Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

Και όμως αυτές οι φωτoγραφίες είναι αληθινές!!(PHOTOS)

24 Οκτωβρίου 2011
Και όμως αυτές οι φωτoγραφίες είναι αληθινές!!(PHOTOS)

Η τεχνολογία έχει μπει στη ζωή μας και πλέον για λίγα πράγματα ορκιζόμαστε πως δεν είναι fake.Το Photoshop και όλα τα άλλα παρόμοια προϊόντα ψηφιακής επεξεργασίας εικόνας μας κάνουν πλέον πολύ δύσπιστους σε όλα όσα βλέπουμε.

Στις εικόνες που έχουμε παρακάτω όμως, θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ακόμα θαυμαστά «έργα» της φύσης και του ανθρώπου, που ξεπερνούν την ανθρώπινη φαντασία! Είναι αληθινές, όχι fake, όχι photo-shoped...

O μικρούλης λέγεται Aditya Romeo Dev και είναι ο κοντύτερος Bodybuilder στον κόσμοTennis στην κορυφή του Burj Al ArabThe Inversion House είναι ένα street art project, που απαντά στην ερώτηση, Πώς θα ήταν η γειτονιά, αν ζούσαμε σε ένα σύμπνα Looney TunesTHE MACHINE, χωρίς τίποτα άλλο. ΓερμανίαΑεροδρόμιο στο νησί St. MaartenΔιαμαντορυχείο στο Mirny, RussiaΔεν είναι μικρός κάδος, αυτό είναι ένα coconut crab! Ούτε στον εχθρό μου...Ζελεδάκια για παιδιά (;)Μία pizza με απόλα χωρίς πέστροφα...Το σκυλί ονομάζεται Wendy και πάσχει από μία γενετική διαταραχή όπου οι μύες του αυξάνονται σε ακραίο βαθμό!

Πηγή:youkoufme.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share