Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5χρονη πήρε το αμάξι της μαμάς και αλόνιζε!!

31 Οκτωβρίου 2011
5χρονη πήρε το αμάξι της μαμάς και αλόνιζε!!

Το μόνο που ένοιαζε το μικρό κορίτσι από το Οχάιο ήταν να βρει την μητέρα του που απουσίαζε. Έτσι, όταν επέστρεψε σπίτι της και δεν μπορούσε να την βρει πουθενά, μπήκε στο τζιπ και το οδήγησε έξω από το γκαράζ στον δρόμο.

Όμως, η 5χρονη Ameleah Kegley δεν άργησε να συνειδητοποιήσει, ότι το να βρεθεί πίσω από το τιμόνι του αυτοκινήτου, δεν ήταν τελικά πολύ καλή ιδέα. Καλύτερη εναλλακτική ήταν να καλέσει την αστυνομία. Έτσι κι έκανε.

Η μικρή, όμως, φοβήθηκε για τις συνέπειες της πράξης της κι όταν τηλεφώνησε στο τμήμα, ανέφερε στους αστυνομικούς: "Το αυτοκίνητο της μητέρας μου μετακινήθηκε κατά τύχη και χρειάζομαι την αστυνομία... Δεν ξέρω που είναι η μητέρα μου."

"Βλέπω τηλεόραση στο δωμάτιό μου... δεν ξέρω ποιος το έβγαλε έξω", είπε η Ameleah τρεις ώρες αφότου είχε επιστρέψει στο άδειο σπίτι της.

Η αστυνομία, ύστερα, ανακάλυψε ότι λόγω ασυνεννοησίας μεταξύ της μητέρας της Ameleah, που είχε μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο και του πατέρα της, που δεν ζει μαζί με την μητέρα και το παιδί, η κοπελίτσα βρέθηκε να είναι μόνη της.

Οι αρχές δήλωσαν ότι δεν θα απαγγελθούν κατηγορίες, ωστόσο δεν ξέρουμε αν θα έχει ανάλογη μεταχείριση και από την μητέρα της.

"Η μαμά θα τσαντιστεί πολύ μαζί μου", είχε πει η μικρή στους αστυνομικούς.

Πηγή:news247.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share