Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Λέαινα τα "χώνει" σε αρσενικό λιοντάρι και εκείνο κρύβει το πρόσωπό του με την πατούσα του (pics)

Την άκουσε για τα καλά

8 Ιανουαρίου 2021 13:14
Λέαινα τα

Λιοντάρι: Τα λιοντάρια είναι γνωστό ότι είναι οι βασιλιάδες της ζούγκλας και φαίνονται αρκετά σκληροί και ειδικά μέσα από τις αναμετρήσεις τους, όμως τι γίνεται όταν μια λέαινα καταφέρνει να τον βάλει στη θέση του. Επίσης δείτε την απίστευτη αναμέτρηση ανάμεσα σε ένα λιοντάρι και έναν κροκόδειλο που είναι για γερά στομάχια.

Συγκεκριμένα ένα απίστευτο περιστατικό κατάφερε να πιάσει ο φωτογραφικός φακός που δείχνει μία λέαινα να τα "ψέλνει" σε ένα λιοντάρι.

Λιοντάρι: Το συμβάν που έπιασε ο φακός

Ειδικότερα η σπάνια στιγμή, η οποία καταγράφηκε από ένα φωτογράφο, δείχνει την θυμωμένη λέαινα να βρυχάται στο πρόσωπο ενός λιονταριού καθώς εκείνο χαλαρώνει και καλύπτει το πρόσωπό του με το πόδι του.

Η άγρια ​​στιγμή έλαβε χώρα στο κεντρικό Serengeti της Τανζανίας και εντοπίστηκε από τον φωτογράφο της άγριας ζωής, George Hart, κατά τη διάρκεια του πρώτου αφρικανικού σαφάρι.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει την λέαινα να έχει το πάνω χέρι.

Ο 58χρονος από το Τορόντο του Καναδά δήλωσε: “Σίγουρα έπαιζαν μεταξύ τους.” Επίσης ανέφερε ότι “σαφώς και της απάντησε. Όμως το ερώτημα είναι αν απάντησε με θυμό ή με πάθος.”

Μία λέαινα ξεκίνησε να βάζει τις φωνές σε αυτό το λιοντάρι.

Ο φωτογράφος σημείωσε ότι “ήταν ζευγάρι και μόλις τελείωσε το ζευγάρωμα αρχίσαμε να τραβάμε κάποιες φωτογραφίες.”

Τα σκούρα βρήκε αυτό το λιοντάρι που του φώναξε μία Λέαινα.

Ακόμη ανάφερε ότι “θυμάμαι ότι αισθάνθηκα πολύ χαρούμενος όταν έπιασα το αρσενικό να βρυχάται και έκλεισα την κάμερα όταν η θηλυκιά απάντησε.”

Σκούρα τα βρήκε αυτό το λιοντάρι με την λέαινα που του φωνάζει.

Τέλος ο φωτογράφος σημείωσε ότι "όμως ήμουν πολύ τυχερός που έπιασα αυτόν τον τελευταίο της βρυχηθμό.”

Από ότι φαίνεται αυτό το λιοντάρι τα βρήκε σκούρα με την λέαινα.

Βούβαλος ήρθε αντιμέτωπος με ένα λιοντάρι αλλά αυτό που έγινε μετά θα σας εκπλήξει (video)

Τα λιοντάρια όπως γνωρίζουμε όλοι είναι από τα πιο επικίνδυνα ζώα αλλά όταν έρχονται σε κόντρα με άλλα ζώα γίνεται η μάχη των "αιώνων", όπως για παράδειγμα όταν ένα λιοντάρι ήρθε σε κόντρα με ένα ανακόντα.

Συγκεκριμένα τρία λιοντάρια στο εθνικό πάρκο Kruger επιτέθηκαν σε βούβαλο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των τουριστών που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα.

Με τη σειρά τα λιοντάρια προσπάθησαν να πιάσουν το ζώο, που αντιστεκόταν με θάρρος για να σώσει τη ζωή του από τους τρομερούς κυνηγούς. Και ήταν τόσο αλαφιασμένο το ζώο, που προσπαθώντας να σωθεί, δεν πρόσεξε το σταματημένο τζιπ με τους τουρίστες κι έπεσε επάνω του.

Δείτε τι γίνεται όταν ένα λιοντάρι και ένα βουβάλι έρχονται σε σύγκρουση.

«Εκπλαγήκαμε πολύ όταν ο βούβαλος συγκρούστηκε με το όχημα μπροστά μας. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν συνέβη ήταν “μακάρι να είχα κι εγώ την κάμερά μου να το βιντεοσκοπήσω”» είπε μια από τις τουρίστριες.

Ευτυχώς από το τρακάρισμα ο βούβαλος δεν έπαθε τίποτα, μάλιστα η σύγκρουση τρόμαξε το λιοντάρι και το φυτοφάγο ζώο κέρδισε λίγο χρόνο και βρήκε την ευκαιρία να τρέξει να σωθεί από τους διώκτες του.

Δείτε το βίντεο

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share