Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τι κάνει μία αεροσυνοδός όταν της αρέσει κάποιος από τους επιβάτες;

Σας αποκαλύπτουμε τον μυστικό τους κώδικα!

11 Ιανουαρίου 2021 11:15
Τι κάνει μία αεροσυνοδός όταν της αρέσει κάποιος από τους επιβάτες;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύφθηκε ο μυστικός κώδικας των αεροσυνοδών όταν βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο! Ένας μυστικός κώδικας για τους άντρες που βρίσκονται μέσα στο αεροπλάνο και δεν θέλει κανείς να τις καταλαβαίνει ότι τους αρέσει! Έναν μυστικό κώδικα επικοινωνίας έχουν οι αεροσυνοδοί για να... μαρκάρουν τους «hot» επιβάτες στις πτήσεις.

Το «σκοτεινό» μήνυμα σε χαρτοπετσέτες αεροπλάνου που μπέρδεψε τους επιβάτες! Αν μία αεροσυνοδός εντοπίσει έναν επιβάτη που θεωρεί ελκυστικό και θέλει αυτό να το μοιραστεί με μία συνάδελφό της το κάνει με τον εξής τρόπο.

Αν υποθέσουμε ότι πρόκειται για τον άνδρας που κάθεται στη θέση 4D τότε λέει η μία στην άλλη ότι σκέφτηκε να περάσει τέσσερις μέρες στη Δανία (four days in Denmark). Το μυστικό αποκαλύφθηκε από μία πρώην υπάλληλο σε εκπομπή στην Αυστραλία. Όπως αναφέρθηκε επειδή όλοι γνωρίζουν τον αριθμό της θέσης δεν μπορούν να μιλήσουν ανοιχτά.

Έτσι λένε: «Σκέφτομαι να κάνω ένα ταξίδι επτά ημέρες στην Αμερική. Αυτός ο κώδικας σημαίνει πως ο όμορφος και αξιοπρόσεκτος κύριος βρίσκεται στη θέση 7Α. Ωστόσο δείτε και για ποιο λόγο οι αεροσυνοδοί σε χαιρετούν πάντα στην πόρτα!

Πώς φλερτάρουν οι αεροσυνοδοί

Απίστευτο: Γιατί οι αεροσυνοδοί έχουν τα χέρια τους πίσω κατά την επιβίβαση!

Αν ταξιδεύετε συχνά, σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι τα μέλη του πληρώματος θαλάμου επιβατών κρατούν πάντα τα χέρια τους διπλωμένα πίσω από την πλάτη τους, όταν καλωσορίζουν τους επιβάτες ή και πολλές φορές στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Αποδεικνύεται ότι υπάρχει ένας σημαντικός λόγος γι 'αυτό, και το Bright Side έλυσε το μυστήριο.

Είναι πολύ απλό: πριν από την απογείωση, το πλήρωμα καμπίνας πρέπει να μετρήσει τον αριθμό των επιβατών μέσα στο σκάφος. Αυτό γίνεται είτε όταν μπαίνουν οι επιβάτες, είτε όταν έχουν καθίσει. Το πλήρωμα καμπίνας χρησιμοποιεί έναν ειδικό μετρητή για να γίνει αυτό:

Το γεγονός ότι αεροσυνοδοί και φροντιστές έχουν τα τα χέρια πίσω από την πλάτη τους, όταν κάνουν την καταμέτρηση, οφείλεται στο ότι δεν θέλουν να προσελκύσουν πάνω τους πολλή προσοχή.

Για ποιο λόγο οι αεροσυνοδοί έχουν τα χέρια τους πίσω

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share