Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

6χρονο παιδί είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια - Η ανατριχιαστική ομολογία της μητέρας του «παγώνει» (Video)

Σοκαριστική ιστορία

5 Ιανουαρίου 2021 12:30
6χρονο παιδί είχε εξαφανιστεί για 20 χρόνια - Η ανατριχιαστική ομολογία της μητέρας του «παγώνει» (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ο 6χρονος Πίτερ είχε χαθεί για 20 ολόκληρα χρόνια με την εξαφάνισή του να αποτελούσε μυστήριο. Όλα αυτά τα χρόνια τα μέλη της οικογένειας, οι φίλοι, και η αστυνομία αναζητούσαν για στοιχεία, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Είκοσι χρόνια αργότερα, η μητέρα εξομολογήθηκε κάτι. Ενώ, μία μητέρα τοποθέτησε κάμερα μέσα στο δωμάτιο της κόρη της, στη συνέχεια όμως ακολούθησε ο απόλυτος τρόμος.

Ζούσε σε ένα μικρό σπίτι στη Χαβάη μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του. Στη συνέχεια, αποδείχθηκε ότι είχαν συμβεί φρικτά πράγματα. Το αγόρι και τα αδέρφια του τα έδερναν επανειλημμένα οι γονείς τους. Η μητέρα του αγοριού το ομολόγησε αυτό. Αλλά δεν ήταν μόνο αυτό.

Ο πατέρας έδερνε τα παιδιά του τόσο δυνατά που μερικές φορές είχαν σπασμένα κόκαλα. Τα βασάνιζε επίσης. Για παράδειγμα, μια φορά είχε πετάξει τον Πίτερ σε μια σακούλα απορριμμάτων και τον ανάγκασε να φάει περιττώματα. Ο παππούς του μικρού παιδιού το είχε αναφέρει αυτό στους τοπικούς δημοσιογράφους. Αλλά μια μέρα, το μικρό αγόρι εξαφανίστηκε.

Ο αδελφός του Πίτερ και οι δύο αδερφές του τον είδαν τελευταία φορά ζωντανό τον Ιούνιο του 1997. Μόνο αφού πέρασαν έξι μήνες ανέφεραν οι γονείς του ότι αγνοούταν. Η αναζήτηση για το αγόρι είχε επεκταθεί σε διάφορα νησιά της Χαβάης.

Η μητέρα και ο πατέρας είχαν εγκαταλείψει το αγόρι κάπου. Δεν ήξεραν ακριβώς που και επομένως δεν γνώριζαν τι του είχε συμβεί. Τουλάχιστον, αυτό δήλωσαν. Μετά από 20 χρόνια, η μητέρα ομολόγησε κάτι. Αποδείχθηκε ότι αυτή και ο σύζυγός της είχαν κακοποιήσει το αγόρι τόσο πολύ που τελικά πέθανε. Αλλά δήλωσε ότι αυτό δεν είχε γίνει σκόπιμα και ότι ειλικρινά δεν γνώριζε πλέον που ήταν θαμμένος ο γιος της...

37χρονη μητέρα άφησε τα παιδιά της μόνα τους όταν ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες - Όταν όμως τα είδε ξανά...

Μια 37χρονη μητέρα 4 παιδιών ξύπνησε ένα πρωινό γιατί ένιωσε φρικτούς πόνους στις ωοθήκες. Πήγε αμέσως στο αμάξι με τα δυο της παιδιά και οδήγησε μέχρι το νοσοκομείο. Φτάνοντας, πήρε τηλέφωνο έναν γείτονα και του ζήτησε να πάει τα παιδιά της σχολείο ενώ την εξέταζαν.

Ενώ της έκαναν εξετάσεις και διέγνωσαν ρήξη κύστης των ωοθηκών, οι γιοι της ήταν έξω σε ένα παγκάκι και περίμεναν. Αυτό που δεν φανταζόταν με τίποτα η 37χρονη μητέρα ήταν πως ο γείτονας θα έκανε 40 λεπτά για να έρθει. Και μόνο το απόγευμα, όταν γύρισαν τα αγόρια της από το σχολείο, κατάλαβε τι είχε συμβεί σε αυτά τα 40 λεπτά.

Μητέρα με παιδιά

Ενώ περίμεναν, τους προσέγγισε μία γυναίκα με δύο άντρες και τους ζήτησαν να τους ακολουθήσουν στην τουαλέτα και να τους βοηθήσουν να πείσουν κάποιον που ήταν εκεί και δεν ήθελε να πάει στον γιατρό.

“Όχι ευχαριστώ,” απάντησαν τα αγόρια ξανά και ξανά όταν οι άγνωστοι επέμεναν να τους ακολουθήσουν. “Σας παρακαλώ, θα του σώσετε την ζωή εάν έρθετε στην τουαλέτα και του μιλήσετε,” έλεγαν συνέχεια στα αγόρια.

Τα αγόρια, ωστόσο, δεν έφυγαν μέχρι που έφτασε ο γείτονας τη Jodie. Καθώς μπήκαν στο αμάξι, τα δύο αγόρια είδαν έναν άντρα να βγαίνει από την τουαλέτα και να φεύγει μαζί με άλλους 3! Επίσης, σοκάρει η ιστορία μιας 32χρονης μητέρας όπου τραβάει την τέλεια φωτογραφία. Μόλις αντικρίζει όμως την θανάσιμη απειλή στο βλέμμα του πατέρα ανατριχιάζει!

 

Funny-Περίεργα

Ροή ειδήσεων

Share