Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Διάσημοι από σόι! Συγγένειες που θα σας εκπλήξουν!(PHOTOS)

18 Νοεμβρίου 2011
Διάσημοι από σόι! Συγγένειες που θα σας εκπλήξουν!(PHOTOS)

Μπορείτε να σκεφτείτε μία πιο εντυπωσιακή συγκέντρωση από εκείνη που περιλαμβάνει τον Μπραντ Πιτ και τον Αμερικανό Πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα; Το απογευματινό τσάι παίρνει ένα εντελώς διαφορετικό νόημα με αυτούς τους δύο μαζί.

Ο Ομπάμα είναι ο ένατος ξάδελφος του Μπραντ από την πλευρά της μητέρας του. Ο ηθοποιός έχει επίσης μία μακρινή συγγένεια με τον Γουίνστον Τσόρτσιλ, ενώ οι ρίζες της συντρόφου του Αντζελίνα Τζολί, συνδέονται με εκείνες τις Χίλαρι Κλίντον!

Όταν σκέφτεστε 'Α, η Γκουέν Στέφανι μοιάζει λίγο με την Madonna' συμβαίνει επειδή όντως έχουν συγγένεια! Αφήνουμε την Γκουέν να εξηγήσει με δικά της λόγια: «Έχουμε πραγματικά συγγένεια μεταξύ μας, επειδή, δώστε μεγάλη προσοχή: Η μητέρα του άντρα της αδελφής της γιαγιάς μου είναι μία Ciccone από το Ντιτρόιτ».

Οι Μπεν και Ματ, που έγραψαν και σκηνοθέτησαν μαζί το Good Will Hunting, δεν είναι απλώς καλοί φίλοι. Είναι επίσης δέκατα ξαδέλφια, σύμφωνα με την Γενεαλογική Κοινωνία της Νέας Αγγλίας. Το πλέον περίεργο είναι πως ο Άφλεκ έχει επίσης μακρινή συγγένεια με την οικογένεια της Πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Είναι πολύ πιθανόν να μην αναφέρατε ποτέ αυτούς τους δύο μέσα στην ίδια πρόταση, όμως το σούπερ μοντέλο Ναόμι Κάμπελ και ο τηλεοπτικός παρουσιαστής/ηθοποιός Ρίτσαρντ Μπλάκγουντ είναι στην πραγματικότητα αδέλφια από ετεροθαλή αδέλφια! Ο πατέρας του Ρίτσαρντ, Κλιμ, παντρεύτηκε τη μητέρα της Ναόμι, Βάλερι, όταν ο Ρίτσαρντ ήταν ακόμα ένα μικρό παιδί που ονειρευόταν να βγει στην τηλεόραση. Οι γονείς τους έχουν χωρίσει από τότε, όμως οι Κάμπελ και Μπλάγκγουντ διατηρούν προφανώς καλές σχέσεις. Ας ελπίσουμε πως το μοντέλο δεν θα πει ποτέ στον Ρίτσαρντ πως το να τον βλέπει είναι για εκείνη μία τεράστια ενόχληση...

Ακούτε πολλά για τους Γουίλσονς -και οι δύο είναι μεγάλα ονόματα στο Hollywood- αλλά δεν θα μαντεύατε πως είναι αδέλφια με το να τους κοιτάξετε απλά. Ήταν ο νεώτερος αδελφός Λουκ (ο σαφέστατα πιο όμορφος από τους δύο) που είδε την καριέρα του να απογειώνεται πρώτα, με hits όπως τα Charlie's Angels και Legally Blonde και με μία διάσημη φίλη (παλιά έβγαινε με την Γκουίνεθ Πάλτροου). Όμως ο Όουεν έχει πλέον περισσότερη ζήτηση, χάρη στα αμέτρητα blockbusters όπως είναι τα Wedding Crashers, Meet The Fockers και Marley & Me. Τα αδέλφια έχουν παίξει μαζί κάποιες φορές, με πιο διάσημη στιγμή το έξοχο The Royal Tenenbaums του 2001.

Η Γκουίνεθ Πάλτρου είχε μία πολύ Χολιγουντιανή ανατροφή. Ο πατέρας της ήταν σκηνοθέτης και παραγωγός, η μητέρα της ήταν η βραβευμένη ηθοποιός Μπλάιθ Ντάνερ. Με γονείς σαν κι αυτούς, θα ήταν απίθανο να γινόταν εισπράκτορας λεωφορείου!

Η Μπλάιθ είναι πιθανόν πιο γνωστή για το ρόλο της δίπλα στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο στο Meet The Parents και Meet The Fockers αλλά είναι ηθοποιός από το 1970. Πιο πρόσφατες δουλειές που μπορείτε να δείτε την μητέρα της Γκουίν, είναι το Will & Grace, όπου παίζει τη μητέρα του Γουίλ, Μάριλιν.

Οι Φράνσις Φορντ Κόπολα και Νίκολας Κέιτζ είναι δύο εντελώς διαφορετικές παρουσίες του Hollywood, ωστόσο ο Κέιτζ είναι ο βραβευμένος ανηψιός του σκηνοθέτη. Ο Κόπολα είναι περισσότερο γνωστός για δημιουργίες όπως η τριλογία του Νονού και το Αποκάλυψη Τώρα!, και μπορούσε να δώσει άνετα στον νεαρό ανιψιό του μία ώθηση στον κόσμο του κινηματογράφου. Όμως ο νεαρός Νίκολας Κόπολα ήθελε να αποφύγει κατηγορίες περί νεποτισμού, έτσι άλλαξε το όνομά του σε Κέιτζ και ξεκίνησε για να βρει τον δικό του δρόμο στο Hollywood. Αν και ο διάσημος θείος κατέληξε τελικά να παίρνει σε καστ τον ηθοποιό σε πολλά φιλμ του, ο Κέιτζ αποδείχθηκε άξιος της κινηματογραφικής του φήμης, χάρη σε επιτυχίες τόσο ποικίλες όπως τα Face/Off, Captain Corelli's Mandolin και National Treasure. Ο Νίκολας κέρδισε ένα βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο του στο Leaving Las Vegas. Ο θείος Φράνσις έχει πέντε.

Πηγή:msn.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share