Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι μήνα γεννήθηκες για να δείς τι δουλειά θα κάνεις!!

18 Οκτωβρίου 2011
Τι μήνα γεννήθηκες για να δείς τι δουλειά θα κάνεις!!

Πες μου ποιο μήνα γεννήθηκες να σου πω τι δουλειά θα κάνεις όταν μεγαλώσεις. Αν και παράξενο στο πρώτο άκουσμα, αυτό είναι το συμπέρασμα έρευνας που πραγματοποίησε η εθνική στατιστική υπηρεσία του Ηνωμένου Βασιλείου (Office for National Statistics).

Πιο συγκεκριμένα, αφού πρώτα μελέτησαν και ανέλυσαν τα δεδομένα εργαζομένων από 12 διαφορετικά επαγγέλματα, οι ερευνητές διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποια (μάλλον νεφελώδης και ενδεχομένως τυχαία) σύνδεση ανάμεσα στο μήνα της γέννησης και τη μετέπειτα επαγγελματική σταδιοδρομία ενός ατόμου.

Για παράδειγμα, όσοι έρχονται στον κόσμο το Δεκέμβρη, έχουν περισσότερες πιθανότητες να γίνουν οδοντίατροι. Κατά ανάλογο τρόπο, ο Φεβρουάριος φέρεται να είναι ο μήνας γέννησης των καλλιτεχνών και ο Μάρτιος των πιλότων και των μουσικών. Ο Σεπτέμβριος από την άλλη παρουσιάζεται να «γεννάει» αθλητές, ο Μάιος πολιτικούς και ο Ιούνιος διευθυντές επιχειρήσεων. Αντιθέτως, όσοι γεννιούνται τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, είναι πιθανότερο στο μέλλον να γίνουν οικοδόμοι.

Όσο για τους χειρότερους μήνες γέννησης (επαγγελματικά μιλώντας), αυτοί φέρονται να είναι ο Απρίλιος και ο Νοέμβριος, με τον πρώτο να φέρνει στον κόσμο δικτάτορες (Χίτλερ, Σαντάμ) και το δεύτερο κατά συρροή δολοφόνους και σχιζοφρενείς.

Πηγή:youkoufme.gr

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share