Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αχόρταγο ζευγάρι κάλεσε γυναίκα για... τρίο και το πλήρωσε ακριβά (Video)

Πικάντικές λεπτομέρειες

11 Ιανουαρίου 2021 18:13
Αχόρταγο ζευγάρι κάλεσε γυναίκα για... τρίο και το πλήρωσε ακριβά (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ζευγάρι Βρετανών αποφάσισε να κάνει πιο πικάντικη τη διαμονή του στα Μπαρμπέιντος και αψηφώντας τους υγειονομικούς κανόνες κατά του κορωνοϊού προσκάλεσε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του μία γυναίκα από την Τζαμάικα ώστε να κάνουν τρίο. Ενώ, ένα ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, και συγκεκριμένα από το Manchester, έδωσε μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό κανάλι της χώρας και αποκάλυψε πως στη σχέση τους η μέρα των Χριστουγέννων έχει μια ξεχωριστή σημασία.

Ο Άντριου Λούκερ και η Τζούλια Νάιτλι είναι δύο από τους αρκετούς Βρετανούς που βρέθηκαν στα Μπαρμπέιντος για τις διακοπές της Πρωτοχρονιάς και έσπασαν τους κανόνες της καραντίνας.

Ένας φρουρός ασφαλείας εντόπισε τη Μικαέλα Τζάκας να πηδά έναν τοίχο του ξενοδοχείου μετά τα μεσάνυχτα και να μπαίνει στο δωμάτιο όπου διέμενε το ζευγάρι. Κλήθηκε η αστυνομία και οι τρεις εντοπίστηκαν να πίνουν ένα ποτό μετά την ερωτική επαφή.

Ο διευθυντής εταιρείας από το Ροτσντέιλ και η αισθητικός από το Τσιντλ Χουμ δήλωσαν ένοχοι για την παραβίαση των υγειονομικών κανόνων. Επιβλήθηκε και στους δύο χρηματικό πρόστιμο, συνολικού ύψους 4.400 λιρών και αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση 7.000 λιρών.

Ωστόσο, κινδυνεύουν με φυλάκιση εννέα μηνών αν δεν πληρώσουν μέσα σε εφτά ημέρες. Η 41χρονη Νάιτλι είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και νοσοκόμα.

Είχε γίνει πηχυαίος τίτλος στις ειδήσεις πριν από αρκετά χρόνια όταν είχε αναρτήσει προκλητικές φωτογραφίες της με αποκαλυπτικά εσώρουχα για να προωθήσει την αισθητική κλινική της.

Απολογήθηκε όταν επικρίθηκε για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά της επειδή χρησιμοποίησε τόσο προκλητικό τρόπο να διαφημίσει το κέντρο αισθητικής.

Η ίδια μπροστά στον δικαστή είπε ότι η αγνόηση του νόμου δεν είναι δικαιολογία για τις πράξεις τους. Παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως δεν μπορούσαν να φύγουν από το ξενοδοχείο ενώ περίμεναν τα αποτελέσματα του τεστ αλλά υποστήριξε ότι δεν γνώριζε ότι δεν μπορούσαν να προσκαλέσουν καλεσμένους στο δωμάτιό τους.

Ο Λούκερ είπε ότι μετανόησε πλήρως για ό,τι συνέβη. «Πέρα από εδώ δεν υπάρχει τίποτα να πούμε πέρα από το να απολογηθούμε».

Ο δικαστής απόρησε με τις πράξεις του ζευγαριού και είπε ότι αν είχαν μολυνθεί με κορωνοϊό, οι πράξεις τους θα είχαν οδηγήσει σ ξέσπασμα του ιού στην τοπική κοινότητα. Το ζευγάρι έφθασε στο νησί στις 28 Δεκεμβρίου και προγραμματίζεται να φύγουν το Σάββατο στις 9 Ιανουαρίου.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share