Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κλήση για τροχαία παράβαση έκοψαν σε μία… αφίσα κινηματογραφικής ταινίας!

10 Νοεμβρίου 2011
Κλήση για τροχαία παράβαση έκοψαν σε μία… αφίσα κινηματογραφικής ταινίας!

Κλήση για τροχαία παράβαση έκοψαν οι Αρχές της Ισπανίας όχι σε κάποιον γκαζιάρη μηχανόβιο, αλλά σε μία... αφίσα κινηματογραφικής ταινίας.

Πιο συγκεκριμένα, η ισπανική τροχαία επέβαλε χρηματικό πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ στην εταιρεία διανομής του χολιγουντιανού φιλμ "Larry Crowne". Γιατί;

Επειδή στην αφίσα που κυκλοφόρησε για την προώθηση της συγκεκριμένης ταινίας οι δύο πρωταγωνιστές (ο Τομ Χανκς και η Τζούλια Ρόμπερτς) απεικονίζονται να οδηγούν ένα σκούτερ χωρίς να φορούν κράνος. Ως εκ τούτου, πάντα σύμφωνα με την ισπανική νομοθεσία, οι εν λόγω αστέρες "προωθούν την επικίνδυνη οδήγηση", πράγμα το οποίο απαγορεύεται στην Ισπανία ήδη από το 1985. "Όταν μας ήρθε η κλήση, αρχικά νομίσαμε πως επρόκειτο για αστείο. Δεν περιμέναμε ότι θα μας τύχαινε κάτι τέτοιο ούτε όταν αναλάβαμε την προώθηση της ταινίας "Ο σχιζοφρενής δολοφόνος με το πριόνι"", δήλωσε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας διανομής "Tripictures".

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως δεν είναι η πρώτη φορά που οι ισπανικές αρχές ρίχνουν ένα τέτοιου τύπου πρόστιμο.

Χαρακτηριστικά, το ίδιο έκαναν πέρυσι όταν έκοψαν κλήση στην τραγουδίστρια Σακίρα επειδή αυτή οδήγησε χωρίς κράνος μία μηχανή κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων ενός βιντεοκλίπ στη Βαρκελώνη.

Πηγή: ΈΘΝΟΣ

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share