι συνεργασίες μου, από το Τηλεάστυ μέχρι τον ΑΝΤ1, ήταν υπέροχες. Είχα την τύχη να δουλέψω με ανθρώπους που με αγαπούσαν και περνούσα ωραία. Είχα ελευθερία κινήσεων και λόγου, με αντιμετώπιζαν με σεβασμό, μου έδειχναν εμπιστοσύνη και με στήριζαν»! "Θέλουμε παιδί αλλά… τα πολλά φάρμακα…" Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου!

Είσαι πολλά χρόνια με τον άντρα σου. Έχεις πάρει στοιχεία από το χαρακτήρα του;
«Εννοείται. Ο Αντώνης δεν υπάρχει περίπτωση να κριτικάρει τους άλλους. Δεν θα σχολιάσει ποτέ ούτε την εμφάνιση ούτε τη συμπεριφορά τους. Πλέον δεν το κάνω ούτε εγώ. Και το βασικότερο, με έβαλε στη διαδικασία να μην ασχολούμαι με ανθρώπους και καταστάσεις που δεν αξίζουν»



Έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος σας;

«Όχι, πότε. Έχουμε περάσει περιόδους γκρίνιας και μουρμούρας, αλλά να τσακωθούμε και να μη μιλιόμαστε για μέρες, όχι»

Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να υιοθετήσεις παιδί;

«Όχι. Δεν έχω φτάσει στο σημείο να σκεφτώ κάτι τέτοιο, ίσως γιατί πιστεύω ότι ακόμη μπορεί να υπάρχουν ελπίδες για να κάνω παιδί», εξομολογείται η όμορφη παρουσιάστρια στο περιοδικό Celebrity.

 

Your Face Sounds Familiar

Ροή ειδήσεων

Share