Σάββατο, 17 Απριλίου 2021

Έβαλε Vicks στο μωρό της και κοιμήθηκε όμως λίγα λεπτά αργότερα το βρίσκει νεκρό - Μαμάδες ανοίξτε τα μάτια σας

Μεγάλη προσοχή

8 Ιανουαρίου 2021 13:33
Έβαλε Vicks στο μωρό της και κοιμήθηκε όμως λίγα λεπτά αργότερα το βρίσκει νεκρό - Μαμάδες ανοίξτε τα μάτια σας
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Μωρό - Μητέρα: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη όταν μία μητέρα προσπάθησε να ανακουφίσει το μωρό της από τον πυρετό δίνοντας του ένα συγκεκριμένο φάρμακο με αποτέλεσμα να "χάσει" τη ζωή του από αυτό. Επίσης ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό σημειώθηκε όπου βρέθηκε ένα μωρό θαμμένο το οποίο είχαν μαχαιρώσει 14 φορές.

Συγκεκριμένα μπορεί να εκπλαγείτε όταν ανακαλύψετε τους κινδύνους του Vicks VapoRub. Εξάλλου, όλοι το έχουμε χρησιμοποιήσει πολλές φορές για την ανακούφιση από τον πυρετό και την ρινική συμφόρηση, χωρίς κανένα πρόβλημα, έτσι δεν είναι;

Μωρό - Μητέρα: Το χρονικό του τραγικού περιστατικού

Ειδικότερα, αυτή η αλοιφή αποτελεί έναν πραγματικά σοβαρό κίνδυνο για τα παιδιά που βρίσκονται κάτω των 3 ετών. Ενώ είναι καλό για τους ενήλικες, στα μωρά αυξάνει την παραγωγή βλέννας κατά 60%. Αυτή η βλέννα συσσωρεύεται στην τραχεία και τους πνεύμονες και αναστέλλει την αναπνοή.

Ένα φάρμακο ήταν η αιτία για να χάσει τη ζωή του ένα μωρό.

Δυστυχώς αυτή η άτυχη μητέρα, έμαθε αυτή την αλήθεια πολύ αργά. Όταν μια μέρα επέστρεψε από την δουλειά της, και μπήκε μέσα στο δωμάτιο του μωρού της. Όταν το πλησίασε για να το φιλήσει, συνειδητοποίησε ότι είχε πυρετό. Θεωρώντας ότι ήταν ένα κοινό κρυολόγημα, πίστεψε ότι μια σπιτική συνταγή θα το ανακούφιζε.

Το φάρμακο που έδωσε μία μητέρα σε ένα μωρό κατάφερε να το αποτελειώσει.

Έτριψε λοιπόν Vicks VapoRub, στο στήθος του , στην πλάτη, και κάτω από την μύτη του για να τον βοηθήσει να αναπνεύσει. Το σκέπασε, ξάπλωσε δίπλα του και την πήρε ο ύπνος. Όταν ξύπνησε συνειδητοποίησε ότι δεν ανέπνεε και τον μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο.

Το μωρό βρέθηκε νεκρό μετά από ένα φάρμακο που του έδωσε η μητέρα του.

Δυστυχώς ήταν νεκρός εδώ και ώρες. Η ιατρική αναφορά ανέφερε ότι το παιδί πέθανε λόγω φλεγμονής στην αναπνευστική οδό, που προκλήθηκε από την καμφορά που περιέχεται στη διάσημη αλοιφή.

Ένα μωρό 'έχασε' τη ζωή του από ένα φάρμακο που του έδωσε η μητέρα του.

Ενώ η ετικέτα στο Vicks VapoRub προειδοποιεί για τη χρήση του σε παιδιά ηλικίας κάτω των 3 ετών, πολλές προειδοποιήσεις για τα φαρμακευτικά προϊόντα πηγαίνουν αδιάβαστες. Βεβαιωθείτε ότι διαβάζετε πάντα τις ετικέτες, για την ασφάλεια των παιδιών σας και τη δική σας!

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε με ένα μωρό και την μητέρα του.

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share