Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Τώρα και οι άντρες φοράνε τακούνια!!

21 Οκτωβρίου 2011
Τώρα και οι άντρες φοράνε τακούνια!!

Μετά τη χαλάουα και το βγάλσιμο των φρυδιών, η νέα μόδα στους άντρες επιτάσσει... ψηλοτάκουνα! Και όταν λέμε ψηλοτάκουνα, μη φανταστείτε το λίγο τακουνάκι που ήταν μόδα τη δεκαετία του '70, αλλά 8ποντο και... peep toes!

«Ποτέ δεν φεύγω από το σπίτι χωρίς τα 8ιντσα τακούνια μου» δηλώνει ο Λουκ Νέρο συνιδιοκτήτης του κλαμπ Mr. Black στους New York Times,«Πήγα σε ένα πάρτυ χθες και εκεί ήταν ένας άντρας ντυμένος κανονικά και φορούσε καυτά κόκκινα peep toes. Αυτό ήταν! όλοι του έλεγαν «Θεέ μου, λατρεύω τα παπούτσια σου!!» ».

Το θέμα είναι κατά πόσο η αμερικανική κοινωνία είναι έτοιμη να δεχτεί τη νέα «μόδα». Σύμφωνα με τους New York Times, κάτι τέτοιο προς το παρόν είναι ανέφικτο. «Μακάρι η κοινωνία να ήταν πιο δεκτική στους άντρες με τακούνια», δήλωσε ο σχεδιαστής Τζεφ Πέις

Στην φωτογραφία βλέπετε τον Μάρκ Κράμερ, 25 ετών και τον Κόι Μπάρτον, 24 ετών, να φορούν τα ψηλοτάκουνά τους με ένα συντηρητικό ντύσιμο. Λέει ο Μπάρτον στην εφημερίδα: «Εμένα μου αρέσουν τα τακούνια Steve Madden, o Κόι προτιμά να φορά Chinese Laundry».

Πηγή:youkoufme.gr

 

Περίεργα-Funny

Ροή ειδήσεων

Share