Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μητέρα «ψάρεψε» ανήλικο στο ίντερνετ στέλνοντάς του αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κόρης της (Video)

Η βαριά καταδίκη της 45χρονης και το απίστευτο χρονικό ενός σeξουαλικού εγκλήματος

14 Ιανουαρίου 2021 13:15
Μητέρα «ψάρεψε» ανήλικο στο ίντερνετ στέλνοντάς του αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κόρης της (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ψυχρό αρπακτικό» τη χαρακτήρισε ο δικαστής και την καταδίκασε σε κάθειρξη 35 ετών. Ο λόγος για μια μητέρα που «ψάρεψε» ανήλικο στο ίντερνετ, δελεάζοντάς τον με τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της κόρης της, ώστε να πιστέψει πως μιλούσε με συνομήλική του και να στείλει πίσω εξίσου άσεμνο υλικό. Η 45χρονη Linda Paolini είχε δηλώσει αθώα τον Οκτώβριο του 2019, όταν την κατηγόρησαν για παιδική ποpνογραφία, αλλά και για εξαπάτηση ανηλίκου.

Η μητέρα από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ έστελνε στο αγόρι από τη Φλόριντα «πικάντικες» πόζες της όμορφης 16χρονης κόρης της στο Instagram, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας της Πενσιλβάνια, θέλοντας να τον κάνει να πιστέψει πως η ανήλικη ήταν τσιμπημένη μαζί του.

Το αγόρι ανταποκρίθηκε και της έστειλε γυμνές φωτογραφίες, ακόμα και βίντεο όπου αυνανιζόταν. Ωστόσο άλλη μια ανατριχιαστική καταγγελία κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς γυναίκα "σέρφαρε" στα social media και βρέθηκε σε σελίδα με παιδική πορνογραφία.

Η Paolini εκμεταλλεύτηκε σeξουαλικά ένα αγόρι που έχει την ίδια ηλικία με την κόρη της

Ακόμα χειρότερα, η Paolini προσποιήθηκε σε βιντεοκλήση ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει, κάνοντας τον μικρό να θέλει επίσης να πεθάνει, σε μια πράξη αλληλεγγύης. «Οι εγκληματικές πράξεις της κατηγορουμένης είναι τόσο αποτρόπαιες που σχεδόν αψηφούν τις περιγραφές», δήλωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελέας Jennifer Arbittier Williams.

Paolini και ανήλικος αντάλλαξαν πάνω από 50.000 μηνύματα στους μήνες που διατηρούσαν την ηλεκτρονική επαφή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του NBC. Στο δικαστήριο ακούστηκε πως η μητέρα είχε «ψαρέψει» άλλους δύο ανηλίκους με τον ίδιο τρόπο. «Η Linda Paolini εκμεταλλεύτηκε σeξουαλικά ένα αγόρι που έχει την ίδια ηλικία με την κόρη της», δήλωσε και ο πράκτορας του FBI, Michael Driscoll, χαιρετίζοντας τη βαριά ποινή της.

Η Paolini είχε συλληφθεί τον Ιανουάριο του 2019…

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share