Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λίγες μέρες αφού πέθανε ο άντρας της ξαναείδε τις φωτογραφίες του γάμου τους - Τότε παρατήρησε μια σοκαριστική λεπτομέρεια

Σοκαριστική ιστορία

15 Ιανουαρίου 2021 19:31
Λίγες μέρες αφού πέθανε ο άντρας της ξαναείδε τις φωτογραφίες του γάμου τους - Τότε παρατήρησε μια σοκαριστική λεπτομέρεια
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια γυναίκα λίγες μέρες αφού πέθανε ο άντρας της ξαναείδε τις φωτογραφίες του γάμου τους. Τότε παρατήρησε μια σοκαριστική λεπτομέρεια! Επίσης, στην Πορτογαλία ένας γαμπρός αποφάσισε να διακόψει τον ίδιο του τον γάμο και να παραδεχτεί μπροστά στη νύφη την αγάπη του για μία άλλη γυναίκα.

H Emma και ο Justin Cotillard από το Ηνωμένο Βασίλειο είχαν μόλις παντρευτεί. Το νιόπαντρο ζευγάρι δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένο και ανυπομονούσε σε ένα συναρπαστικό ταξίδι του μέλιτος. Δεν είχαν καμία ιδέα ότι αυτό το ταξίδι θα κατέληγε να γίνει ο χειρότερος εφιάλτης τους.

Ένα πρωί κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ο Justin τρόμαξε φοβερά τη γυναίκα του. «Ξύπνησε ένα πρωί και άρχισε να μου ουρλιάζει να βγω από το δωμάτιό του,» θυμάται η Emma.

Εκείνη ήταν επτά μηνών έγκυος εκείνη την εποχή και συγκλονίστηκε από την παράξενη συμπεριφορά του συζύγου της. Όταν ρώτησε τον Justin τι συνέβαινε, έλαβε μια πολύ τρομακτική απάντηση.

«Νόμιζε ότι ήμουν μια ξένη. Δεν θυμόταν ότι ήταν επτά μηνών έγκυος με το πρώτο μας μωρό», θυμάται η Emma. Το ζευγάρι έπρεπε να λήξει το μήνα του μέλιτος τους και να επιστρέψουν σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Justin πήγε για ένα τσεκ-απ για να μάθει τι συνέβαινε και υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία. Αυτό που αποκαλύφθηκε ήταν συνταρακτικό. Ο Justin είχε έναν πολύ επιθετικό και θανατηφόρο όγκο στον εγκέφαλο.

Οι γιατροί του είπαν ότι θα μπορούσε να παρατείνει τη ζωή του για άλλα δύο χρόνια, αν έκανε χειρουργική επέμβαση, χημειοθεραπεία και ακτινοθεραπεία. Η διάγνωση άφησε το νεαρό ζευγάρι σε κατάσταση σοκ.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η Emma γέννησε την κόρη τους Mia πέντε εβδομάδες πρόωρα. Ευτυχώς ήταν απόλυτα υγιής. Αυτό συνέβη στις 17 Αυγούστου 2015, την ίδια μέρα που ο Justin άρχισε θεραπεία με ακτινοβολία. Αυτό σήμαινε ότι μπορούσε να βλέπει την νεογέννητη κόρη του μόνο τα Σαββατοκύριακα.

Σοκαριστική ιστορία με αφορμή μια φωτογραφία ενός γάμου

Τέσσερις μήνες αργότερα, μια άλλη μαγνητική τομογραφία του εγκεφάλου έδειξε ότι ο όγκος είχε μεγαλώσει και έκανε μετάσταση. Ήταν ο πιο επιθετικός όγκος που οι γιατροί είχαν δει σε μια δεκαετία.

Τον Οκτώβριο του 2015 έμοιαζε ότι πλησίαζε το τέλος για τον Justin. Η Emma θυμάται τη συζήτηση με τον γιατρό του: «Μου έδωσε δύο εβδομάδες ζωής για να πάρω τον άντρα μου στο σπίτι πριν πεθάνει.»

Αλλά εκπληκτικά, ο Justin έζησε για άλλους επτά μήνες και ήταν σε θέση να γιορτάσει τα 30ά γενέθλιά του και τα Χριστούγεννα.

Δυστυχώς, όλοι αναγνώρισαν ότι οι μέρες του ήταν μετρημένες και τον μετέφεραν σε μια κλινική για να λάβει την κατάλληλη φροντίδα. Ωστόσο, ο Justin, αρνήθηκε να παραιτηθεί – ήταν αποφασισμένος να ζήσει και φάνηκε σαν να περιμένει κάτι. Η Emma ήξερε τι ήταν.

Ο Justin ήθελε να δει ξανά την κόρη του. Δεν είχε το δικαίωμα να τον επισκεφθεί για δύο ημέρες καθώς έπασχε από ανεμοβλογιά. Το προσωπικό της κλινικής αποφάσισε να μετριάσει τους κανόνες και επέτρεψε στον Justin να δει την Mia μια τελευταία φορά.

Αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά. «Πήγα πίσω στο δωμάτιό του, ξάπλωσα δίπλα του στο κρεβάτι και του είπα ότι η Mia ήταν στο καθ’ οδόν. Τότε ήταν που άφησε την τελευταία του πνοή. Πέθανε γνωρίζοντας ότι ήταν καλά,» θυμάται η Emma.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share