Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

18χρονος Γκανέζος κατασκεύασε αυτοκίνητο με 150 ευρώ (Video)

Δείτε πώς κινείται

11 Ιανουαρίου 2021 08:30
18χρονος Γκανέζος κατασκεύασε αυτοκίνητο με 150 ευρώ (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

O 18χρονος Kelvin κατασκεύασε με παλιοσίδερα και ό,τι άλλο μπορούσε να βρει, το δικό του αυτοκίνητο! Αυτή είναι η ιστορία του. Ένα μάθημα ζωής για κάθε άνθρωπο πάνω στον πλανήτη έδωσε ένας 18χρονος Γκανέζος καθώς κατάφερε ολομόναχος, με τα λίγα εργαλεία και με τις λιγοστές γνώσεις που έχει, να κατασκευάσει ένα κανονικό αυτοκίνητο.

Παράλληλα δείτε πως μπορείτε να μπείτε στο αυτοκίνητο σας αν έχετε ξεχάσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο Kelvin ζει έξω από την πόλη Ακρα στην Γκάνα και, όπως οι περισσότεροι συμπατριώτες του, είναι πολύ φτωχοί. Η απόκτηση ενός αυτοκινήτου είναι κάτι παραπάνω από άπιαστο όνειρο για την οικογένειά του, αλλά ο 18χρονος άνδρας δεν το έβαλε κάτω και αποφάσισε να κατασκευάσει ένα «με τα χεράκια του», βήμα-βήμα, όπως μπορούσε. Και τελικά τα κατάφερε! Ναι, το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι εντυπωσιακό αλλά η προσπάθεια που κατέβαλε είναι εξωπραγματική.

Ο νεαρός άνδρας δήλωσε πως το συνολικό κόστος κατασκευής δεν ξεπερνά τα 200 δολάρια και ότι του πήρε συνολικά τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί το project, αφού έπρεπε να πηγαίνει σχολείο και δεν είχε πάντοτε αρκετά λεφτά για να αγοράσει τις λαμαρίνες και τα παλιοσίδερα που χρειαζόταν. Όλη η κατασκευή έγινε από το δικό του χέρι, με βάση τις λίγες γνώσεις που έχει και αυτοσχεδιάζοντας σε μεγάλο βαθμό.

Το μοτέρ κάτω από το καπό είναι παρμένο από κάποια μοτοσυκλέτα. Μέσα στο εσωτερικό υπάρχει ράδιο. Οι πόρτες είναι τύπου «gullwing» αλλά δεν έχουν παράθυρα και δεν εφαρμόζουν πάνω στο αμάξωμα. Ο Drew Binsky, ο vlogger που τον ανέδειξε δήλωσε πάντως πως τα καθίσματα είναι άνετα και πως το αυτοκίνητο είναι πιο ευκολοδήγητο απ ο,τι θα περίμενε κανείς.

Μια υπόκλιση αξίζει στον 18χρονο Kelvin, δεν νομίζετε;

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share