Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

YFSF: Η τρομερή μεταμφίεση της Κατερίνας Στικούδη ως Κάιλι Μινόγκ! - Η επική ατάκα από τον Δημήτρη Σταρόβα!

Αναστάτωσε τους πάντες!

15 Απριλίου 2019 09:08
YFSF: Η τρομερή μεταμφίεση της Κατερίνας Στικούδη ως Κάιλι Μινόγκ! - Η επική ατάκα από τον Δημήτρη Σταρόβα!

Η Κατερίνα Στικούδη μεταμφιέστηκε σε Κάιλι Μινόγκ στο χθεσινό YFSF του ΑΝΤ1 και προκάλεσε πανικό! Τι της είπε ο Δημήτρης Σταρόβας;

Η τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή!

Η Κατερίνα Στικούδη, λοιπόν, έκανε μία σούπερ σέξι εμφάνιση ως Κάιλι Μινόνγκ και ερμήνευσε το «Can't Get You Out Of My Head», ξεσηκώνοντας και παίρνοντας άκρως θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Ωστόσο ο Δημήτρης Σταρόβας ήταν εκείνος που έδωσε μία απίθανη ατάκα: «Θα σας πως ένα ρητό που μου αρέσει και λέω:

Οι ψηλές είναι για την παρέλαση και οι κοντές για το κρεβάτι».

Δείτε το βίντεο:

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Κατερίνα Στικούδη μας αφήνει με ανοιχτό το στόμα, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την συγκλονιστική εμφάνιση ως Κοντσίτα!

Πηγή: youweekly.gr

Kατερίνα Στικούδη: Aποκαλύπτει πως γνωρίστηκε με τον σύζυγό της!

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε μία τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha.

Η αποκάλυψη για τη γνωριμία τους. Μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για την τραγουδίστρια! Διαβάστε εδώ: Κατερίνα Στικούδη: Μιλάει για τις γυναίκες και για τη...''γυμνή αλήθεια'' της
«Γνωριστήκαμε όταν έκανα το “Mega Star” που ήρθε σαν καλεσμένος. Κοίτα, πόσο γλυκός είναι… Κατερίνα Στικούδη: Η απίστευτη αποκάλυψη για τον γάμο της!

Όλα μου έκαναν το κλικ! Επιβλητικός, ωραία παρουσία, χαμόγελα, ωραία ενέργεια. Το πρωί να ξυπνά και να ‘ναι χαρούμενος και να με κάνει και εμένα να χαμογελάω», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Στικούδη.

Δείτε το βίντεο:

 

Your Face Sounds Familiar

Ροή ειδήσεων

Share