Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

YFSF: H Μιμή Ντενίση δεν θα βρίσκεται στην καρέκλα των κριτών! Ποια παίρνει τη θέση της;

Αυτή την Κυριακή δεν θα τη δούμε!

23 Μαρτίου 2019 20:46
YFSF: H Μιμή Ντενίση δεν θα βρίσκεται στην καρέκλα των κριτών! Ποια παίρνει τη θέση της;

Με περισσότερες ανατρεπτικές εμφανίσεις, το «Your Face Sounds Familiar», έρχεται και αυτή την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στις 20:45, και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ.

Η σταθερή αξία του «Your Face Sounds Familiar», η οικοδέσποινα Μαρία Μπεκατώρου, τα μέλη της κριτικής επιτροπής, Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης παρέα εκτάκτως με την Μπέτυ Μαγγίρα στη θέση της Μιμής Ντενίση η οποία απουσιάζει στις ΗΠΑ καλεσμένη στον ΟΗΕ καθώς, και οι δέκα ταλαντούχοι παίκτες ετοιμάζονται να μας χαρίσουν και αυτή την Κυριακή κορυφαίες στιγμές στο υπερσύγχρονο πλατό του «Your Face Sounds Familiar» με ένα… buzzer πιο απρόβλεπτο από ποτέ
Οι μεταμορφώσεις που θα απολαύσουμε αυτή την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο 9Ο σόου του «Your Face Sounds Familiar», είναι (αλφαβητικά):

Αργύρης Αγγέλου: Britney Spears
Ευθύμης Ζησάκης: Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Μελίνα Μακρή: Evanescence
Βαγγέλης Παναγόπουλος: The Cure
Κατερίνα Στικούδη: Ελεονώρα Ζουγανέλη
Ίαν Στρατής: Τέρης Χρυσός
Πασχάλης Τσαρούχας: Johnny Cash
Εύα Τσάχρα: Νατάσα Θεοδωρίδου
Ελένη Φιλίνη: Ρένα Βλαχοπούλου
Χρύσπα: Mary Poppins

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» διατηρεί τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα και δίνει την ευκαιρία στο νικητή διαγωνιζόμενο κάθε επεισοδίου να προσφέρει χρήματα στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του.

Δες τις φωτογραφίες:

Μαρία Μπεκατώρου: Το δημόσιο ευχαριστώ της παρουσιάστριας - "Δεν μπορώ να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω!

Το τηλεοπτικό κοινό της είπε... "Your face sounds familiar" κι αυτή απάντησε!

Είναι από τα δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 μιας και για μια ακόμη χρονιά σκίζει στις τηλεθεάσεις! Τη Κυριακή που μας πέρασε είδαμε τη πολυπόθητη πρεμιέρα του "Your Face Sounds Familiar".

Το σόου επέστρεψε φαναρά ανανεωμένο και η παρουσιάστρια, Μαρία Μπεκατώρου, θέλησε να πει ένα δημόσιο ευχαριστώ σε όλους όσους φρόντισαν να τη στηρίξουν.

Έτσι, η ξανθιά παρουσιάστρια μοιράστηκε τα πρώτα συναισθήματά της με τα παρακάτω λόγια: "Αγαπημένοι μου σας ευχαριστώ όλους τόσο πολύ που αγκαλιάσατε τόσο θερμά το ολοκαίνουργιο @yfsf_ant1 μας !!Ειναι συγκινητική η αγάπη σας .Δεν μπορώ να περιγράψω όλα αυτά που νιώθω .Σκληρή δουλειά από πολλούς ανθρώπους για το αποτέλεσμα που είδατε εχθές το βράδυ .Και θα συνεχίζουμε να σας εκπλήσσουμε ευχάριστα κάθε Κυριακή !! Μιμή μου αγαπημένη @georgemazonakis @alexis_georgoulis_ @dstarovas_official ,είστε υπέροχοι !!", μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.


Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα και νέα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο στο Athensmagazine.gr

TAGS
 

Your Face Sounds Familiar

Ροή ειδήσεων

Share