Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πρώτο ουίσκι χωρίς αλκοόλ είναι γεγονός!!

23 Νοεμβρίου 2011
Το πρώτο ουίσκι χωρίς αλκοόλ είναι γεγονός!!

Μετά από πέντε χρόνια ερευνών η αμερικανική εταιρεία ποτών Arkay κατάφερε να παρασκευάσει το πρώτο ουίσκι στον κόσμο χωρίς αλκοόλ. Στην ουσία πρόκειται για μια πρωτοποριακή «πατέντα» η οποία έχει λάβει την έγκριση του Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), ενώ η δημιουργία του στηρίζεται στη χρήση διάφορων τεχνητών γεύσεων και συστατικών σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ.

Οι δημιουργοί του υπόσχονται πως το εν λόγω προϊόν έχει την ίδια ακριβώς γεύση και ποιότητα με το κανονικό ουίσκι, ενώ έχει πιστοποιηθεί από το Ισλαμικό Συμβούλιο Τροφίμων και Διατροφής της Αμερικής με την εμπορική ονομασία «Halal Whiskey» έτσι ώστε να μπορούν να το καταναλώνουν άφοβα και οι μουσουλμάνοι! »Δεν υπάρχει πλέον λόγος να μην πιείτε επειδή θα οδηγήσετε ή να μην το... τσούξετε λίγο παραπάνω», υποστηρίζει η εταιρεία παραγωγής.

Η πώληση του ουίσκι Arkay έχει οριστεί να ξεκινήσει στην Αμερική την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η τιμή του έχει οριστεί στα 10 δολάρια το μπουκάλι του ενός λίτρου ή στα 4 δολάρια το κουτάκι των 335 ml. Οι λάτρεις του ουίσκι δεν έχετε παρά να περιμένετε, γιατί μόνο μια δοκιμή θα σας πείσει...

Πηγή:perierga.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share