Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αυτή η σκυλίτσα αρνούνταν να φύγει από τον τάφο - Περιμένετε όμως να δείτε τι είχε κρύψει μέσα

Θα σας «ραγίσει» την καρδιά!

14 Ιανουαρίου 2021 15:05
Αυτή η σκυλίτσα αρνούνταν να φύγει από τον τάφο - Περιμένετε όμως να δείτε τι είχε κρύψει μέσα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Μια σκυλίτσα αρνούνταν να φύγει από τον τάφο και όταν δείτε όμως τι είχε κρύψει μέσα θα σας «ραγίσει» την καρδιά. Παράλληλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό από ένα μωρό με έναν σκύλο και αυτό το υλικό από το βίντεο που τράβηξε ο πατέρας με την κάμερα είναι η απόδειξη.

Συγκεκριμένα, την εβδομάδα που μας πέρασε, μια σπαρακτική φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου. Ένα καταβεβλημένο σκυλάκι από τη Σερβία να κάθεται πάνω σε έναν τάφο. Όλοι πίστευαν πως έσκαβε εκεί για να είναι πιο κοντά στον ιδιοκτήτη της, η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική.

Αυτή δεν είναι μια ιστορία που αφορά το θάνατο, αλλά τη ζωή. Η διασώστης Vesna Mihajloski ανακάλυψε πως επρόκειτο για μια μητέρα που είχε σκάψει κάτω από τον τάφο για να δημιουργήσει μια ασφαλή φωλιά για τα κουταβάκια της!

Σκύλος κάθεται σε τάφο

Η Vesna πήρε τα σκυλάκια σπίτι της και αμέσως άρχισε να τα φροντίζει. Δε θα ήταν πλέον αναγκασμένα να αναζητήσουν καταφύγιο σε ένα νεκροταφείο…

Σκυλίτσα αρνούνταν να φύγει από τον τάφο

Ευτυχώς τα κουταβάκια ήταν καλά στην υγεία τους και όλη η οικογένεια άρχισε να συνέρχεται μόλις έφαγαν καλά και τους πήγαν στον κτηνίατρο. Ήταν ξεκάθαρο πως η μαμά τους πάντα φρόντιζε να είναι ζεστά και ασφαλή.

Σκύλος με κουτάβια

Δεν άφηνε ποτέ το πλευρό τους, αλλά ήταν παραπάνω από ευγνώμων για τη βοήθεια της Vesna. Με αγάπη και καλοσύνη, πλέον θα έχουν όλα τη ζωή που τους αξίζει.

Σκύλος

Κουτάβι

Αδέσποτος σκύλος έκλαιγε από την χαρά του γιατί τον τάισαν - «Τσακίζει» καρδιές το βίντεο

Τα σκυλιά έχουν πάντα τον δικό τους τρόπο να πουν «ευχαριστώ» και να δείχνουν έμπρακτα πως ευγνωμονούν τους ανθρώπους όταν τους κάνουν κάτι καλό.

Έτσι έκανε και ένα σκυλί στην Κίνα που ήταν αδέσποτο και περιπλανιόταν στους δρόμους. Όταν είδε ένα αυτοκίνητο σηκώθηκε στα δυο πόδια και ζητούσε φαγητό.

H κοπέλα που ήταν μέσα στο αμάξι του πέταξε ένα λουκάνικο και τότε εκείνο «έκλαιγε» από χαρά. Όπως είπε μετά η ίδια σε τοπικό Μέσο, προσπάθησε να τον πάρει μαζί της μέσα στο αυτοκίνητο, όμως εκείνος έφυγε.

Μάλιστα, όπως φαίνεται στο βίντεο, η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και πήγε προς το μέρος του, με το σκυλί να δείχνει την χαρά του.

Αν και μελέτες αναφέρουν πως οι σκύλοι δεν κλαίνε ακριβώς, αλλά «κλαψουρίζουν» και τα δάκρυα στα μάτια τους είναι συνήθως λόγω κάποιας πάθησης, ωστόσο στην προκειμένη τα μάτια του ήταν υγρά αφού τον τάϊσαν, ενώ με τις κινήσεις του έδειξε την χαρά του.

Ενώ, ένας σκύλος έχει διάσημος στο διαδίκτυο για τις δεξιότητές του στο πιάνο! Η οικογένεια με την οποία μεγαλώνει, ανέβασε στο youtube βίντεο με τον σκύλο να παίζει πιάνο και το κοριτσάκι τους να χορεύει υπό τους ήχους της μουσικής.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share